ss13 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 55 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε Η διαδικασία γίνεται ηλεκτρονικά σε κάποιο βαθμό, ούτε για αυτό φταίει ο ΑΣΕΠ, φταίει το πολιτικό σύστημα που δεν τον εκσυγχρόνισε, δεν παύει να αποτελεί καινοτομία για το '90-00 σε σύγκριση με το παλαιότερο καθεστώς. Κακό το κεφαλιού τους βέβαια όσοι προτιμούν τις παραπάνω τακτικές. Όταν θα έρθει η ώρα της σύνταξης και δεν θα έχουν ένσημα θα κλαίγονται για το "κολοκράτος". Δούλεψε να φας και κλέψε να έχεις ( όπως έλεγαν οι παλιοί ) αν δες έχεις κάνει καβάτζα θα πεθάνεις στη ψάθα , Α Βασίλης_29 για ποια σύνταξη εννοείς ; Των 400 ευρώ και ούτε μετά από 30 χρόνια ; 😎
Βασίλης_29 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, ss13 είπε Δούλεψε να φας και κλέψε να έχεις ( όπως έλεγαν οι παλιοί ) αν δες έχεις κάνει καβάτζα θα πεθάνεις στη ψάθα , Α Βασίλης_29 για ποια σύνταξη εννοείς ; Των 400 ευρώ και ούτε μετά από 30 χρόνια ; 😎 Δεν περίμενα και άλλη απάντηση. Όποιος δεν θέλει σύνταξη έστω και 400ευρώ υπάρχει και η επιλογή να πεθάνει της πείνας άστεγος στον δρόμο, διαλέγεις και παίρνεις.
ss13 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 9 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε Δεν περίμενα και άλλη απάντηση. Όποιος δεν θέλει σύνταξη έστω και 400ευρώ υπάρχει και η επιλογή να πεθάνει της πείνας άστεγος στον δρόμο, διαλέγεις και παίρνεις. Καλή η σύνταξη ναι , αλλά θέλει και καβάτζα , δεν είπα πως δεν είναι καλή η σύνταξη ( ακόμα εαν δεν κολάς ένσημα μπορείς , όπως κάνει πολύς κόσμος να βάζει ένα ποσό κάθε μήνα στην τράπεζα , με έναν πρόχειρο υπολογισμό με 300 ευρώ το μήνα στη τράπεζα στα 30 χρόνια θα έχεις 108 χιλιάδες ευρώ ) καλά το δεύτερο σκέλος δεν το σχολιάζω , το 90 % των Ελλήνων έχουν ένα σπίτι από τους γονείς του ( άρα δεν θα είναι άστεγοι ) , γιατί τώρα που έχουν όλοι ένα σπίτι και παίρνουν 600 ευρώ σύνταξη πάλι τσίμα τσίμα δεν είναι ( φιλικά χωρίς παρεξήγηση μιλάω ) ; 😎
skiabox Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Η μηχανογράφηση πήγαινε στη δημόσια διοίκηση και όχι στο πως είναι φτιαγμένο το ΑΣΕΠ. Sorry αν δεν έγινα κατανοητός.
pontez2 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, ss13 είπε Μέχρι και στις εξετάσεις της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης οι Υπουργοί ήταν με το τηλέφωνο στο χέρι , επίσης δεν είμαι ούτε κομπλεξικός ούτε έχω ανάγκη ( οικονομική ) ούτε ζηλεύω την θέση του Δημόσιου Υπάλληλου αν αυτό υπονοείς ( β πως όσα δε πιάνει η αλεπού ) , άρα με το δικό σου σκεφτικό τα πράγματα πάνε ρολόι στην Ελλάδα ;;; Δεν νομίζω . Ακόμα το 70 % των συμβασιούχων είναι με γλύψιμο και πιστεύουν πως με 2 - 3 ανανεώσεις σύμβασης θα γίνουν μόνιμοι ( είναι το κλασσικό βλάχικο - κουτοπόνηρο κόλπο ) γι αυτό είμαστε 300 χρόνια πίσω ( νοοτροπία χωριού έχουμε ακόμα δυστυχώς ) γι αυτό γελάνε όλοι μαζί μας ( δεν έχω τίποτα με τα χωριά , έχω σπίτι σε επαρχία , μου αρέσει το χωριό αλλά η αλήθεια να λέγεται ) το πιο γελοίο είναι πως αντί να δει ο κόσμος πως αυτό το σύστημα καταρρέει οικονομικά , ακόμα ο καθένας θέλει να μπει στο Δημόσιο ( φιλικά τα λέω χωρίς παρεξήγηση ) 😎 Δεν απάντησα σε εσένα. Σε όσους μιλησαν για διαφθορά στον ΑΣΕΠ. Όσους ξέρω που μπήκαν στην ΕΣΔΔ, μάτωσαν και δεν ηξεραν κανέναν υπουργό. Παρόλαυτα δε θα υποστηρίξω πως αποκλείεται να παίζει μέσον. Εκει που θα το πω 100% ειναι για τις εξετάσεις ΑΣΕΠ ή για προκυρήξεις μέσω ΑΣΕΠ. Απλώς δεν γίνεται και όποιος το υποστηρίζει απλώς δεν έχει κάνει αιτηση για να δει πως λειτουργει το συστημα. Ο Πάπας ο ίδιος να εισαι δεν μπορεις να αλλάξεις το σύστημα. Και αν λειτουργει κάτι σωστά στο δημόσιο, ειναι απο ανθρώπους που δε μπήκαν με κομματικά μέσα, αλλά με εξετάσεις. Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2018 από pontez2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα