smoke0man2 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 καλησπερα παιδια εχω εναν απλο ανεμιστηρα εδω και αρκετο καιρο και τωρα τελευταια λογο εκτεταμενης χρησης οταν το ανοιγω αργει παρα πολυ να ανοιξει και οι " ελυκες " πηγαινουν παρα πολυ σιγα υπαρχει κατι για να το φτιαξω >? η αναγκαστικα καινουργι ο?
gregdel Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Υποθέτω ότι η έλικα είναι μέσα στο πλέγμα οπότε για να έχεις πρόσβαση είναι λίγο δύσκολο. Το ίδιο συνέβαινε και με 2 δικούς μου που είχαν αρχίσει να παίρνουν την κάτω βόλτα. Λύσε τον ωστε να έχεις πρόσβαση στην έλικα, βγάλε την, καθάρισέ την και αν γρασάρεται καλώς... Κανε το εξής τεστ αφού μοντάρεις την έλικα πριν το κλείσεις: Άναψέ το και σπρώξε την έλικα με το χέρι... αν πάρει γρήγορα μπροστά καλώς... κάτι πάει να γίνει. προσοχή μη σε χτυπήσει μόνο. Τώρα, αν συνεχίσει να έχει πρόβλημα, και έχεις υπομονή να το εκκινείς με το χέρι ανοιγοκλείνοντας το πλέγμα θα πάει για λίγο καιρό ακόμα... το κακό είναι ότι όσο αργεί η έλικα να γυρίσει με το ρεύμα στο ΟΝ κινδυνεύει άμεσα να καεί ο κινητήρας του καθώς η ένταση του ρεύματος κατά την εκκίνηση μπορεί να είναι και 7-8 φορές την ονομαστική του... Επομένως κάνεις μια προσπάθεια και αν πετύχει καλώς... αν όχι πας για άλλο ανεμιστήρα γιατί δεν νομίζω ότι αξίζει η επιδιόρθωση. 3
smoke0man2 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 https://drive.google.com/file/d/11nn9a9eGuKQX7bIL-bhTqA_D9Xrqf1vJ/view?usp=sharing αυτος εδω ειναι?γινεται?
Zengar Zombolt Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Απλά δείχνει πως είναι στα τελευταία του απλά δώσε 10€ και πάρε έναν άλλο.... 1
smoke0man2 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 δεν μπορω καποιος να τον φτιαξω ? να δ δω μηπως γινεται ¨?
Curtis76 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 αν δεν διορθωσει με λιπανση τοτε μη το ζορισεις πολυ το θεμα γιατι μπορει να αρπαξει και καμια φωτια. Προσεχε καλα τι σου λεει ο gregdel ξερει τι σου λεει. Καθε φορα που τον αναβεις πλεον χωρις να διορθωνεις το προβλημα μειωνεις τη ζωη του κατα παρα παρα πολυ. Αν ειναι σκουρια ή σκονη η αιτια κατι γινεται, αν εχει βραχυκυκλωσει το τιλιγμα πας για αλλο. Σκεψου αν ειχε πχ ρουφηξει καμια κουρτινα απο τη πισω πλευρα ή κατι τετοιο. Συχνα ειναι αυτο η αιτια
papoys1 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 22 λεπτά πριν, smoke0man2 είπε δεν μπορω καποιος να τον φτιαξω ? να δ δω μηπως γινεται ¨? Όχι δεν γίνεταi. Το ίδιο έκανε και εμένα ρώτησα και μου είπαν ότι έχουν συγκεκριμένη διάρκεια ζωής.Του έριχνα ένα αντισκωριακό δούλευε για καμιά 10αριά μέρες και σταματούσε. όπως μου είπαν ζοριζόταν ανέπτυσε εσωτρικά μεγάλες θερμοκρασίες (θα το καταλάβεις αν βάλεις το χέρι γύρω από το μηχανισμό) και ήταν επικίνδυνο να πάρει φωτιά.Τον πέταξα και με 15 ευρώ πήρα ένα από το leroy.
talibanakos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Εαν ειναι φθηνος ειναι στα τελευταια του. Δες μηπως εχει μαζεψει τιποτε τριχες που τον εμποδιζουν να γυρισει,ριξε και λιγο αντισκωριακο και μετα βλεπεις.
tyf Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 συνηθως το παθαινουν απο υπερθερμανση στα ρουλεμαν τους. η στους τριβεις που εχουν. δεν ξερω αν το σωνεις με γρασσαρισμα.
gregdel Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Έτσι... δοκίμασε να τον ανοίξεις... έχει ένα 2-3 κλιψάκια ή μπορεί και καμμια βιδούλα. Αλλά μην το παλέψεις πολύ. Εγώ πήρα αυτόν που μοιάζει πολύ με τον δικό σου και είμαι ικανοποιημένος... αρκετά αθόρυβος και σχετικά δυνατός http://www.electrostar.gr/Psuxe_Thermanse/Anemisteres/Epitrapezioi_Anemisteres/PRIMO_WLTF1203_18.303_EPITRAPEZIOS_ANEMISTERAS_BLACK Απλά οι παρακάνω έχουν μεταφορικά 4-5 ευρώ και για ποσό 15€ είναι αρκετά... είχα πάρει και άλλα πράγματα οπότε τα μεταφορικά δεν μου φάνηκαν ιδιαίτερα. Ρίξε μια ματιά στο skroutz, αλλιώς πετάξου σε κανένα κατάστημα ηλεκτρικών της γειτονιάς και πάρε έναν...
Βασίλης_29 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Έχουμε έναν εξαεριστήρα στην κουζίνα με το ίδιο πρόβλημα αλλά μιλάμε για παμπάλαιο κινητήρα. Αυτό το πρόβλημα παρουσιάζεται σε κινητήρες και μοτέρ που έχουν λειτουργήσει άπειρες ώρες. Αν υποθέσουμε πως δεν υπάρχει θέμα πρόσκρουσης της πτερωτής στο συρμάτινο πλέγμα, τότε είναι στα τελευταία του το μοτέρ και μάλλον έπεσες σε ελαττωματικό προϊόν. Επισκευές κτλ ξέχνα το. Αγορά καινούργιου. Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2018 από Βασίλης_29
Centurion Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Πνέει τα ολίσθια ο ανεμιστήρας. Τράβα πάρε ένα καινούριο γιατί θα σου μείνει Κυριακή και θα είναι κρίμα να λιώσεις από τη ζέστη . Παθών.
Alxnks Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Είναι πάρα πολύ πιθανό να είναι στα τελευταία του ένας πυκνωτής που έχουν μέσα όλοι οι ανεμιστήρες ακριβως για να βοηθάει στην εκκίνηση του μοτέρ. Κόστος 0.5 με 1€.
papoys1 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 4 ώρες πριν, Alxnks είπε Είναι πάρα πολύ πιθανό να είναι στα τελευταία του ένας πυκνωτής που έχουν μέσα όλοι οι ανεμιστήρες ακριβως για να βοηθάει στην εκκίνηση του μοτέρ. Κόστος 0.5 με 1€. Ναι αλλά που θα τον βρει ένας άσχετος πόσο θα του τον χρεώσουν και πως θα τον τοποθετήσει.Για κάποιον που ξέρει και θα το κάνει μόνος θα του κοστίσει 1 ευρώ.Για μας τους υπόλοιπους και αν πάμε σε τεχνικό σίγουρα θα φτάσει ή ακόμη και θα ξεπεράσει την τιμή αγοράς.Για δώσε περισσότερες πληροφορίες γιατί πριν 3 μέρες πέταξα έναν με αυτό το πρόβλημα. Και κάτι άλλο που ανέφεραν κάποιοι.Δεν έχει σχέση η παλαιότητα αλλά η ποιότητα κατασκευής.Έχω έναν παμπάλαιο μπορεί και 30 χρόνων.Μου τον χάρισαν σε έναν σπίτι που πήγα να πάρω από αγγελία κάποιο πράγμα πριν από καμιά 15αριά χρόνια.Λειτουργεί ακόμη άψογα και τέλεια.Οι σημερινοί κινέζικοι έχουν ζωή 3-4 άντε 5 χρόνια.
nvel Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 7 ώρες πριν, Alxnks είπε Είναι πάρα πολύ πιθανό να είναι στα τελευταία του ένας πυκνωτής που έχουν μέσα όλοι οι ανεμιστήρες ακριβως για να βοηθάει στην εκκίνηση του μοτέρ. Κόστος 0.5 με 1€. δεν έχουν όλοι οι ανεμιστήρες πυκνωτή ούτε όλοι οι πυκνωτές στους ανεμιστήρες που τους έχουν είναι μόνο για την εκκίνηση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα