alexb_10 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Στις 11/6/2018 στις 12:23 ΜΜ, NikosKallithea είπε Internet χωρίς αριθμό τηλεφώνου δεν υπάρχει στην Ελλάδα. Υπάρχει https://www.inalan.gr/net 2
vngls7 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 12 minutes ago, Salvation81 said: Μηπως αν ειναι αυθαιρετο ομως δεν τον εχει δηλωμενο σαν νοικαρη και δεν μπορει να ρισκαρει να βαλει γραμμη στο ονομα του; Στο Ελλαντα ζουμε βεβαια αλλα θεωρω πως ισως να υπαρχει τετοιο θεμα. Για να καταλάβεις για τι πράγμα μιλάω σε μια περίπτωση είχαμε βάλει 2 κολόνες για να φτάσει το δίκτυο σε αποθήκη έξω από χωριό της Β. Ελλάδας που είχαν μετατρέψει σε σπίτι το οποίο έπαιρνε ρεύμα από γειτονική κτηνοτροφική μονάδα. Δεν είχε καθόλου χαρτιά όπως φαντάζεσαι. Γενικά δεν νομίζω ότι υπάρχει τρόπος να διασταυρώσουν ποιος μένει που και αν έχει χαρτιά, Ίντερνετ, τηλέφωνο ή κάτι τέτοιο.
Salvation81 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Μόλις τώρα, vngls7 είπε Για να καταλάβεις για τι πράγμα μιλάω σε μια περίπτωση είχαμε βάλει 2 κολόνες για να φτάσει το δίκτυο σε αποθήκη έξω από χωριό της Β. Ελλάδας που είχαν μετατρέψει σε σπίτι το οποίο έπαιρνε ρεύμα από γειτονική κτηνοτροφική μονάδα. Δεν είχε καθόλου χαρτιά όπως φαντάζεσαι. Γενικά δεν νομίζω ότι υπάρχει τρόπος να διασταυρώσουν ποιος μένει που και αν έχει χαρτιά, Ίντερνετ, τηλέφωνο ή κάτι τέτοιο. Ναι το θεμα ειναι μηπως ο νοικαρης φοβηθει οτι γινεται κατι τετοιο αυτο λεω.
NikosKallithea Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 2 ώρες πριν, alexb_10 είπε Υπάρχει https://www.inalan.gr/net Ναι ειναι η μονη και σε πολυ περιορισμένο δικτυο 1
CostasJ Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Σας ευχαριστω ολους πολυ για τις απαντησεις !!!!!! 😄 Το ξερει οτι θελω ιντερνετ, με συμβολαιο θα μπω κι απ ολα...! Αρα μιλαω κατευθειαν σε ηλεκτρολογο και οχι στον ΟΤΕ ή στην όποια εταιρια απ οτι καταλαβα...! Ευχαριστω και παλι, θα σας πω πως πηγε αφου εχω νεοτερα !
Panosfach Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Φιλε ειχα το ιδιο προβλημα και πηγα στην forthnet και εχω κανει αίτηση για νεα γραμμή παιρνει 1-2 βδομαδες και εχω βρει προγραμμα μονο Ίντερνετ με 15.6Χ12 (προπληρωμένο )για 12 μηνες Το κόστος σε εμενα για νεα γραμμή ειναι 73,5 αλλα δεν ειναι «ΦΙΞ» για ολα τα μερη .Αναλογα αν εχεις κολόνες κοντα σου. 1
Μακιαβέλλι Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Γραμμή βάζεις και στο σπιτι του σκύλου αν θες. Δεν θα σου πει κανεις τιποτα. Μήπως υποχρεουσαι να πεις στον τεχνικο αν οι καταλήξεις των καλωδίων του μποξ καταλήγουν στον τοιχο ή στην σαλάτα σου; Ουτε τον νοιαζει ουτε τον αφορα.
CostasJ Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Απλά για την κατάληξη της ιστορίας να πω ότι τελικά προσφέρθηκε απο μόνη της ( στα άκυρα ), η διπλανή μου γειτόνισα, να τις δίνω ένα 10ρικο και να μου δώσει τον κωδικό της! Ούτε γραμμή έβαλα ούτε τίποτα μου ήρθε και πολύ πιο φθηνά 😂
Dagobert Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Έχω παρεμφερές πρόβλημα, καθώς θα χρειαστώ σύνδεση στο ίντερνετ για τον φορητό υπολογιστή για διάστημα ενός μηνός μόνο, οπότε ψάχνω για πακέτα που δεν απαιτούν σύνδεση, τύπου simplefi, καρτοinternet, wifi pocket. Τι θα με συνέφερε να επιλέξω;
FKLDS Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αν ψάχνεις για mobile broadband, τo πιο φτηνό πακέτο το έχει η wind. Πρέπει πρώτα να τσεκάρεις αν έχεις καλό σήμα, στην περιοχή που θα το χρησιμοποιήσεις. Αν ναι, πας σε κάτι τέτοιο. Για απλό σερφάρισμα, χωρίς απαιτήσεις ταινιών ή youtube, 20gb είναι αρκετά για τον ένα μήνα που το χρειάζεσαι. Την sim που θα σου δώσουν ή την βάζεις σε ένα κινητό και το βάζεις σε λειτουργία mobile hotspot, ή δανείζεσαι μία συσκευή-router που να δέχεται sim. Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2018 από FKLDS
Dagobert Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 8 ώρες πριν, FKLDS είπε Αν ψάχνεις για mobile broadband, τo πιο φτηνό πακέτο το έχει η wind. Πρέπει πρώτα να τσεκάρεις αν έχεις καλό σήμα, στην περιοχή που θα το χρησιμοποιήσεις. Αν ναι, πας σε κάτι τέτοιο. Για απλό σερφάρισμα, χωρίς απαιτήσεις ταινιών ή youtube, 20gb είναι αρκετά για τον ένα μήνα που το χρειάζεσαι. Την sim που θα σου δώσουν ή την βάζεις σε ένα κινητό και το βάζεις σε λειτουργία mobile hotspot, ή δανείζεσαι μία συσκευή-router που να δέχεται sim. Αρχικά ευχαριστώ για την απάντηση. Σύμφωνα με το σαιτ της wind, η πόλη έχει σήμα, όμως πώς θα το επιβεβαιώσω για την περιοχή μου; Cosmote έχει σίγουρα καλό σήμα, οπότε υπάρχει κάτι αντίστοιχο με αυτό της wind; Αν κατάλαβα, θα χρησιμοποιήσω ένα παλιό κινητό ή μία συσκευή-router για να δίνω ίντερνετ στο λάπτοπ;
FKLDS Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Με ενα smartphone μπορείς να τσεκαρεις αν έχει καλό σήμα εκεί που το χρειάζεσαι (ψαχνεις το λιγοτερο 3G δίκτυο) Έχει και η κοσμοτε προγράμματα mobile broadband, ακριβότερα. Αν βάλεις τη σιμ σε κάποιο κινητό (smartphone) και το θέσεις σε λειτουργία hotspot, ίσως να μην σε ικανοποιήσουν οι ταχύτητες. Το ιδανικό στην περίπτωσή σου θα ηταν να έβρισκες κάτι τέτοιο. Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2018 από FKLDS 1
Dagobert Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, FKLDS είπε Με ενα smartphone μπορείς να τσεκαρεις αν έχει καλό σήμα εκεί που το χρειάζεσαι (ψαχνεις το λιγοτερο 3G δίκτυο) Έχει και η κοσμοτε προγράμματα mobile broadband, ακριβότερα. Αν βάλεις τη σιμ σε κάποιο κινητό (smartphone) και το θέσεις σε λειτουργία hotspot, ίσως να μην σε ικανοποιήσουν οι ταχύτητες. Το ιδανικό στην περίπτωσή σου θα ηταν να έβρισκες κάτι τέτοιο. Η κοσμοτε έχει καλό σήμα στην περιοχή μου- το δοκίμασα με smartphone- αλλά οι τιμές είναι κάπως αλμυρές. Έχεις δίκιο, νομίζω ότι το usb stick της wind είναι η καλύτερη και πιο οικονομική λύση για ίντερνετ για ένα μήνα. Εξάλλου για απλό σερφάρισμα στο λάπτοπ το χρειάζομαι. Και πάλι ευχαριστώ. Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2018 από Dagobert 1
FKLDS Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Μπορείς πάντως να δοκιμάσεις, αν έχεις δεδομένα στο κινητό σου (εφόσον έχεις smartphone), να δεις αν κάνεις τη δουλειά σου με mobile hotspot/tethering, εφόσον το θες για τόσο λίγο χρονικό διάστημα
Dagobert Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 6 ώρες πριν, FKLDS είπε Μπορείς πάντως να δοκιμάσεις, αν έχεις δεδομένα στο κινητό σου (εφόσον έχεις smartphone), να δεις αν κάνεις τη δουλειά σου με mobile hotspot/tethering, εφόσον το θες για τόσο λίγο χρονικό διάστημα Στα Public μου είπαν ότι, δυστυχώς, δεν έχουν το usb stick της wind. Επίσης δεδομένα δεν έχω πολλά στο κινητό. Συνεπώς, νομίζω, συμφέρει να πάρω αυτό: https://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/wind-mobile-broadband/oikonomika-programmata-horis-sumvolaio/ μαζί με αυτό : https://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/kinita-amp-suskeues/accessories/huawei-e3372h-usb-stick-lte Εναλλακτικά να πάω απευθείας εδώ: https://www.cosmote.gr/eshop/global/gadgets/productDetailsTangible.jsp?productId=ger_20371292 Καμία γνώμη;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα