McNerd Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Έλεος. Τι κ@λοφάρα ειναι αυτή. Πολύ ύπουλο και μοβόρο. Εκτός από σίτα, δεν προλαβαίνω να βάλω άμεσα, προτεινετε σας παρακαλώ τρόπους αντιμετώπισης. 1
Dreamstorm Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Μετά τις μύγες πρέπει να είναι ότι χειρότερο έχει δημιουργηθεί. Στήσε καρτέρι και εξολόθρευσε τα. Μέχρι να βάλεις σίτες, βάλε κάτι άλλο, πχ κανένα τούλι
panossar95 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, McNerd είπε Έλεος. Τι κ@λοφάρα ειναι αυτή. Πολύ ύπουλο και μοβόρο. Εκτός από σίτα, δεν προλαβαίνω να βάλω άμεσα, προτεινετε σας παρακαλώ τρόπους αντιμετώπισης. Είδα σήμερα σε μια εκπομπή, ένα βραχιόλι, σε φαρμακεία το πουλάνε, που άμα το φορέσεις δε σε τσιμπάνε τα κουνουπια, και μάλιστα είπε και για το κουνούπι τίγρης. Κατά πόσο κάνει δουλειά δε ξέρω. Σίγουρα δε θα το αγόραζα εγώ, αλλά στο δίνω σαν κανονική λύση (όσο μπορεί να είναι) πέρα από το δίκανο 😛 Νομίζω Mo free το είπε. Δεν θυμάμαι σίγουρα Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2018 από panossar95
Comic maniak Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Παρε ηλεκτρικη ρακετα και κανε καρατιες😂😂.Δοξα Τον Θεο εδω στην Πατρα δεν εχουμε τετοια😁. 1
McNerd Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Comic maniak είπε Παρε ηλεκτρικη ρακετα και κανε καρατιες😂😂.Δοξα Τον Θεο εδω στην Πατρα δεν εχουμε τετοια😁. δεν εχω ιδέα τι ειναι αυτό, αν έχεις ένα λινκ πρόχειρο; 13 λεπτά πριν, panossar95 είπε Είδα σήμερα σε μια εκπομπή, ένα βραχιόλι, σε φαρμακεία το πουλάνε, που άμα το φορέσεις δε σε τσιμπάνε τα κουνουπια, και μάλιστα είπε και για το κουνούπι τίγρης. Κατά πόσο κάνει δουλειά δε ξέρω. Σίγουρα δε θα το αγόραζα εγώ, αλλά στο δίνω σαν κανονική λύση (όσο μπορεί να είναι) πέρα από το δίκανο 😛 Νομίζω Mo free το είπε. Δεν θυμάμαι σίγουρα φίλε μου δε θέλω να χρησιμοποιήσω ταμπλέτες-χημικά-εντωμοαπωθητικά ούτε κολλάρα σκύλων σαν αυτό που καλή ώρα μου προτείνεις. δεν εμπιστεύομαι τις επιπτώσεις που μπορεί να έχουν στην υγεία μου. αυτή τη στιγμή προσανατολίζομαι να παραγγείλω μια κουνουπιέρα https://www.skroutz.gr/c/2009/Kounoupieres-kounias.html?from=catspan&o=κουνουπιερα την οποία θα μπορώ κατά προτίμηση να μετακινώ, ώστε α) να κοιμάμαι κάτω από αυτή β) να βλέπω τηλεόραση κάτω από αυτή. Η τηλεόραση θα είναι εκτός κουνουπιέρας, εγώ μέσα σε αυτήν. Το ερώτημα που γεννάται ωστόσο είναι: θα βλέπω καλά μέσα από τη κουνουπιέρα; Έχει κανείς εμπειρία να μου πει; Πόσο πυκνή είναι η πλέξη; (και αν θα λιώσω από τη ζέστη, καθότι σε αυτό το διαμέρισμα δεν υπάρχουν ερκοντίσιον) Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2018 από McNerd
panossar95 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 10 λεπτά πριν, McNerd είπε δεν εχω ιδέα τι ειναι αυτό, αν έχεις ένα λινκ πρόχειρο; φίλε μου δε θέλω να χρησιμοποιήσω ταμπλέτες-χημικά-εντωμοαπωθητικά ούτε κολλάρα σκύλων σαν αυτό που καλή ώρα μου προτείνεις. δεν εμπιστεύομαι τις επιπτώσεις που μπορεί να έχουν στην υγεία μου. αυτή τη στιγμή προσανατολίζομαι να παραγγείλω μια κουνουπιέρα https://www.skroutz.gr/c/2009/Kounoupieres-kounias.html?from=catspan&o=κουνουπιερα την οποία θα μπορώ κατά προτίμηση να μετακινώ, ώστε α) να κοιμάμαι κάτω από αυτή β) να βλέπω τηλεόραση κάτω από αυτή. Η τηλεόραση θα είναι εκτός κουνουπιέρας, εγώ μέσα σε αυτήν. Το ερώτημα που γεννάται ωστόσο είναι: θα βλέπω καλά μέσα από τη κουνουπιέρα; Έχει κανείς εμπειρία να μου πει; Πόσο πυκνή είναι η πλέξη; (και αν θα λιώσω από τη ζέστη, καθότι σε αυτό το διαμέρισμα δεν υπάρχουν ερκοντίσιον) Ναι ότι θες κάνεις προφανώς. Δε το έψαξα καν να δω τι έχει πάνω του. Απλά είδα που είχαν πάει σε ένα φαρμακείο και το διαφήμιζαν. Και εφόσον ρώτησες για λύσεις είπα να το ποσταρω.
TriLoBiTe Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, McNerd είπε Η τηλεόραση θα είναι εκτός κουνουπιέρας, εγώ μέσα σε αυτήν. 16 λεπτά πριν, McNerd είπε Το ερώτημα που γεννάται ωστόσο είναι: θα βλέπω καλά μέσα από τη κουνουπιέρα; Έχει κανείς εμπειρία να μου πει; Πόσο πυκνή είναι η πλέξη; Mια χαρά θα βλέπεις. Το πολύ πολύ να μπερδεύεις τη Δαλάκα με τον Αγκούρου Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2018 από TriLoBiTe
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Σίγουρη και αποτελεσματική λύση είναι η απλυσια. Μείνε καμία εβδομάδα απλυτος και δε θα σε πλησιάζει ούτε κουνούπι ούτε τίγρης ούτε άνθρωπος...
TriLoBiTe Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 7 λεπτά πριν, DZ-Photographer είπε Σίγουρη και αποτελεσματική λύση είναι η απλυσια. Μείνε καμία εβδομάδα απλυτος και δε θα σε πλησιάζει ούτε κουνούπι ούτε τίγρης ούτε άνθρωπος... Aν το ακολουθείς συχνά χίλια μπράβο, είσαι απλησίαστος.😎
Βασίλης_29 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Κουνούπια τίγρης, νέα τακτική τρολλαρίσματος στο insomnia, όπως το "πρόβατο που κοιμάται" που έγραφαν κάποιοι παλαιότερα.
sunstorm Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 5 ώρες πριν, McNerd είπε Το ερώτημα που γεννάται ωστόσο είναι: θα βλέπω καλά μέσα από τη κουνουπιέρα; Έχει κανείς εμπειρία να μου πει; Πόσο πυκνή είναι η πλέξη; Δε ρωτάς καμιά νύφη καλύτερα 1
TriLoBiTe Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Spoiler Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2018 από TriLoBiTe
Comic maniak Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 10 ώρες πριν, McNerd είπε δεν εχω ιδέα τι ειναι αυτό, αν έχεις ένα λινκ πρόχειρο; φίλε μου δε θέλω να χρησιμοποιήσω ταμπλέτες-χημικά-εντωμοαπωθητικά ούτε κολλάρα σκύλων σαν αυτό που καλή ώρα μου προτείνεις. δεν εμπιστεύομαι τις επιπτώσεις που μπορεί να έχουν στην υγεία μου. αυτή τη στιγμή προσανατολίζομαι να παραγγείλω μια κουνουπιέρα https://www.skroutz.gr/c/2009/Kounoupieres-kounias.html?from=catspan&o=κουνουπιερα την οποία θα μπορώ κατά προτίμηση να μετακινώ, ώστε α) να κοιμάμαι κάτω από αυτή β) να βλέπω τηλεόραση κάτω από αυτή. Η τηλεόραση θα είναι εκτός κουνουπιέρας, εγώ μέσα σε αυτήν. Το ερώτημα που γεννάται ωστόσο είναι: θα βλέπω καλά μέσα από τη κουνουπιέρα; Έχει κανείς εμπειρία να μου πει; Πόσο πυκνή είναι η πλέξη; (και αν θα λιώσω από τη ζέστη, καθότι σε αυτό το διαμέρισμα δεν υπάρχουν ερκοντίσιον) Οριστε το λινκ φιλε μου😁 https://www.skroutz.gr/c/1178/pest_control.html?keyphrase=ηλεκτρικη+ρακετα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα