Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, coffeex είπε

Το έχουμε ξαναγράψει πολλές φορές, δεν έχει σημασία για το ποιος το έφτιαξε κάτι πρώτος κτλ το θέμα είναι αν το παρουσιάσει ή όχι η Apple, αν ναι τότε όλοι θα ακολουθήσουν.

Όπως είναι γνωστό όλες οι εταιρίες θέλουν να γίνουν Apple.

φυσικα εχει σημασια ρε φιλε...

Λεμε οτι κατι ας πουμε το εκλεψε  καποιος απο την Apple...Η οποια ομως το εκλεψε απο αλλη εταιρια...Κανεις δεν κλεβει την Apple...Ειναι το ιδιο κλεφτα με τις υπολοιπες εταιριες...Μια ειναι η μαμα εταιρια που το εφτιαξε και ολοι κλεβουν την συγκεκριμενη...Το οτι δεν το ειχε κανει πατεντα για να ζητησει δικαιωματα κτλπ ειναι νομικα που δεν μας ενδιαφερουν, εδω ασχολουμαστε με την στοιχειωδης γνωση που δεν κατεχουν μερικοι αλλα σχολιαζουν για ονομα των μετοχων τους σε διαφορες εταιριες...

Οσο για την τελευταια προταση δεν ξερω τι να πω...Αποστομοτικη απο μονη της

Επεξ/σία από Αλεξανδρος A.92
  • Απαντ. 91
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

φυσικα εχει σημασια ρε φιλε...

Λεμε οτι κατι ας πουμε το εκλεψε η καποιος απο την Apple...Η οποια ομως το εκλεψε απο αλλη εταιρια...Κανεις δεν κλεβει την Apple...Ειναι το ιδιο κλεφτα με τις υπολοιπες εταιριες...Μια ειναι η μαμα εταιρια που το εφτιαξε και ολοι κλεβουν την συγκεκριμενη...Το οτι δεν το ειχε κανει πατεντα για να ζητησει δικαιωματα κτλπ ειναι νομικα που δεν μας ενδιαφερουν, εδω ασχολουμαστε με την στοιχειωδης γνωση που δεν κατεχουν μερικοι αλλα σχολιαζουν για ονομα των μετοχων τους σε διαφορες εταιριες...

Οσο για την τελευταια προταση δεν ξερω τι να πω...Αποστομοτικη απο μονη της

Και γιατί δεν αντέγραψαν το Essential Phone;

Γιατί περίμεναν να το βγάλει η Apple πρώτα;

Η τελευταία πρόταση που έγραψα ισχύει εδώ και χρόνια και μάλλον (δυστυχώς) θα ισχύει και στο μέλλον. 

• Like 2
  • Thanks 2
Δημοσ.

Οτι ας πουμε ειδαν το X και μεσα σε ελαχιστους μηνες βγαλαν ολοι ποσα κινητα με Notch...Η ιδεα τους μπηκε στο μυαλο απο οταν ειδαν το Essential οπως και στην Apple...H Apple το παρουσιασε πρωτη και τα υπολοιπα ειναι ιστορια...Αν και εμενα δεν μου αρεσει προσωπικα και θεωτω τα S8/S9 πολυ πιο ομορφα,για καποιο λογο στον υπολοιπο κοσμο αρεσει...Αλλα τουλαχιστον ας ξερει ολη την αληθεια οχι μονο οτι τους πουλαει το τμημα μαρκετινγκ της καθε εταιριας...Μια η Apple μια η Samsung και τωρα μπηκε και η Huawei στο παιχνιδι με "την καλυτερη καμερα στον κοσμο"...

Επισκέπτης
Δημοσ.

Αντιο Google. Το S9 μου ειναι το καλυτερο τηλεφωνο στην αγορα. Δεν ξέρω αν η Samsung στο S10 θα βάλει notch και θα αφαιρεσει τα ακουστικα. Αλλά μεχρι να μην εχω αλλη επιλογή συσκευη με notch δεν θα παρω ποτε.

Επισκέπτης
Δημοσ.

inb4 το φετινο iPhone X ver2 ειναι σαν το Vivo Apex εντελως οθονη, πιστευω αν μπορει να το κανει καποιος καλα με την πρωτη φορα, αυτη ειναι η Apple, και αφου υπαρχει το vivo apex τωρα και λειτουργει, πιστευω η Apple θα παει προς τα εκει για το δευτερο "iPhone X" φετος. 

Θα ειναι μια "ηττα" για την Apple αν δεν μπορεσει να εξαλειψει το notch μεσα σε 1 γενια, αντε 2 το ΠΟΛΥ.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Οτι ας πουμε ειδαν το X και μεσα σε ελαχιστους μηνες βγαλαν ολοι ποσα κινητα με Notch...Η ιδεα τους μπηκε στο μυαλο απο οταν ειδαν το Essential οπως και στην Apple...H Apple το παρουσιασε πρωτη και τα υπολοιπα ειναι ιστορια...Αν και εμενα δεν μου αρεσει προσωπικα και θεωτω τα S8/S9 πολυ πιο ομορφα,για καποιο λογο στον υπολοιπο κοσμο αρεσει...Αλλα τουλαχιστον ας ξερει ολη την αληθεια οχι μονο οτι τους πουλαει το τμημα μαρκετινγκ της καθε εταιριας...Μια η Apple μια η Samsung και τωρα μπηκε και η Huawei στο παιχνιδι με "την καλυτερη καμερα στον κοσμο"...

Ναι ακριβώς έτσι. Η Apple είδε το Essential και μέσα σε δύο μήνες άλλαξε όλα τα σχέδια για το Χ και ανέπτυξε και το Face ID ώστε να αντιγράψει το πρώτο.

Τα σκέφτεστε αυτά πριν τα πείτε ή όχι;

• Like 2
  • Thanks 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Jimmy08 είπε

Ναι ακριβώς έτσι. Η Apple είδε το Essential και μέσα σε δύο μήνες άλλαξε όλα τα σχέδια για το Χ και ανέπτυξε και το Face ID ώστε να αντιγράψει το πρώτο.

Τα σκέφτεστε αυτά πριν τα πείτε ή όχι;

Δεν ειχε 2 μηνες αλλα ενταξει μην πληγωσουμε τις μετοχες σου...οπως θες.

Απλα εγω λεω οτι το κινητο παρουσιαστηκε Αυγουστο και leaks κτλπ πολυ καιρο πριν...

Η μηπως θεωρεις τυχαιο οτι και η Apple ειχε αυτην την φανταστικη ιδεα ιδια περιοδο?Κοροιδευομαστε μου φαινεται

Επεξ/σία από Αλεξανδρος A.92
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Δεν ειχε 2 μηνες αλλα ενταξει μην πληγωσουμε τις μετοχες σου...οπως θες.

Απλα εγω λεω οτι το κινητο παρουσιαστηκε Αυγουστο και leaks κτλπ πολυ καιρο πριν...

Η μηπως θεωρεις τυχαιο οτι και η Apple ειχε αυτην την φανταστικη ιδεα ιδια περιοδο?Κοροιδευομαστε μου φαινεται

Ναι έχεις δίκιο, μην πληγώσουμε το hate σου.

Σε 6 μήνες λοιπόν η Apple ανέπτυξε το Face ID και προγραμμάτισε την παραγωγή για να αντιγράψει την Essential.

Ξαναλέω, τα σκέφτεστε πριν τα πείτε;

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.

Το Face ID θα μπορουσε να υπαρχει και χωρις το Notch...Με κανονικα Bezels...
Hate ισως αλλα σε ολες τις εταιριες οχι μονο οτι με συμφερει...Ολες εχουν κανει τις @@ τους και για αυτο τις κρινω. Αν ειναι κατακριτεο αυτο εχεις δικιο...

Στα αλλα στο μονο που εχω να απαντησω ειναι ναι και ναι...θα μπορουσε να το κανει σε 6μηνες αν και πλεον μιλαμε για τελειως θεωρητικα πραγματα αφου δεν ξερουμε ποτε πραγματικα "ειδε" το Essential. 
Απλα εγω ρωταω το εξης απλο πραγμα,πως γινεται να το σκεφτηκε μονη της την ιδια χρονια με τους αλλους...Τεσπα αυτα ειναι λεπτομερειες,ετσι κ αλλιως εγω ειχα υποστηριξει οτι στα κινητα οτι αφορα την εξωτερικη εμφανιση τους δεν υπαρχει εκλεψε αυτο και εκλεψε εκεινο μιας και ολοι οι πελατες πανω κατω ζητανε τα ιδια πραγματα...Απλως κανω αυτην την κουβεντα για να σταματησετε να θεωρειται την Apple μητερα των παρθενογεννησεων και ολων των ιδεων που υπαρχουν πανω στα Smartphones γιατι ουδεμια σχεση με αυτο εχει...

• Confused 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Κανεις δεν αντεγραψε κανενα οσον αφορα τα πρωτα κινητα με notch. Εψαχναν full screen αλλα και ταυτοχρονα καποιος μερος να χωρεσουν καμερα και αισθητηρες. Διολου απιθανο essential και apple να εκαναν την ιδια σκεψη. Οι δυο μηνες διαφορα στην παρουσιαση δεν ειναι τιποτα. Το σεπτεμβριο που θα παρουσιασουν και κυκλοφορησουν το iphone X 2, θα ειναι ηδη κοντα  στα τελικα  σπεκς για το iphone Χ 3. Αυτη την στιγμη πρεπει να ειναι ηδη σε φαση προ παραγωγης το X2. Χρειαζονται χρονο για την παραγωγη των components και τον εφοδιασμο της γραμμης παραγωγης.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Το Face ID θα μπορουσε να υπαρχει και χωρις το Notch...Με κανονικα Bezels...
Hate ισως αλλα σε ολες τις εταιριες οχι μονο οτι με συμφερει...Ολες εχουν κανει τις @@ τους και για αυτο τις κρινω. Αν ειναι κατακριτεο αυτο εχεις δικιο...

Στα αλλα στο μονο που εχω να απαντησω ειναι ναι και ναι...θα μπορουσε να το κανει σε 6μηνες αν και πλεον μιλαμε για τελειως θεωρητικα πραγματα αφου δεν ξερουμε ποτε πραγματικα "ειδε" το Essential. 
Απλα εγω ρωταω το εξης απλο πραγμα,πως γινεται να το σκεφτηκε μονη της την ιδια χρονια με τους αλλους...Τεσπα αυτα ειναι λεπτομερειες,ετσι κ αλλιως εγω ειχα υποστηριξει οτι στα κινητα οτι αφορα την εξωτερικη εμφανιση τους δεν υπαρχει εκλεψε αυτο και εκλεψε εκεινο μιας και ολοι οι πελατες πανω κατω ζητανε τα ιδια πραγματα...Απλως κανω αυτην την κουβεντα για να σταματησετε να θεωρειται την Apple μητερα των παρθενογεννησεων και ολων των ιδεων που υπαρχουν πανω στα Smartphones γιατι ουδεμια σχεση με αυτο εχει...

Αυτά που λες δεν υπάρχουν πουθενά.

Καμία εταιρία τέτοιου μεγέθους δεν αποφασίζει για τα επόμενα της βήματα 6 μήνες νωρίτερα. 

Εμένα δε με απασχολεί ποιος το έβγαλε πρώτος, ούτε είπα ότι η Apple το έκανε πρώτη.

Αλλά το να λες ότι μια εταιρία αυτού του μεγέθους αντέγραψε την Essential είναι αστείο.

• Like 1
  • Thanks 1
  • Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...