Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Adanos είπε

Ναι, και εγώ δεν μπαίνω στην διαδικασία, αλλά ο "νηματοδότης" μας ρωτάει για πώληση(;).

Και στο κάτω κάτω, γιατί να μην μπούμε στην διαδικασία; Ειδικά όταν ζεις σε περιοχή όπου η ανακύκλωση δεν γίνεται, παρά τους μπλέ κάδους, τότε πιστεύω είναι ιδανικό να πάρεις τα ανακυκλώσιμα και να τα πας εκεί. Τουλάχιστον θα πάρεις και αυτό το 0,01€.

Ναι, για πώληση ρώτησε ο νηματοθέτης, μόνο που οι τιμές πώλησης που είχε στο μυαλό του(3-4€/kg!!!) ήταν εκτός πραγματικότητας, και αυτό ακριβώς επισήμανα.

Τώρα αν έχεις πληροφορίες ότι στην περιοχή σου δεν γίνεται ανακύκλωση παρά τους μπλε κάδους και θεωρείς σεβαστό ποσό το 0,01€, δεν έχω να σχολιάσω κάτι.

Δημοσ.
16 ώρες πριν, Joshua21 είπε

Ναι, για πώληση ρώτησε ο νηματοθέτης, μόνο που οι τιμές πώλησης που είχε στο μυαλό του(3-4€/kg!!!) ήταν εκτός πραγματικότητας, και αυτό ακριβώς επισήμανα. 

Τώρα αν έχεις πληροφορίες ότι στην περιοχή σου δεν γίνεται ανακύκλωση παρά τους μπλε κάδους και θεωρείς σεβαστό ποσό το 0,01€, δεν έχω να σχολιάσω κάτι.

Ναι, προφανώς τα 3-4€/κιλό είναι εκτός πραγματικότητας.

Τώρα για την δεύτερη πρόταση σου δεν ξέρω που κολλάς ακριβώς. Και όχι, δεν μιλάω για την περιοχή μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...