Προς το περιεχόμενο

Forza Horizon 4 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, firepc είπε

Παιδες, ειναι παιχνιδι που κανεις προοδο και το τερματιζεις ή απλα παιρνεις οτι αμαξι θες και κοβεις βολτες?

Τερματίζει, κι έχει πολλά να κάνεις. 

Επεξ/σία από MitsosDaBest13
  • Thanks 1
Δημοσ.

Πέρα απ' το ότι τερματίζει (αλήθεια, έχει κάπου το progress σε ποσοστό;) έχει και καλό online gaming. 

Από playground games, αγώνες, drag, drift, eliminator και λοιπά. 

Απο την άλλη μπορείς απλά να κόβεις βόλτες στο χάρτη αν θες απλά να παιξεις για να περάσει η ώρα! 

• Like 1
Δημοσ.

Ξενερωσα τη ζωαρα μου. Πραγματικά.

Μόλις ήμουν έτοιμος να βγω πρώτος στο eliminator με το mini. 25 μέτρα πριν τον τερματισμό με προσπέρασε ένα 8αρι. 

Νεύρα φουλ. Τι να πεταξω; Κονσόλα; Χειριστήριο; Τηλεόραση; Όλα;;;;;;;

Δημοσ.

5 hours ago, Alexandro1989 said:

όχι ....

Αγόρασε το να μην έχεις τέτοια προβλήματα. 

Η ακόμη καλύτερα κάνε συνδρομή στο gamepass

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, d_gkal είπε

Αγόρασε το να μην έχεις τέτοια προβλήματα. 

Η ακόμη καλύτερα κάνε συνδρομή στο gamepass

Ακριβώς! Με συνδρομή στο gamepass (1 Ευρω ο 1ος μήνας), το κατεβάζεις κανονικότατα και με τα τελευταία patches. Και μετά θα νομίζεις πως τους κλέβεις κιόλας!

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε

το έχει σε προσφορά το windows store πάντως

69.99€ κάνει η ultimate
62.99€ η deluxe
48.99€ η απλή

35€ ειχε οταν εβαλα το λινκ, τωρα ανεβηκε...

Δημοσ.

69.99 η ultimate ετιμηθη...
έλεγα να περιμένω μέχρι να παίξει καμιά προσφορά γύρω στα 50, αφού έχω game pass, αλλά δεν κρατήθηκα τελικά. έχω γενέθλια σε λίγες μέρες, οπότε μου έκανα ενα δωράκι...

από άυριο θα σουλατσάρουμε στο fortune island...

• Like 3
Δημοσ.

Τελικά για τ 200 spins το ξαναέκανα εγκατάσταση κ γούσταρα άσχημα και αγόρασα και την ultimate!! Έτσι κ αλλιώς κάπου στα 30m αναλογούν τα spins και πιστεύω αν το λιώσω μια εβδομάδα τα βγάζω άνετα. Πάντως από κλείδαδικο το πήρα 28 ευρώ με UK region, και έκανα αναβαθμίση από το Microsoft store στα 24 για την ultimate με κανονικό region. Σύνολο 52 κάπου ευρώ.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να ρωτήσω, υπάρχει τρόπος να βλέπεις πόσους αγώνες έχεις ακόμα να κάνεις σε κάθε κατηγορία?

Προσπαθώ αυτές τις μέρες να κάνω οσα μπορώ αλλά μου έχουν βγεί τα μάτια να ψάχνω στον χάρτη για αγώνες που δεν εχω τρέξει...

Γνωρίζω οτι έχει filter για new αγώνες, το θέμα είναι οτι κάποιους που δεν εχω τρέξει δεν έχουν ένδειξη "new" οπότε πρέπει να ψάχνω στον χάρτη σε ενα χαμό απο icons που πολλές φορές είναι το ενα πάνω στο άλλο και δεν φαίνονται καν αν δεν ζουμάρεις.

Βέβαια απο τα filters μπορείς να βλέπεις συγκεκριμένες κατηγορίες αγώνων αλλά έτσι χάνεις στο minimap και διάφορα speedtraps κλπ. που μου αρέσει να τα ολοκληρώνω καθώς πηγαίνω απο τον ενα αγώνα στον άλλο.

Κοίταξα στα stats αλλά δεν βρήκα κάτι σχετικό (τύπου sprint races 8/15, street circuits 12/20) ενω έχει ενα κάρο άσχετα στατιστικά ξερω γω max g-force σε κάθε τροχό, οτι να ναι...

Επεξ/σία από bad_freddy

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...