greekfox1 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 53 λεπτά πριν, strawman είπε Μα δεν παιζει να τα εννοεις. Το διαβασες το θεμα? Ολοκληρη η 1η σελιδα ειναι γεματη απο apple fanboys που χαιρονται που και το android αντεγραψε την αηδια το notch. Και σε ολα τα android θεματα το ιδιο γινεται. Αντι να πανε να κραξουν την Αpple που βαζει αυτη την αηδια, την βρισκουν που θα την εχει και ο γειτονας τους. Εδω σε αλλο νημα ο αλλος ζητησε φωτογραφιες απο τον υπολογιστη μου και τις αποδειξεις αγορας για να τον πεισω οτι εχω λεφτα και απλα δεν γουσταρω να παρω iPhone, και θα μου πεις τωρα εσυ οτι ολοι τα ιδια κανουνε. Ε σορρυ, δεν τα κανουνε. Μονο η μια πλευρα νομιζει οτι οποιος δεν εχει το δικο της κινητο δεν εχει λεφτα να το αγορασει και ζηλευει Το θέμα το οποίο ανέφερα ως παράδειγμα δεν είναι το παρόν, αλλα αυτό για το ios 12. Αν διάβαζες καλύτερα αυτά που εγραψα δεν θα μπερδευόσουν. Το θυμάμαι αυτό που λες. Ε και; Είπα εγώ ότι δεν υπάρχουν καμμενοι apple fans; Ναι εσείς δε πιστεύετε ότι οποίος δεν έχει Android δεν έχει λεφτά να το πάρει γιατί δεν στέκει έτσι και αλλιώς ως επιχείρημα. Πολλοί από σας πιστεύετε όμως ότι είστε πιο έξυπνοι και «power users” απλά και μόνο επειδή έχετε android smartphones. Και αφού σου αρέσουν τα παραδείγματα, εγώ θυμάμαι ένα κορυφαίο Android fan που έγραψε στο διπλανό forum ότι δεν προσλαμβάνει στη δουλειά του, άτομα που έχουν iPhone παρα μόνο όσους έχουν Android . Αυτός είναι καλός ε; Δυστυχώς οι mods έκριναν ότι έπρεπε να σβήσουν αυτό το εποικοδομητικό σχολιο(και να τον στείλουν διακοπές για αρκετό καιρό) όποτε δεν μπορώ να το παραθέσω.... Αλλα λέω την αλήθεια.
EuphangeL Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 18 ώρες πριν, l337 είπε Είσαι ο λόγος που δεν συμμετέχω στο γελοίο subforum "Ειδήσεις" του Insomnia μιας και σχόλια σαν το παραπάνω μου προκαλούν εμετό. Τίποτα άλλο. Σου χάλασα το justification για την αγορά του Android σου; Κάθε φορά που βλέπεις το άσχημο UI του να με σκέφτεσαι... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα