Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα , θελω την βοηθεια σας πως θα χειριστω το θεμα που προεκυψε απο μια αγορα μεσω insomnia .Στις 24/5 έκανα κατάθεση σε ένα μέλος της σελίδας για να μου στείλει ενα 4g router (huawei e5577). Αρχικά μου φάνηκε αρκετά έμπιστος με αρκετές αξιολογήσεις οπότε δεν θεώρησα ότι υπήρχε λόγος ανησυχίας. Συμφωνήσαμε να μου το στείλει με δέμα αλλά τελικά μου το έστειλε με απλή επιστολή που σημαίνει χωρίς tracking number. Ξενέρωσα αρχικά αλλα είπα εντάξει θα μπερδεύτηκε.Απο τότε περιμένω να έρθει και δεν έχει φανεί.Έχω πάρει στα ελτα και επίσης τίποτα.Είναι παράξενο γιατί γενικά κάνω αρκετές μικρές παραγγελίες κάθε μήνα απο κίνα και όλα (ακόμα και χωρίς tracking) έρχονται κανονικά.
Ο άλλος δεν έχει στείλει ποτέ μόνος του και μετά απο 2-3 μέρες που του στέλνω εγώ μου λέει θα παώ να δω στα ελτά και τελικά ποτέ δεν πάει.Μπορώ να κάνω κάτι να δω έστω αν το έστειλε? Υπάρχει καμιά πιθανότητα να έρθει ή να μην περιμένω?

cascas.jpg

Επεξ/σία από dimosfc
  • Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τις τελευταίες φορές που έστειλα διάφορα δέματα από Αθήνα εντός Ελλάδας με τα ΕΛΤΑ έκαναν σχεδόν εβδομάδα για να φτάσουν στον προορισμό τους πάντως. Αν μεσολάβησε και ΣουΚου τότε μπορεί να χρειαστούν και παραπάνω μέρες.

Δημοσ.
23 ώρες πριν, dpolal είπε

Τις τελευταίες φορές που έστειλα διάφορα δέματα από Αθήνα εντός Ελλάδας με τα ΕΛΤΑ έκαναν σχεδόν εβδομάδα για να φτάσουν στον προορισμό τους πάντως. Αν μεσολάβησε και ΣουΚου τότε μπορεί να χρειαστούν και παραπάνω μέρες.

Δυστυχώς έχουν περάσει 20 μέρες 

Δημοσ.

Να τηλεφωνήσεις στο κατάστημα των ΕΛΤΑ και να ζητήσεις το τηλέφωνο του καταστήματος της διανομής. Εκεί θα μπορέσουν να σου πούν τι έχει γίνει το δέμα.

Και να ξέρεις ότι όταν ζητάς να σου στείλει κάποιος κάτι, μέχρι 2 κιλά μπορεί να το στείλει συστημένο που έχει tracking number και εξαιρετικά δύσκολο-σπάνιο να χαθεί.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, teoxan123 είπε

Να τηλεφωνήσεις στο κατάστημα των ΕΛΤΑ και να ζητήσεις το τηλέφωνο του καταστήματος της διανομής. Εκεί θα μπορέσουν να σου πούν τι έχει γίνει το δέμα.

Και να ξέρεις ότι όταν ζητάς να σου στείλει κάποιος κάτι, μέχρι 2 κιλά μπορεί να το στείλει συστημένο που έχει tracking number και εξαιρετικά δύσκολο-σπάνιο να χαθεί.

Στο κατάστημα διανομής μου είπαν ότι τα δέματα δεν τα κρατάνε οπότε μου είπαν ότι σίγουρα δεν το έχουν εκεί.Εγώ το ξέρω και του είχα πει να μου το στείλει ως δέμα απλά λέει η υπάλληλος  το έβαλε σε φάκελο και έτσι το έστειλε ως απλή επιστολή.Αν το έστειλε

Επεξ/σία από dimosfc
Δημοσ.
23 ώρες πριν, dimosfc είπε

δυσκολο βλεπω να περνεις το προιον παντως..

Δημοσ.

Με το προβλημα επικοινωνιας και εσυ κατηγορεις τα ΕΛΤΑ; Αλλα συμφωνησατε, αλλα εκανε αλλα φταινε τα ΕΛΤΑ;
Αντε να τα κλεισουν να ησυχασουμε πλεον. Αφου στην συνειδηση ολων ειναι κακη υπηρεσια να τα παρει καποιος ιδιωτης για να στελνουμε τα δεματακια μας με 10ευρω το φτηνοτερο. Αφου δεν μας αρεσει το 2,90 το δεμα.

• Like 2
Δημοσ.

2,6E είναι το δέμα, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν το κάνατε έτσι

2,1Ε είναι  γράμμα μέχρι 200γρ,  τόσο λίγο ζυγίζει το router μαζί με τα παρελκόμενα;

όπως και να έχει η μόνη σου ελπίδα να έχει έρθει και να ξεχάστηκε στο ταχυδρομείο

Δημοσ.
23 ώρες πριν, dimosfc είπε

Για αυτο πλεον, οπως εχουν γινει οι αγγελιες, εφοσον κλεισεις με καποιον προφορικα, σε οριζει αγοραστη, και μετα κανεις καταθεση. Και οι 20 αξιολογησεις δεν ειναι και τοσες πολλες...

Δημοσ.
2 ώρες πριν, ObeyWario! είπε

2,1Ε είναι  γράμμα μέχρι 200γρ,  τόσο λίγο ζυγίζει το router μαζί με τα παρελκόμενα;

όπως και να έχει η μόνη σου ελπίδα να έχει έρθει και να ξεχάστηκε στο ταχυδρομείο

...ειναι να το εχει στειλει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, orck είπε

Με το προβλημα επικοινωνιας και εσυ κατηγορεις τα ΕΛΤΑ; Αλλα συμφωνησατε, αλλα εκανε αλλα φταινε τα ΕΛΤΑ;
Αντε να τα κλεισουν να ησυχασουμε πλεον. Αφου στην συνειδηση ολων ειναι κακη υπηρεσια να τα παρει καποιος ιδιωτης για να στελνουμε τα δεματακια μας με 10ευρω το φτηνοτερο. Αφου δεν μας αρεσει το 2,90 το δεμα.

Σιγά εσύ σου έθιξα το ελτά. Δεν ξέρω ποιος φταίει αν το έστειλε ο ίδιος αν τα έλτα την έκαναν αλλά εγώ μην πω τι πήρα...Λογικό δεν είναι λοιπόν να τα υποψιάζομαι όλα?

3 ώρες πριν, ObeyWario! είπε

Δεν υπάρχει καμία ελπίδα.Έχω πάει ήδη 3 φορές στα ελτά αλλά τίποτα

2 ώρες πριν, dakangr είπε

Για αυτο πλεον, οπως εχουν γινει οι αγγελιες, εφοσον κλεισεις με καποιον προφορικα, σε οριζει αγοραστη, και μετα κανεις καταθεση. Και οι 20 αξιολογησεις δεν ειναι και τοσες πολλες...

Με όρισε αγοραστή

45 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

...ειναι να το εχει στειλει

Δεν ξέρω αν το έχει στείλει πάντως ευρώ δεν δίνει πίσω. Του ζήτησα να μου επιστρέψει τα μισά αλλά δεν το δέχεται.

Επεξ/σία από dimosfc
  • Super Moderators
Δημοσ.

Τα ΕΛΤΑ, σε τι ακριβώς σε ταλαιπωρούν;

Χωρίς tracking number, τι θα μπορούσαν να κάνουν;

Προσωπικά, δεν βλέπω καμία "ταλαιπωρία" από τα ΕΛΤΑ, ο πωλητής -σύμφωνα με αυτά που λες- όχι μόνο δεν έκανε αυτό που είχατε συμφωνήσει, αλλά δεν είναι και συνεργάσιμος στη συνέχεια.

Ελπίζω μόνο να σε έχει ορίσει συναλλασόμενο μέλος στην αγγελία.

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Snoob είπε

Τα ΕΛΤΑ, σε τι ακριβώς σε ταλαιπωρούν;

Χωρίς tracking number, τι θα μπορούσαν να κάνουν;

Προσωπικά, δεν βλέπω καμία "ταλαιπωρία" από τα ΕΛΤΑ, ο πωλητής -σύμφωνα με αυτά που λες- όχι μόνο δεν έκανε αυτό που είχατε συμφωνήσει, αλλά δεν είναι και συνεργάσιμος στη συνέχεια.

Ελπίζω μόνο να σε έχει ορίσει συναλλασόμενο μέλος στην αγγελία.

Μην κολλάτε πλέον στον τίτλο. Ήταν λάθος του πωλητή αν φυσικά το έστειλε. Μάλιστα με απείλησε κάπως ότι θα το δηλώσει ως κλοπή. Σε φάση μην μιλάς γιατί αν ποτέ σου έρθει δεν θα μπορείς να το λειτουργήσεις.Του έκανα πάντως αξιολόγηση για να μην την πατήσουν και άλλοι.

Επεξ/σία από dimosfc
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...