Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτό ήταν το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα με αυτό που διάβασα...
Καλές μπιζνες :P :)  
ÎÏοÏέλεÏμα εικÏÎ½Î±Ï Î³Î¹Î± ÏακοÏÏλλεκÏÎ·Ï ÎºÎ±ÏοÏÏι

Επεξ/σία από Zengar Zombolt
Επισκέπτης
Δημοσ.

Μεγαλύτερη αξία έχουν οι σακούλες πάρα τα μπουκάλια :P

Δημοσ.

Χαχα εννοειται πως δεν ειναι αξιας, κατι διαβασα πριν κανα μηνα οτι το κιλο ειναι 4-5€ So i why not..γιαυτο ρωτησα αν ισχυει κατι τετοιο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, DTsuras είπε

Εχω 3-4 τετοιες, μπορω να τις πουλησω ή απλα τις πεταω στον μπλε κάδο;

F2DAD27F-A6AC-40E9-92D4-2254A992CBC9.jpeg

Μην ανεβάζεις σακούλες scotch brite, προκαλείς τους κλέφτες

Επεξ/σία από ObeyWario!
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, varoul k. είπε

Ή οτι δεν μας άξιζε να μπούμε ποτέ 

Όπως δεν ήξερα οτι αν είσαι εθελοντής αιμοδότης(που είμαι, 1-2 φορες το χρονο ομως), παίρνεις μερικές μέρες άδεια απο τη δουλειά και το έμαθα μέσα απο το φόρουμ διοτι άκομα δεν βγήκα στην αγορά εργασίας να τα μάθω αυτά.Ως φοιτητης βεβαια δεν κερδιζω κατι και το εκανα/κανω αφιλοκερδώς 

Όσο παράξενο μου είχε φανεί για τα ανακυκλώσιμα τοσο και για τις άδειες.Τουλαχιστον εγω ρωταω και μαθαινω.

Καλύτερα δές τα δικά σου χάλια και τις οικογενεια σου και άσε το τι λέμε και κάνουμε εμεις, βλάχο.

Επεξ/σία από DTsuras
  • Thanks 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, DTsuras είπε

Χαχα εννοειται πως δεν ειναι αξιας, κατι διαβασα πριν κανα μηνα οτι το κιλο ειναι 4-5€ So i why not..γιαυτο ρωτησα αν ισχυει κατι τετοιο.

Μάλλον δεν είδες καλά, το κιλό 4-5 λεπτά του ευρώ είναι, και αυτό με την προϋπόθεση ότι το πλαστικό θα παραδοθεί στην έδρα της εταιρείας ανακύκλωσης και η ποσότητα θα είναι τουλάχιστον 1 τόνος.

Δημοσ.

Ένας τόνος πεντακάθαρου PET χωρίς καμία πρόσμιξη (καπάκια, δαχτυλίδια καπακιων, ετικέτες-κόλλες κλπ) ναι έχει αξία, κοστίζει πάνω από 1000€... τρεις σακούλες πλαστικά μπουκάλια ίσως αξίζει να τα πας στην ανταποδοτική που έχουν κάποια σούπερ μάρκετ (μηχάνημα αυτόματο από έξω) και θα σου δώσουν καμία 20 λεπτά έκπτωση στην επόμενη αγορά σου 

Δημοσ.
21 ώρες πριν, DTsuras είπε

4-5 € το κιλό έχει ο χαλκος... Μήπως ήταν 4-5 λεπτά του €?

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 10/06/2018 at 08:53, Joshua21 said:

Μάλλον δεν είδες καλά, το κιλό 4-5 λεπτά του ευρώ είναι, και αυτό με την προϋπόθεση ότι το πλαστικό θα παραδοθεί στην έδρα της εταιρείας ανακύκλωσης και η ποσότητα θα είναι τουλάχιστον 1 τόνος.

Αν τα γεμίσεις νερό μετράει; :P

Πάντως αν ανακυκλώσεις τα μπουκάλια, τενεκεδάκια, κουτάκια, χαρτιά κλπ σε αυτούς τους "κάδους" ανταποδοτικής ανακύκλωσης που βλέπεις ανά περιοχές και σουπερμάρκετ, σου δίνει κουπόνια για ψώνια ή για το χαμόγελο του παιδιού. Έχω δει πολλές φορές νέα παιδιά με 3-4 σακούλες τεραστίων διαστάσεων να πηγαίνουν εκεί και να ανακυκλώνουν.

Spoiler

0de3f3c2df67631bad91cb6f4fd96f7a_L.jpg.3145bb2d930fc784bc0b11886e60a32b.jpg

Επεξ/σία από Adanos
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Adanos είπε

Αν τα γεμίσεις νερό μετράει; :P

Πάντως αν ανακυκλώσεις τα μπουκάλια, τενεκεδάκια, κουτάκια, χαρτιά κλπ σε αυτούς τους "κάδους" ανταποδοτικής ανακύκλωσης που βλέπεις ανά περιοχές και σουπερμάρκετ, σου δίνει κουπόνια για ψώνια ή για το χαμόγελο του παιδιού. Έχω δει πολλές φορές νέα παιδιά με 3-4 σακούλες τεραστίων διαστάσεων να πηγαίνουν εκεί και να ανακυκλώνουν.

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

0de3f3c2df67631bad91cb6f4fd96f7a_L.jpg.3145bb2d930fc784bc0b11886e60a32b.jpg

Αν θες να παίξεις μπουγέλο ναι :P

Αυτοί οι κάδοι ανταποδοτικής ανακύκλωσης όντως "πληρώνουν", μόνο που τα ποσά είναι αστεία, πχ 1 λεπτό του ευρώ για κάθε 3 μπουκάλια. Χαρτί δεν αγοράζουν. Εγώ προσωπικά δεν μπαίνω σε αυτή τη διαδικασία, απλά στο σπίτι ξεχωρίζω πλαστικό/γυαλί/αλουμίνιο/χαρτί από τα υπόλοιπα σκουπίδια και τα πετάω στους μπλε κάδους.

• Like 1
Δημοσ.
1 minute ago, Joshua21 said:

Αν θες να παίξεις μπουγέλο ναι :P

Αυτοί οι κάδοι ανταποδοτικής ανακύκλωσης όντως "πληρώνουν", μόνο που τα ποσά είναι αστεία, πχ 1 λεπτό του ευρώ για κάθε 3 μπουκάλια. Χαρτί δεν αγοράζουν. Εγώ προσωπικά δεν μπαίνω σε αυτή τη διαδικασία, απλά στο σπίτι ξεχωρίζω πλαστικό/γυαλί/αλουμίνιο/χαρτί από τα υπόλοιπα σκουπίδια και τα πετάω στους μπλε κάδους.

Ναι, και εγώ δεν μπαίνω στην διαδικασία, αλλά ο "νηματοδότης" μας ρωτάει για πώληση(;).

Και στο κάτω κάτω, γιατί να μην μπούμε στην διαδικασία; Ειδικά όταν ζεις σε περιοχή όπου η ανακύκλωση δεν γίνεται, παρά τους μπλέ κάδους, τότε πιστεύω είναι ιδανικό να πάρεις τα ανακυκλώσιμα και να τα πας εκεί. Τουλάχιστον θα πάρεις και αυτό το 0,01€.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...