d_gkal Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 καποια οχηματα που τα εχω διπλα τριπλα τετραπλα και παει λεγοντας, τι μπορω να τα κανω; πως να τα ξεφορτωθω; θελω να εχω σε ολα (εκτοςαπο λιγα) απο ενα κομματι σε δημοπρασιες δε παιζει να φυγουν ποτε. ηδη το δοκιμασα.
MitsosDaBest13 Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 4 λεπτά πριν, d_gkal είπε καποια οχηματα που τα εχω διπλα τριπλα τετραπλα και παει λεγοντας, τι μπορω να τα κανω; πως να τα ξεφορτωθω; θελω να εχω σε ολα (εκτοςαπο λιγα) απο ενα κομματι σε δημοπρασιες δε παιζει να φυγουν ποτε. ηδη το δοκιμασα. Αν έχουν χαμηλή αξία, απλά Remove From Garage. Δεν θα πάρεις λεφτά, αλλά θα έχεις παραπάνω θέσεις γι' άλλα (μέχρι 750 σε αφήνει να έχεις). 1
d_gkal Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 ηδη 2 3 τα εστειλα ετσι. ενταξει, αξια μεγαλη δε πρεπει να εχουν. απλα δε θελω να τα βλεπω. μαλλον ολα θα τα κανω remove
d_gkal Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Τελικά πολλά τα έκανα remove. Σήμερα αύριο θα σβήσω και άλλα. Δεν έχει νόημα να κρατάω δίπλα και τριπλα (εκτός εξαιρέσεων) Κέρδισε κανένας το eliminator με το mini; Προσπάθησα αρκετές φορές αλλά τα 8/910αρια με περνάνε σαν να πηγαίνω με όπισθεν
bad_freddy Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Να ρωτήσω, το Ford Puma που μας δίνει για ενα event υπάρχει τρόπος να το κερδίσω/κρατήσω? Επίσης τα 10 ranked qualify races τα κάνεις μια φορά και τέλος ή κάθε φορά που αλλάζει series γίνονται reset?
MitsosDaBest13 Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, bad_freddy είπε Να ρωτήσω, το Ford Puma που μας δίνει για ενα event υπάρχει τρόπος να το κερδίσω/κρατήσω? Επίσης τα 10 ranked qualify races τα κάνεις μια φορά και τέλος ή κάθε φορά που αλλάζει series γίνονται reset? Νομίζω από ότι την Πέμπτη το απόγευμα που έρχεται το Φθινόπωρο στο game, θα υπάρξει event που θα σου δίνει δώρο το Ford Puma Racing, όλο δικό σου. Επεξ/σία 10 Μαΐου 2020 από MitsosDaBest13 1
AntonisKo Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Καλησπέρα σε όλους τους γρήγορους, θελω να ξεκινήσω το game, υπάρχει κάποιο ουσία-όφελος αν πάω απευθείας σε έκδοση deluxe η ultimate? Εχει ακουστεί κάτι για το 5? Αν είναι να βγει τέλος της χρονιάς να σκάσω μόνο τα 60 τώρα για την Standard? Απαιτεί γενικά πολύ χρόνο? Παίζω ταυτόχρονα GT Sport, περιμένω Last Of Us 2 και Cyberpunk και δεν ξέρω που να το χωρέσω..
d_gkal Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Κάθε πακέτο πέρα απ' τη standard έκδοση περιέχει διάφορα έξτρα. Διαφορες και τι περιέχει η κάθε μία μπορείς να βρεις με απλή αναζήτηση στο ίντερνετ. Όχι, για πέντε δεν εχουμε κάτι επίσημο απ' όσο γνωρίζω. Επίσης γιατί 60€ η standard; Μπορείς να βρεις σε κλειδαδικα ακόμη καλύτερες τιμές.
AntonisKo Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Στις 2/5/2020 στις 1:37 ΜΜ, totomis είπε Με αγορά αυτού https://www.cdkeys.com/xbox-live/games/forza-horizon-4-ultimate-edition-xbox-one-pc-uk τα έχουμε όλα, και απαλλασσομαστε από την υποχρέωση του ενεργού game pass; Προσοχή , αφορά για UK μονο, το πήρα και δεν ενεργοποιείται για το δικό μας region. Περιμένω απάντησή τους για να μου στείλουν νέο ή για refound. 1
totomis Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 3 ώρες πριν, AntonisKo είπε Προσοχή , αφορά για UK μονο, το πήρα και δεν ενεργοποιείται για το δικό μας region. Περιμένω απάντησή τους για να μου στείλουν νέο ή για refound. μίλαγα προχτες με το support της Microsoft για ένα θέμα που είχα με το game pass, και τους ρώτησα για αυτό που λες με τα regions. μου είπαν πως μπορείς από εδώ https://account.xbox.com/el-GR/AccountMigration?wa=wsignin1.0 να αλλάξεις την περιοχή του λογαριασμού σου, ώστε να ταιριάζει με αυτόν του κωδικού που αγόρασες. επίσης μου είπε πως η αλλαγή περιοχής του λογαριασμού δεν επηρεάζει κάτι άλλο πέρα από το κλείδωμα των παιχνιδιών... μου έδωσε τέλος και την εναλλακτική, να μιλήσω μαζί τους σε ανάλογη περίπτωση για να μου αλλάξουν τον αγορασμένο κωδικό με άλλο που είναι για το region του λογαριασμού μου. επειδή με ενδιαφέρει και εμένα αγορά από το συγκεκριμένο κλειδάδικο, αν μπορείς δώσε λεπτομέρειες πως το προχώρησες...
AntonisKo Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 19 λεπτά πριν, totomis είπε μίλαγα προχτες με το support της Microsoft για ένα θέμα που είχα με το game pass, και τους ρώτησα για αυτό που λες με τα regions. μου είπαν πως μπορείς από εδώ https://account.xbox.com/el-GR/AccountMigration?wa=wsignin1.0 να αλλάξεις την περιοχή του λογαριασμού σου, ώστε να ταιριάζει με αυτόν του κωδικού που αγόρασες. επίσης μου είπε πως η αλλαγή περιοχής του λογαριασμού δεν επηρεάζει κάτι άλλο πέρα από το κλείδωμα των παιχνιδιών... μου έδωσε τέλος και την εναλλακτική, να μιλήσω μαζί τους σε ανάλογη περίπτωση για να μου αλλάξουν τον αγορασμένο κωδικό με άλλο που είναι για το region του λογαριασμού μου. επειδή με ενδιαφέρει και εμένα αγορά από το συγκεκριμένο κλειδάδικο, αν μπορείς δώσε λεπτομέρειες πως το προχώρησες... Έκανα κι εγώ αλλαγή του region και δεν έκανε ούτε έτσι redeem τον κωδικό. Μίλησα με support του cdkey, μου είπαν ότι δεν υπάρχουν κωδικοί για το δικό μου region και ότι θα προχωρήσουν σε refound εντός 10 ημερών (πρέπει να επιβεβαιωθεί ότι ο κωδικός που έστειλαν δεν έχει χρησιμοποιηθεί).
nikpoth Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Ρε παιδιά, συνεχώς poor network conditions, και 3,4 disconnect σε αγώνες. Υπάρχει κάποια ρύθμιση? Σε όλα τα υπόλοιπα,παιχνίδια δεν έχω κάποιο θέμα.
d_gkal Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Πρέπει να φταιει καθαρά η σύνδεση στο ίντερνετ και όχι η κονσόλα/σερβερς
nikpoth Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Μου κάνει εντύπωση γιατί σε οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι δεν έχω κάποιο θέμα. Έκανα κ κάποια τέστ κ η γραμμή είναι όπως ήταν πάντα.
Mene Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Αντί για τις αποσυνδέσεις που αναφέρεις εμένα κατά καιρούς δεν συνδέεται καθόλου, μέχρι να αλλάξω τις ρυθμίσεις του teredo (enabled/disabled) στα IPv6 settings. Δεν έχω καταλάβει ακόμα τι ακριβώς το επηρεάζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα