Joshua21 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 5 ώρες πριν, Adanos είπε Ναι, και εγώ δεν μπαίνω στην διαδικασία, αλλά ο "νηματοδότης" μας ρωτάει για πώληση(;). Και στο κάτω κάτω, γιατί να μην μπούμε στην διαδικασία; Ειδικά όταν ζεις σε περιοχή όπου η ανακύκλωση δεν γίνεται, παρά τους μπλέ κάδους, τότε πιστεύω είναι ιδανικό να πάρεις τα ανακυκλώσιμα και να τα πας εκεί. Τουλάχιστον θα πάρεις και αυτό το 0,01€. Ναι, για πώληση ρώτησε ο νηματοθέτης, μόνο που οι τιμές πώλησης που είχε στο μυαλό του(3-4€/kg!!!) ήταν εκτός πραγματικότητας, και αυτό ακριβώς επισήμανα. Τώρα αν έχεις πληροφορίες ότι στην περιοχή σου δεν γίνεται ανακύκλωση παρά τους μπλε κάδους και θεωρείς σεβαστό ποσό το 0,01€, δεν έχω να σχολιάσω κάτι.
Adanos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 16 ώρες πριν, Joshua21 είπε Ναι, για πώληση ρώτησε ο νηματοθέτης, μόνο που οι τιμές πώλησης που είχε στο μυαλό του(3-4€/kg!!!) ήταν εκτός πραγματικότητας, και αυτό ακριβώς επισήμανα. Τώρα αν έχεις πληροφορίες ότι στην περιοχή σου δεν γίνεται ανακύκλωση παρά τους μπλε κάδους και θεωρείς σεβαστό ποσό το 0,01€, δεν έχω να σχολιάσω κάτι. Ναι, προφανώς τα 3-4€/κιλό είναι εκτός πραγματικότητας. Τώρα για την δεύτερη πρόταση σου δεν ξέρω που κολλάς ακριβώς. Και όχι, δεν μιλάω για την περιοχή μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα