louben Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 ΠΑιδια μια ερωτηση απο ατομο που δεν πινει (σχεδον) καθολου αλκοολ. Περιμενω φετος οπως καθε χρονο σχεδον συγγενεις απο το εξωτερικο (Αυστραλια) οι οποιοι και καθονται ολο το καλοκαιρι. Οι συγκεκριμενοι πινουν το βοσπορο απο Μπυρες (και οχι μονο) και μεχρι τωρα επαιρνα μονο Stella Artois kai heineken που τις ηξεραν (και τις ζητουσαν). Επειδη ομως μιλαμε για μεγαλη καταναλωση και τσιμπημενη τιμη για τις εν λογω θα ηθελα τις προτασεις σας για μπυρες μ ε χαμηλο η εστω λογικο κοστος και σε καλη τιμη απο οπουδηποτε (πχ lidl-βασιλοπουλος κτλ). Προσωπικα ειτε μου δωσεις μια των 30 λεπτω ειτε 1 των 2 ευρω δε βλεπω διαφορα (ως μη ποτης). Θα ηθελα οι προτασεις σας ποιοτικα και γευστικα να μοιαζουν με τις ανω, 1
Chrisxxx Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Νταξει αν πινουν heineken και τους αρεσει πήγαινε Lidl καμια μερα προσφορων και χτυπα τιποτα Ερμης. 3
Dr.Tesla Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Μίλα με κάβα που έχει καφάσια με μπουκάλια μπύρες. Πληρώνεις μόνο το γέμισμα χωρίς το γυαλί κάθε φορά που πας πίσω το καφάσι με τα άδεια μπουκάλια. Πάει πάνω κάτω 20 ευρώ η 24αδα αν θυμάμαι καλά...
panossar95 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγώ λίγα χρόνια πιο πριν, όταν έρχονταν φίλοι στο σπίτι πήγαινα lidl, και αγόραζα της finkerbraun, κάπως έτσι... Έχω και πτυχίο γερμανικών παναθεμα με... 33 λεπτά το κουτάκι νομίζω είχαν, και αυτά τα λεφτά ήταν τίμια μπυρα. Προσοχή! Το κουτάκι, όχι το γυάλινο μπουκάλι το.μικρο της ίδιας μάρκας, αυτό είναι σαν νερο.. μακρυά. Δε ξέρω αν υπάρχουν ακόμα και σε τι τιμή, αλλά για τα λεφτά της ήταν μια χαρά. Μετά η Ερμής που είπε και φίλος πιο πάνω, επίσης είναι καλή μπυριτσα, και βγαίνει σε 500αρα νομίζω. Επαρχία που πήρα φέτος το Πάσχα για κάτι ψησίματα που κάναμε νομίζω είχε 54 λεπτά το κουτάκι 500αρι. Τελος, αν πίνουν τόσο μπύρα όσο λες μη νομίζεις ότι θα κοιτάξουν και πολύ γεύση 😛 .Εδω πίνουν haineken που τα τελευταία χρόνια έχει γίνει σαν την Άμστελ, που έγινε σαν την Heineken 😛 Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2018 από panossar95 1
louben Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις. Σε καβα δεν παιζει γιατι βασικα δεν υπαρχει καβα σε ακτινα βολης ουτε βλεπω ρεαλιστικο να ναζευω μπουκαλια κτλ(χανονται σπανε κτλ). Σε προσφορες επαιρνα και εγω αλλα δεν ειχε παντα και μιλαμε για μεγαλη καταναλωση. Ενδεικτικα εχω στοκαρει καμια 20αρια fischer αλλα και παλι τις θεωρω ακριβες. Θα κοιταξω τις finkerbraun toy lidl και τις ερμης. Αν δω οτι τς πινουν και δεν μου τα πρηξουν για τη γευση κτλ θα τις καθιερωσω γιατι οπως προειπα μιλαμε για μεγαλη καταναλωση. Οποια αλλη προταση ευπροσδεκτη. 1
panossar95 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, louben είπε Παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις. Σε καβα δεν παιζει γιατι βασικα δεν υπαρχει καβα σε ακτινα βολης ουτε βλεπω ρεαλιστικο να ναζευω μπουκαλια κτλ(χανονται σπανε κτλ). Σε προσφορες επαιρνα και εγω αλλα δεν ειχε παντα και μιλαμε για μεγαλη καταναλωση. Ενδεικτικα εχω στοκαρει καμια 20αρια fischer αλλα και παλι τις θεωρω ακριβες. Θα κοιταξω τις finkerbraun toy lidl και τις ερμης. Αν δω οτι τς πινουν και δεν μου τα πρηξουν για τη γευση κτλ θα τις καθιερωσω γιατι οπως προειπα μιλαμε για μεγαλη καταναλωση. Οποια αλλη προταση ευπροσδεκτη. Απλά πρόσεχε στης φρικενμπραουν να μην είναι μπουκάλι γυάλινο μικρό. Είναι για τα σκουπίδια αλήθεια. Επίσης Ερμής νομίζω έχουν 2-3 διαφορετικές. Χρυσή, κόκκινη και κάτι άλλο. Εγώ τη Χρυσή αγόραζα, δε ξέρω αν είναι καλύτερη η κόκκινη. Ρωτά και εκεί. Τελευταία πρόταση αν και δε νομίζω να έχεις κοντά σου, εγώ έχω γιατί έχουν ανοίξει αρκετοί ξένα μαγαζιά εδώ που είμαι, είναι η Kamenitza. 3λιτρα 1.5 ευρώ, επίσης πολύ καλή για τα λεφτά της. Αλλά δύσκολο να βρεις. Κυρίως Ρώσοι και γύρω φέρνουν τέτοιες μπύρες. Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2018 από panossar95
panossar95 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 1 λεπτό πριν, louben είπε ΚΟυτακι βγαζει ενα η finkerbraun? Θα σε γελάσω φίλε μου. Έχω πολλά χρόνια να πάρω. Όταν αγόραζα ναι, ένα είχε πράσινο. 1
Pa0ki Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Άσχετο αλλά, αν πίνουν τον Βόσπορο όπως λες, θα έπρεπε να τις πληρώνουν μόνοι τους τις μπύρες Από Αυστραλία έρχονται, λεφτά έχουν :p 2
fotodv7 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Όταν πας εσύ Αυστραλία να σε φιλοξενήσουν πες ότι τρελαίνεσαι για call girls. 1
panossar95 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Τώρα που κοίταγα το site του Lidl πάντως δε βρήκα κατηγορία με μπύρες. Μόνο κρασιά ειχε. Τις έβγαλαν?? Ξέρει κάποιος?
IOSIF SALEM Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Αν έχεις κανα γνωστό σου που να έχει κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος πήγαινε και αγόρασε με τιμολόγιο του γνωστού σου
louben Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 23 λεπτά πριν, Pa0ki είπε Άσχετο αλλά, αν πίνουν τον Βόσπορο όπως λες, θα έπρεπε να τις πληρώνουν μόνοι τους τις μπύρες Από Αυστραλία έρχονται, λεφτά έχουν 😛 Ασε φιλε, δεν ξερω αν εχουν τυχει σε εμενα αλλα με οσους εχω συναναστραφει απο Αυστραλια εχω παθει πλακα απο τη Γυφτια τους. Τρελοι τσιπηδες. Ακομη και εμεις που ζουμ εστην χρεωκοπημενη ελλαδα ειμαστε μπροστα τους XL. Οχι μονο Ελληνοαυστραλοι αλλα και σκετο αυστραλοι.. Καλοι ανθρωποι αλλα πταν ειναι να βαλουν το χερι στην τσεπη παθαινουν ηλεκτροσοκ. Η νοοτροπια μαλλον ειναι οτι τα σκανε χοντρα για α ελθουν ελλαδα αρα αφου ερχονται και τους βλεπουμε εμεις αναλαμβανουμε τα υπολοιπα. Μου λενε να παω και εγω εκει γνωριζοντας μαλλον οτι αυτο δε θα γινει ποτε οποτε συνειδησιακα ειναι οκ. Τελος off topik.
teddy71 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 32 λεπτά πριν, Pa0ki είπε Άσχετο αλλά, αν πίνουν τον Βόσπορο όπως λες, θα έπρεπε να τις πληρώνουν μόνοι τους τις μπύρες Από Αυστραλία έρχονται, λεφτά έχουν 😛 Ναι αλλά δεν γνωρίζεις ότι Ελληνοαυστραλός έχουν στις τσέπες τους καβούρια σαν ελέφαντες...όταν είναι να δώσουν 1 ευρώ τους κόβει κρύος ιδρώτας. Μεγαλύτεροι τσιφουταραφες δεν υπάρχουν. 6 λεπτά πριν, louben είπε Ασε φιλε, δεν ξερω αν εχουν τυχει σε εμενα αλλα με οσους εχω συναναστραφει απο Αυστραλια εχω παθει πλακα απο τη Γυφτια τους. Τρελοι τσιπηδες. Ακομη και εμεις που ζουμ εστην χρεωκοπημενη ελλαδα ειμαστε μπροστα τους XL. Οχι μονο Ελληνοαυστραλοι αλλα και σκετο αυστραλοι.. Καλοι ανθρωποι αλλα πταν ειναι να βαλουν το χερι στην τσεπη παθαινουν ηλεκτροσοκ. Η νοοτροπια μαλλον ειναι οτι τα σκανε χοντρα για α ελθουν ελλαδα αρα αφου ερχονται και τους βλεπουμε εμεις αναλαμβανουμε τα υπολοιπα. Μου λενε να παω και εγω εκει γνωριζοντας μαλλον οτι αυτο δε θα γινει ποτε οποτε συνειδησιακα ειναι οκ. Τελος off topik. Τελικά δεν είμαι ο μόνος με την ίδια άποψη...γιατί ενόσω έγραφα το παραπάνω μύνημα έλεγα μπας και είμαι υπερβολικός ή έτυχα σε περίπτωση και κρίνω μόνο βάση των γνωστών μου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις