nikpoth Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Αξίζει η αγορά τώρα? Για κλειδακι έχουμε κάπου οικονομικό?(standard edition) Θα πάρω και το rdr2 και ήθελα να είμαι κάτω από 100 συνολικά. 1
Mr^Robot Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Μολις το αγόρασε φίλος απο το microsoft store στα 35ε αν μου ειπε καλα . Στα γνωστά κλειδαδικα παίζει απο 29ε αλλα με τα fees ισως έχεις 1-2 ευρω διάφορα απο την τιμη του MS Store. Πριν 3 μερες αγόρασε την standard edition και ο αδερφός μου στα 40ε .. Οτι να'ναι οι τιμες αυτές της μέρες . Επεξ/σία 8 Απριλίου 2020 από Mr^Robot 1
Despotas Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Όντως στα 35€ η standard edition, ιστορικό χαμηλό, από το επίσημο MS store για 5 ημέρες ακόμη: https://www.microsoft.com/el-gr/p/forza-horizon-4-Έκδοση-standard/9pnjxvcvwd4k?activetab=pivot%3aoverviewtab Επεξ/σία 8 Απριλίου 2020 από Despotas 1
MitsosDaBest13 Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Έκανα το update από το MS Store πριν λίγο και μου έβγαλε κανονικά το Photo Mode. Μου μένουν 684 αυτοκίνητα ακόμα για να φωτογραφήσω (είτε δικά μου, είτε στο δρόμο). 😛 3 ώρες πριν, d_gkal είπε Σε εμένα έκανε σήμερα update 1.3gb Δεν είδα να έγραψε κάτι αλλά ενεργοποιήθηκε το photo mode Αυτό είναι το Update 21. Αύριο το απόγευμα (17:30 με θερινή ώρα νομίζω), αλλάζει η σεζόν και γίνεται Καλοκαίρι. 12 λεπτά πριν, Despotas είπε Όντως στα 35€ η standard edition, ιστορικό χαμηλό, από το επίσημο MS store για 5 ημέρες ακόμη: https://www.microsoft.com/el-gr/p/forza-horizon-4-Έκδοση-standard/9pnjxvcvwd4k?activetab=pivot%3aoverviewtab Εγώ είχα πάρει την Ultimate έκδοση με 50€ από το Store, που είχε όλα τα DLC μέσα. Επεξ/σία 8 Απριλίου 2020 από MitsosDaBest13 1
d_gkal Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 28 minutes ago, Mr^Robot said: Μολις το αγόρασε φίλος απο το microsoft store στα 35ε αν μου ειπε καλα . Στα γνωστά κλειδαδικα παίζει απο 29ε αλλα με τα fees ισως έχεις 1-2 ευρω διάφορα απο την τιμη του MS Store. Πριν 3 μερες αγόρασε την standard edition και ο αδερφός μου στα 40ε .. Οτι να'ναι οι τιμες αυτές της μέρες . Κάπου το πέτυχα 25€, νομίζω σε κάποιο αμαζον.
Mr^Robot Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 8 λεπτά πριν, MitsosDaBest13 είπε 😛Εγώ είχα πάρει την Ultimate έκδοση με 50€ από το Store, που είχε όλα τα DLC μέσα. Καλό ντιλ έκανες .. και άσε εμάς με την στάνταρ να λιγουρευομαστε τα έξτρα αμάξια και τα DLC (το fortune island ποιο πολύ.) 1 λεπτό πριν, d_gkal είπε Κάπου το πέτυχα 25€, νομίζω σε κάποιο αμαζον. Νομίζω στο .de σαν να είδα και εγώ κάτι. 1
firepc Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 2 ώρες πριν, Despotas είπε Όντως στα 35€ η standard edition, ιστορικό χαμηλό, από το επίσημο MS store για 5 ημέρες ακόμη: https://www.microsoft.com/el-gr/p/forza-horizon-4-Έκδοση-standard/9pnjxvcvwd4k?activetab=pivot%3aoverviewtab χθες που το κοιταξα ειχε 30€
mclein² Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 αυτο με το μεσα / εξω / αλλαγη αμαξι / φωτογραφιση πολυ σπαστικο και τα rewards πολυ αστεια... παλι καλα που επαιξα και 3 φορζαθλον και μαζευτηκαμε καμια 30αρια διαφορετικοι σε ολα μαζι και εβγαλα ομαδικες φωτοζζζ... 1
MitsosDaBest13 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, mclein² είπε αυτο με το μεσα / εξω / αλλαγη αμαξι / φωτογραφιση πολυ σπαστικο και τα rewards πολυ αστεια... παλι καλα που επαιξα και 3 φορζαθλον και μαζευτηκαμε καμια 30αρια διαφορετικοι σε ολα μαζι και εβγαλα ομαδικες φωτοζζζ... Δεν ξέρω αν το έχεις δει, αλλά είναι πιο γρήγορο να είσαι έξω και να πατάς Pause, να πηγαίνεις στο My Cars και ν' αλλάζεις αμάξι από εκεί. Αλλά ναι, πιο πολλά αμάξια φωτογραφίζεις όταν μαζεύονται πολλοί στο Forzathon Live. Εγώ έχω ήδη ξεκλειδώσει Ferrari και Porsche. Μετά τα prizes είναι αστεία...
d_gkal Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Άλλαξε η εποχή; Δυστυχώς αυτή τη βδομάδα δε θα ασχοληθώ πολύ, έως καθόλου δηλαδή.
MitsosDaBest13 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, d_gkal είπε Άλλαξε η εποχή; Δυστυχώς αυτή τη βδομάδα δε θα ασχοληθώ πολύ, έως καθόλου δηλαδή. Αλλάζει σε λίγο (17:30). https://ibb.co/myLyPdr Επεξ/σία 9 Απριλίου 2020 από MitsosDaBest13 1
mclein² Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, MitsosDaBest13 είπε Δεν ξέρω αν το έχεις δει, αλλά είναι πιο γρήγορο να είσαι έξω και να πατάς Pause, να πηγαίνεις στο My Cars και ν' αλλάζεις αμάξι από εκεί. Αλλά ναι, πιο πολλά αμάξια φωτογραφίζεις όταν μαζεύονται πολλοί στο Forzathon Live. Εγώ έχω ήδη ξεκλειδώσει Ferrari και Porsche. Μετά τα prizes είναι αστεία... ετσι το κανω αλλα μιλαμε για τεραστια διαδικασια...ειδικα για 600+ αμαξια !!!
Mene Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Είναι όντως μεγάλη διαδικασία, γι αυτό εγώ θα βγάζω μόνο ότι πετυχαίνω στον δρόμο, δεν βιαζόμαστε. 1
MitsosDaBest13 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 2 ώρες πριν, Mene είπε Είναι όντως μεγάλη διαδικασία, γι αυτό εγώ θα βγάζω μόνο ότι πετυχαίνω στον δρόμο, δεν βιαζόμαστε. Όντως. Εγώ πιέστηκα λίγο χθες και σήμερα να φτάσω τα 200 φωτογραφημενα, για να ξεκλειδώσω τα 2 νέα αυτοκίνητα. Μετά δεν με νοιάζει, ούτως ή άλλως τα επόμενα prizes δεν έχουν ενδιαφέρον... 1
vaggos88 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, MitsosDaBest13 είπε Όντως. Εγώ πιέστηκα λίγο χθες και σήμερα να φτάσω τα 200 φωτογραφημενα, για να ξεκλειδώσω τα 2 νέα αυτοκίνητα. Μετά δεν με νοιάζει, ούτως ή άλλως τα επόμενα prizes δεν έχουν ενδιαφέρον... 200 θέλει για το porsche? omg κουράστηκα ήδη. Επεξ/σία 9 Απριλίου 2020 από vaggos88
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα