Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έλεος. Τι κ@λοφάρα ειναι αυτή. Πολύ ύπουλο και μοβόρο. Εκτός από σίτα, δεν προλαβαίνω να βάλω άμεσα, προτεινετε σας παρακαλώ τρόπους αντιμετώπισης.

• Like 1
  • Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μετά τις μύγες πρέπει να είναι ότι χειρότερο έχει δημιουργηθεί.

Στήσε καρτέρι και εξολόθρευσε τα.

Μέχρι να βάλεις σίτες, βάλε κάτι άλλο, πχ κανένα τούλι :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, McNerd είπε

Έλεος. Τι κ@λοφάρα ειναι αυτή. Πολύ ύπουλο και μοβόρο. Εκτός από σίτα, δεν προλαβαίνω να βάλω άμεσα, προτεινετε σας παρακαλώ τρόπους αντιμετώπισης.

Είδα σήμερα σε μια εκπομπή, ένα βραχιόλι, σε φαρμακεία το πουλάνε, που άμα το φορέσεις δε σε τσιμπάνε τα κουνουπια, και μάλιστα είπε και για το κουνούπι τίγρης. 

Κατά πόσο κάνει δουλειά δε ξέρω. Σίγουρα δε θα το αγόραζα εγώ, αλλά στο δίνω σαν κανονική λύση (όσο μπορεί να είναι) πέρα από το δίκανο

😛 Νομίζω Mo free  το είπε. Δεν θυμάμαι σίγουρα

Επεξ/σία από panossar95
Δημοσ.

Παρε ηλεκτρικη ρακετα και κανε καρατιες😂😂.Δοξα Τον Θεο εδω στην Πατρα δεν εχουμε τετοια😁.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

11 λεπτά πριν, Comic maniak είπε

Παρε ηλεκτρικη ρακετα και κανε καρατιες😂😂.Δοξα Τον Θεο εδω στην Πατρα δεν εχουμε τετοια😁.

δεν εχω ιδέα τι ειναι αυτό, αν έχεις ένα λινκ πρόχειρο;

13 λεπτά πριν, panossar95 είπε

Είδα σήμερα σε μια εκπομπή, ένα βραχιόλι, σε φαρμακεία το πουλάνε, που άμα το φορέσεις δε σε τσιμπάνε τα κουνουπια, και μάλιστα είπε και για το κουνούπι τίγρης. 

Κατά πόσο κάνει δουλειά δε ξέρω. Σίγουρα δε θα το αγόραζα εγώ, αλλά στο δίνω σαν κανονική λύση (όσο μπορεί να είναι) πέρα από το δίκανο

😛 Νομίζω Mo free  το είπε. Δεν θυμάμαι σίγουρα

φίλε μου δε θέλω να χρησιμοποιήσω ταμπλέτες-χημικά-εντωμοαπωθητικά ούτε κολλάρα σκύλων σαν αυτό που καλή ώρα μου προτείνεις. δεν εμπιστεύομαι τις επιπτώσεις που μπορεί να έχουν στην υγεία μου.

αυτή τη στιγμή προσανατολίζομαι να παραγγείλω μια κουνουπιέρα

https://www.skroutz.gr/c/2009/Kounoupieres-kounias.html?from=catspan&o=κουνουπιερα

την οποία θα μπορώ κατά προτίμηση να μετακινώ, ώστε

α) να κοιμάμαι κάτω από αυτή

β) να βλέπω τηλεόραση κάτω από αυτή. Η τηλεόραση θα είναι εκτός κουνουπιέρας, εγώ μέσα σε αυτήν.

Το ερώτημα που γεννάται ωστόσο είναι: θα βλέπω καλά μέσα από τη κουνουπιέρα; Έχει κανείς εμπειρία να μου πει; Πόσο πυκνή είναι η πλέξη;

(και αν θα λιώσω από τη ζέστη, καθότι σε αυτό το διαμέρισμα δεν υπάρχουν ερκοντίσιον)

Επεξ/σία από McNerd
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, McNerd είπε

φίλε μου δε θέλω να χρησιμοποιήσω ταμπλέτες-χημικά-εντωμοαπωθητικά ούτε κολλάρα σκύλων σαν αυτό που καλή ώρα μου προτείνεις. δεν εμπιστεύομαι τις επιπτώσεις που μπορεί να έχουν στην υγεία μου.

https://www.skroutz.gr/c/2009/Kounoupieres-kounias.html?from=catspan&o=κουνουπιερα

β) να βλέπω τηλεόραση κάτω από αυτή. Η τηλεόραση θα είναι εκτός κουνουπιέρας, εγώ μέσα σε αυτήν.

Το ερώτημα που γεννάται ωστόσο είναι: θα βλέπω καλά μέσα από τη κουνουπιέρα; Έχει κανείς εμπειρία να μου πει; Πόσο πυκνή είναι η πλέξη;

(και αν θα λιώσω από τη ζέστη, καθότι σε αυτό το διαμέρισμα δεν υπάρχουν ερκοντίσιον)

Ναι ότι θες κάνεις προφανώς. Δε το έψαξα καν να δω τι έχει πάνω του. Απλά είδα που είχαν πάει σε ένα φαρμακείο και το διαφήμιζαν. Και εφόσον ρώτησες για λύσεις είπα να το ποσταρω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, McNerd είπε

Η τηλεόραση θα είναι εκτός κουνουπιέρας, εγώ μέσα σε αυτήν.

d015.gifd015.gifd015.gif

16 λεπτά πριν, McNerd είπε

Mια χαρά θα βλέπεις. Το πολύ πολύ να μπερδεύεις τη Δαλάκα με τον Αγκούρου

Επεξ/σία από TriLoBiTe
Επισκέπτης
Δημοσ.

Σίγουρη και αποτελεσματική λύση είναι η απλυσια. Μείνε καμία εβδομάδα απλυτος και δε θα σε πλησιάζει ούτε κουνούπι ούτε τίγρης ούτε άνθρωπος...

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, DZ-Photographer είπε

Σίγουρη και αποτελεσματική λύση είναι η απλυσια. Μείνε καμία εβδομάδα απλυτος και δε θα σε πλησιάζει ούτε κουνούπι ούτε τίγρης ούτε άνθρωπος...

Aν το ακολουθείς συχνά χίλια μπράβο, είσαι απλησίαστος.😎

Δημοσ.
5 ώρες πριν, McNerd είπε

Δε ρωτάς καμιά νύφη καλύτερα :P

• Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, McNerd είπε

Οριστε το λινκ φιλε μου😁

https://www.skroutz.gr/c/1178/pest_control.html?keyphrase=ηλεκτρικη+ρακετα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...