Προς το περιεχόμενο

Forza Horizon 4 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω μαλλον την πατησα με την ultimate, εκανα εγκατασταση και δεν ξεκιναει το game, αν ομως διαγραψω το content της ultimate παιζει πφφ....

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Metaksas είπε

εγω μαλλον την πατησα με την ultimate, εκανα εγκατασταση και δεν ξεκιναει το game, αν ομως διαγραψω το content της ultimate παιζει πφφ....

Πρέπει να μιλήσεις με microsoft να σου αλλάξει region σε κάποιο από τα 2...

Και επέμεινε να σου αλλάξει region στο κανονικό παιχνίδι, ώστε να ταιριάξει με το region που έχουμε (eu)

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Metaksas είπε

Και αν θες μετά πες μας και τι έγινε να έχουμε εικόνα κι εμείς..

(Και βάλε και μια σημείωση στο προηγούμενο post οτι δεν δούλεψε η λύση αυτή, μην την ακολουθήσει κανείς που θα τη δει τυχαία στο μέλλον)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω αλλάξει το region του προφίλ μου , αυτό ήταν μόνο για την εγκατάσταση, μετά έπαιζα κανονικά. Έτσι κ αλλιώς το ultimate add on, το αγόρασα στο δικό που region. Απλά από ότι διάβασα επειδή έχω ακομα gamepass φαίνεται ότι παίζω τ παιχνίδι από το gamepass και δεν ξεκινάει όταν κάνω εγκατάσταση το ultimate add on.

Με ένα γρήγορα ψάξιμο δλδ, οποίος έχει gamepass και αγοράσει ultimate παθαίνει κοκο μπλόκο το παιχνίδι κ δεν ξεκινάει λόγο registry. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/forza-horizon-4-crashes-at-startup-after-buying/eda93246-d239-4033-b507-b856e5b856ba

https://forums.forzamotorsport.net/turn10_postst158718p8_FH4-closing-on-startup---load-screen--see-Forza-Support-site-article.aspx?=

EDIT:  με μια επαναφορα απο τις ρυθμισεις εφαρμογων λειτουργει κανονικα παιδια.

Επεξ/σία από Metaksas
Δημοσ.

100% και στη δεύτερη εποχή. 

Για να δούμε στην αυριανή τι θα κάνω, καθώς θα έχω περιορισμένο χρόνο για gaming

Δημοσ.
1 ώρα πριν, d_gkal είπε

Για να δούμε στην αυριανή τι θα κάνω, καθώς θα έχω περιορισμένο χρόνο για gaming

Εγώ έπαιξα 20 φορές το Trial και δεν το κέρδισα. Ακόμα και με Pro παίκτες, πάλι χάναμε. Εγώ έβγαινα συνήθως 1ος με το Lego Mini Cooper, οι άλλοι πολύ χαμηλά. Ήταν το μόνο αμάξι που πήγαινε γρήγορα. 

• Like 1
Δημοσ.

Ρεεεε τι χαμος γίνεται εδω, εχω θολώσει, δεν ξερω τι να πρωτοκάνω!

Απο που ειναι προτιμότερο να ξεκινήσει κανείς?

Δημοσ.
11 ώρες πριν, MitsosDaBest13 είπε

Εγώ έπαιξα 20 φορές το Trial και δεν το κέρδισα. Ακόμα και με Pro παίκτες, πάλι χάναμε. Εγώ έβγαινα συνήθως 1ος με το Lego Mini Cooper, οι άλλοι πολύ χαμηλά. Ήταν το μόνο αμάξι που πήγαινε γρήγορα. 

το ρσ200 ειναι καλυτερο νομιζω

Δημοσ.
13 hours ago, MitsosDaBest13 said:

Προσπάθησε ξανά και ξανά. Όλο και σε κάποια καλή ομάδα θα πέσεις! 

1 hour ago, AntonisKo said:

Ρεεεε τι χαμος γίνεται εδω, εχω θολώσει, δεν ξερω τι να πρωτοκάνω!

Απο που ειναι προτιμότερο να ξεκινήσει κανείς?

Όπου βλέπεις αγώνα βουρ! 

Επίσης κάνε την forzathon playlist κάθε εβδομάδα. Ετσι θα πάρεις οχήματα που αξίζουν ώστε να κερδίζεις άνετα τους αγώνες.

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, d_gkal είπε

Προσπάθησε ξανά και ξανά. Όλο και σε κάποια καλή ομάδα θα πέσεις! 

Όπου βλέπεις αγώνα βουρ! 

Επίσης κάνε την forzathon playlist κάθε εβδομάδα. Ετσι θα πάρεις οχήματα που αξίζουν ώστε να κερδίζεις άνετα τους αγώνες.

Thanks man!

Δημοσ.
16 ώρες πριν, d_gkal είπε

Κι εγω πρώτη φορά 2 σερί εποχές 100%.

Τα μόνα που δεν καταφέρνω είναι τα drift zones και φοβάμαι οτι αργά ή γρήγορα δεν τα γλυτώνω...

• Like 2
Δημοσ.

Κοιταξε, από drift δεν είχα την παραμικρή ιδέα. 

Όσες φορές και να προσπάθησα δε τα κατάφερνα, νεύρα, κλείσιμο κονσόλας και άντε γεια. 

Με τα λίγα και τα πολλά έψαχνα πιο είναι το καλύτερο αμάξι και με ποιο στήσιμο. Δοκίμασα την viper formula drift με tune αλλά και έτσι τίποτα. 

Τελικά πήρα όλως τυχαίως την Shelby cobra, κοπανησα έτοιμο tune, κάρφωσα δευτερα-τριτη και βουαλα! Το πέτυχα!!!! Με λίγες προσπάθειες ήμουν σε καλό επίπεδο. 

Έκανα και στην drift business  3 αστέρια και τώρα μπορώ να πω ότι κάτι κάνω! Ακόμη και με οποιοδήποτε αμαξι, ακόμη και αυτόματο στις στροφές driftarei μια χαρά.

Φυσικά έχω πολύ ακόμη να μάθω στο drift, αλλά το παλευω κάθε φορά!!!! Φαντάσου στα live κάθε ώρα, όταν τύχαινε drift ζήτημα να έδινα  5-10.000 και τώρα δίνω πολλααααα παραπάνω χωρίς κόπο ;)

Οπότε προσπάθησε και μόνο κερδισμένος θα βγεις! 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, d_gkal είπε

Τα έπαιξαν οι σερβερς; Απ' τις 22:00 δε μπορεσα να μπω online

Από τις 21:30 ήμουν μόνιμα online. Πριν καμιά ώρα το έκλεισα. 

• Like 1
Δημοσ.

Τι έγινε και δε μπορώ να μπω; 

Έκλεισα/άνοιξα κονσόλα τίποτα. Ενώ έχω κανονικά ίντερνετ, στους σερβερς για το Forza δε μπήκε ποτέ. Συνέχεια σφάλμα. 

Το καλό είναι ότι ασχολήθηκα με τον χειμώνα, πήγα ήδη 65% 

Έμειναν τα daily(συνδέθηκε στους σερβερς για κάποια δευτερόλεπτα και έτσι πήρα το σημερινό), τα games, το trial και το weekly

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...