lak10 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 μεσα Ιουλιου οι φωστηρες λεγανε οτι ειναι το ιδιο παιχνιδι και το προ ειναι επιτελους ανωτερο με τα αυτια βλεπουνε πραγματικα απορω 1
W0zzAp Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 12 ώρες πριν, Aims είπε μακαρι να το φερει καποιο καταστημα νωριτερα.. να το λιωσουμε..αργει η 28η.. Λογικά τα σκρουτζομαγαζα θα το φέρουν 1 με 2 μέρες νωρίτερα,όπως κάνουν σε κάθε καινούργιο τίτλο που βγαίνει. 1
valkon Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, W0zzAp είπε Λογικά τα σκρουτζομαγαζα θα το φέρουν 1 με 2 μέρες νωρίτερα,όπως κάνουν σε κάθε καινούργιο τίτλο που βγαίνει. Και πας απο εκεί και τους ρωτάς αν έχουν το παιχνίδι;
Πανος999 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 54 λεπτά πριν, valkon είπε Και πας απο εκεί και τους ρωτάς αν έχουν το παιχνίδι; Παρε ενα τηλ 1-2 μερες πριν κ ρωτα ποτε θα το εχουν..
Socratis_g Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Στο thegamecollection τρέχουν μία εκπτωση 5% (με κουπόνι) μέχρι 23/9. Μου βγήκε το fifa στα 50,4€ (με ισοτιμία revolut) Πολύ καλή τιμή για όποιον ενδιαφέρεται
W0zzAp Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, valkon είπε Και πας απο εκεί και τους ρωτάς αν έχουν το παιχνίδι; Σε ενημερώνουν όταν το έχουν για παραλαβή,εφόσον έχεις κάνει παραγγελία.
babis13 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ελεγα να κανω υπομονη να μπει ο Οκτώβρης μπας και παίξει πιο φθηνα τελικα δεν αντεξα το παράγγειλα απο σκρουτζ....1η φορα μετα απο χρονια σε κονσολα(xbox)πιστευω το 60αρι θα πιασει τοπο! Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2018 από babis13
Πανος999 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 9 λεπτά πριν, babis13 είπε Ελεγα να κανω υπομονη να μπει ο Οκτώβρης μπας και παίξει πιο φθηνα τελικα δεν αντεξα το παράγγειλα απο σκρουτζ....1η φορα μετα απο χρονια σε κονσολα πιστευω το 60αρι θα πιασει τοπο! Στειλε σε pm αν θες το username σου.. Απο μηνα θα το εχω κ εγω.. Αν παιζεις online..
W0zzAp Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Αυριο λογικα θα με παρουν τηλ για να το παραλαβω αλλιως θα τους παρω εγω Υποθετω οτι θα το εχουν φερει οπως λογικα και ολα τα σκρουτζομαγαζα,αφου εχω δει αρκετα μαγαζια το εχουν βαλει σαν αμεσα διαθεσιμο.
Aims Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Ενα σκρουτζομαγαζο το πουλαει απο το πρωι αλλα δυστυχως εγω το ειχα προπαραγγειλει απο αλλο σκρουτζομαγαζο,οποτε μαλλον παραλαμβανω παρασκευη.. Αυτο ειναι το κακο με τις προπαραγγελιες..
polakis21 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 21/9/2018 στις 12:42 ΜΜ, lak10 είπε μεσα Ιουλιου οι φωστηρες λεγανε οτι ειναι το ιδιο παιχνιδι και το προ ειναι επιτελους ανωτερο με τα αυτια βλεπουνε πραγματικα απορω Ο ενας λεει οτι λειπουν οι ρακετες του πινγκ πονγκ και ο αλλος λεει για φωστηρες που δεν ξερουν. Μου αρεσει που υπαρχει αντικειμενικη συγκλιση... Εγω θα παρω την πρωτη αποψη οτι ειναι πινγκ πονγκ και αφυσικο. Το προ για πρωτη φορα μετα απο 10 χρονια το θεωρω καλυτερο απο το φιφα (ενω επαιζα 10 χρονια φιφα με manual controls), γιαυτο φετος αγορασα πρωτη φορα το προ, εβαλα το option file και εχω ολα τα ονοματα και πρωταθληματα και ειμαι κομπλε. Του χρονου βλεπουμε παλι... Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2018 από polakis21
James. Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Οτι ειναι σαν να κανουν πατιναζ τα ποδια τους στο χορταρι στο fifa, ειναι ιδεα μου η οχι? Η κινηση των παικτων στο χορταρι ειναι ανωτερη στο pes2019. Κατα τη γνωμη μου παντα.
fytotech Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Έχω κατεβάσει και τα δύο demo σε PS4. Το Pro φέτος θα έχει απογοητευτικές πωλήσεις, όπως ήδη έχει φανεί. Εδώ γράφετε κάποιοι που το έχετε επιστήμη το ποδόσφαιρο στις κονσόλες. Και καλά κάνετε. Είστε το αγοραστικό κοινό του Pro. Αλλά εγώ που παίζω μόνο με παρέα μια φορά την εβδομάδα, το FIFA είναι καλύτερη επιλογή. Και δε λέω για τα πρωταθλήματα. Λέω πως έχει πιο fun τρόπο παιχνιδιού. Εσείς το λέτε πινγκ πονγκ. Και προφανώς όπως όλοι το τελευταίο FIFA που είχα παίξει ήταν γύρω στο 2000, μετά έπαιζα μόνο Pro και τα τελευταία χρόνια μόνο FIFA. Όλοι μας έχουμε το Pro στην καρδιά μας. Αλλά δε νομίζω πως είναι αρκετό.
malias4 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 To pro εχει απογοητηυτικες πωλησεις γιατι ο μεσος gamer πχ απο αγγλια που δεν ξερει καν τι ειναι το option file , δεν θα θελησει να παιξει με τη london blue αλλα την chelsea.. ο ιταλος το ιδιο κτλ κτλ με αδειες γηπεδων τσαμπιονσλιγκ .. Και εγω κατεβασα κ τα 2 demo και τα επαιξα πλαι πλαι, πραγματικα χωρις να θελω να προσβαλω κανεναν απορω πως καποιος μπορει να παιξει το φιφα η κινηση ειναι χαλια , τα γραφικα κατωτερα του προ εκτος των replay animation scenes δηλαδη τι αρεσει σε καποιον που παιζει φιφα ?
Alejandro Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, malias4 είπε δηλαδη τι αρεσει σε καποιον που παιζει φιφα ? Ο ρυθμός και η αληθοφάνεια στον αγώνα. Στο Pro μπορείς να βρεθείς με 2-3 πάσες έξω από την περιοχή του αντιπάλου ξεκινώντας από την περιοχή σου, απέναντι σε οργανωμένη άμυνα. Στο Pro υπάρχουν τεράστια κενά στις άμυνες και η κάθε επίθεση καταλήγει σε τελική. Φαντάζει πολύ πιο arcade δηλαδή (στα δικά μου μάτια).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα