talibanakos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 13 ώρες πριν, dimosfc είπε Σιγά εσύ σου έθιξα το ελτά. Δεν ξέρω ποιος φταίει αν το έστειλε ο ίδιος αν τα έλτα την έκαναν αλλά εγώ μην πω τι πήρα...Λογικό δεν είναι λοιπόν να τα υποψιάζομαι όλα? Εισαι λαθος εξ'αρχης. Ο πωλητης εκανε π@π@ρι@,τα ΕΛΤΑ φταινε;
orck Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 2 ώρες πριν, dimosfc είπε Σιγά εσύ σου έθιξα το ελτά. Δεν ξέρω ποιος φταίει αν το έστειλε ο ίδιος αν τα έλτα την έκαναν αλλά εγώ μην πω τι πήρα...Λογικό δεν είναι λοιπόν να τα υποψιάζομαι όλα? Δεν μου εθιξες τιποτα, δεν ειμαι υπαλληλος τους και δεν εχω καμια οικονομικη σχεση μαζι τους. Πελατης τους ειμαι και πιστευω οτι ειναι πολυ καλη υπηρεσια και κριμα να την χαρισουμε ΚΑΙ αυτη. Προσπαθουμε αρκετα ατομα λεγοντας σου ακριβως το ιδιο πραγμα να σε κατευθυνουμε στον σωστο φταιχτη του προβληματος σου. Πραγματικα δεν ξερω τι μπορει να κανεις σε αυτη την περιπτωση, υποτιθεται οτι με 20 θετικες αξιολογησεις εχεις να κανεις με ενα σοβαρο ανθρωπο. 2
dimosfc Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 6 ώρες πριν, talibanakos είπε Εισαι λαθος εξ'αρχης. Ο πωλητης εκανε π@π@ρι@,τα ΕΛΤΑ φταινε; Γτ δεν κατηγορουσες τον Τσιπρα,εν μερει φταιει και εκεινος. 5 ώρες πριν, orck είπε Δεν μου εθιξες τιποτα, δεν ειμαι υπαλληλος τους και δεν εχω καμια οικονομικη σχεση μαζι τους. Πελατης τους ειμαι και πιστευω οτι ειναι πολυ καλη υπηρεσια και κριμα να την χαρισουμε ΚΑΙ αυτη. Προσπαθουμε αρκετα ατομα λεγοντας σου ακριβως το ιδιο πραγμα να σε κατευθυνουμε στον σωστο φταιχτη του προβληματος σου. Πραγματικα δεν ξερω τι μπορει να κανεις σε αυτη την περιπτωση, υποτιθεται οτι με 20 θετικες αξιολογησεις εχεις να κανεις με ενα σοβαρο ανθρωπο. Κατάλαβα πολύ καλά ποιος έκανε την παπαριά.Δεν μου φταίνε τα ελτά λοιπόν απλα η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.Δεν είχα ποτε θέμα με τα ελτά με αγορές απο εξωτερικό. Μήπως γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει τρόπος να πάρω τα λεφτά μου πίσω απο κατάθεση σε τράπεζα?
teoxan123 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Tο σφάλμα είναι ξεκάθαρα του πωλητή. Το έγραψα και πιο πάνω, έπρεπε να το στείλει ή κι εσύ να του το ζητήσεις με tracking number είτε σαν δέμα είτε σαν συστημένο ή ακόμα καλύτερα ασφαλισμένο. Χωρίς tracking number τι να κάνουν τα ελτά; Για την υπάλληλο να μην το έστειλε δεν υπάρχει τέτοιο θέμα, οι θυρίδες ελέγχονται συνέχεια μέσα στην ημέρα τι στέλνουν, και στο τέλος της ημέρας με αναφορές και αποδεικτικά αποστολών. Δεν είναι έτσι "χύμα" όπως νομίζει ο πολύς κόσμος, αλλά γενικά βρίσκουμε το εύκολο θύμα. Επικοινώνησε με την τράπεζα να τους εξηγήσεις το πρόβλημα αλλά νομίζω ότι πρέπει να απευθυνθείς σε δικηγόρο για ασφαλιστικά μέτρα ( αν έχεις όρεξη να το "τραβήξεις το σχοινί") και να πάρεις τα λεφτά σου πίσω.
overpower Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Οσοι λετε οτι δεν φταινε τα ΕΛΤΑ, το λετε σοβαρα? Ο πωλητης και αερα κοπανιστο να εστειλε, επρεπε κατι να παραλαβει ο op. Αν μπορεσεις να μαθεις οτι οντως σου εστειλε κατι με τον αριθμο παραστατικου, πχ να δεις την διευθυνση αποστολης αν ειναι η δικια σου, τοτε φταινε τα ΕΛΤΑ. Δεν ειναι ουτε η 1η ουτε η τελευταια που χανουν δεμα χωρις tracking. 1
dimosfc Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 44 λεπτά πριν, teoxan123 είπε Tο σφάλμα είναι ξεκάθαρα του πωλητή. Το έγραψα και πιο πάνω, έπρεπε να το στείλει ή κι εσύ να του το ζητήσεις με tracking number είτε σαν δέμα είτε σαν συστημένο ή ακόμα καλύτερα ασφαλισμένο. Χωρίς tracking number τι να κάνουν τα ελτά; Για την υπάλληλο να μην το έστειλε δεν υπάρχει τέτοιο θέμα, οι θυρίδες ελέγχονται συνέχεια μέσα στην ημέρα τι στέλνουν, και στο τέλος της ημέρας με αναφορές και αποδεικτικά αποστολών. Δεν είναι έτσι "χύμα" όπως νομίζει ο πολύς κόσμος, αλλά γενικά βρίσκουμε το εύκολο θύμα. Επικοινώνησε με την τράπεζα να τους εξηγήσεις το πρόβλημα αλλά νομίζω ότι πρέπει να απευθυνθείς σε δικηγόρο για ασφαλιστικά μέτρα ( αν έχεις όρεξη να το "τραβήξεις το σχοινί") και να πάρεις τα λεφτά σου πίσω. Δεν πιστεύω ότι το έστειλε ο πωλητής πλέον.Δεν αξίζει καν να ασχοληθώ για τόσο μικρό ποσό.Περισσότερα θα μου φύγουν. 29 λεπτά πριν, talibanakos είπε Για ποσα λεφτα μιλαμε; Ευτυχως δεν ήταν πολλά 40. 29 λεπτά πριν, overpower είπε Οσοι λετε οτι δεν φταινε τα ΕΛΤΑ, το λετε σοβαρα? Ο πωλητης και αερα κοπανιστο να εστειλε, επρεπε κατι να παραλαβει ο op. Αν μπορεσεις να μαθεις οτι οντως σου εστειλε κατι με τον αριθμο παραστατικου, πχ να δεις την διευθυνση αποστολης αν ειναι η δικια σου, τοτε φταινε τα ΕΛΤΑ. Δεν ειναι ουτε η 1η ουτε η τελευταια που χανουν δεμα χωρις tracking. Καλά τα ελτά φταίνε για άλλο λόγο. Είναι τόσο ανάπηροι που δεν κρατάνε ούτε τα στοιχεία αποστολής.Τι σημασία έχει αν είναι με tracking η όχι .Θα έπρεπε να μπορείς όπως είπες με τον αριθμό παραστατικού να δεις τα στοιχεία αποστολέα και παραλήπτη. Είμαστε στο 2018 οχι στο 2005.Οπότε ναι τα ελτά δεν φταίνε ακριβώς αλλά είναι απαράδεκτο που δεν κάνουν κάτι τόσο απλό. Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2018 από dimosfc
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Προσωπικά ,μερικά υποκ/τα των ΕΛΤΑ έχουν κάκιστη εξυπηρέτηση πελατών.Πολλές φορές ξεπερνάνε και τις δημόσιες υπηρεσίες. Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2018 από Επισκέπτης
orck Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Στις 14/6/2018 στις 6:28 ΜΜ, dimosfc είπε Δεν πιστεύω ότι το έστειλε ο πωλητής πλέον.Δεν αξίζει καν να ασχοληθώ για τόσο μικρό ποσό.Περισσότερα θα μου φύγουν. Ευτυχως δεν ήταν πολλά 40. Καλά τα ελτά φταίνε για άλλο λόγο. Είναι τόσο ανάπηροι που δεν κρατάνε ούτε τα στοιχεία αποστολής.Τι σημασία έχει αν είναι με tracking η όχι .Θα έπρεπε να μπορείς όπως είπες με τον αριθμό παραστατικού να δεις τα στοιχεία αποστολέα και παραλήπτη. Είμαστε στο 2018 οχι στο 2005.Οπότε ναι τα ελτά δεν φταίνε ακριβώς αλλά είναι απαράδεκτο που δεν κάνουν κάτι τόσο απλό. Αυτό τεχνικά μπορεί να γίνει αλλά πολύ δύσκολα με 2 ευρω σύνολο την αποστολή. Εάν θες τέτοια πράγματα πας είτε στο κούριερ ΕΛΤΑ είτε σε άλλο κούριερ αλλά όχι με 2 ευρώ αλλά 10ευρω. Δεν θεωρείς ότι είναι καλό να έχουμε την δυνατότητα για αποστολές με 2 ευρώ και ποσοστό αποστολής στο 99%; Η πιστεύεις ότι πρέπει το φτηνότερο να είναι 10ευρω ποσοστό αποστολής 99% και αποζημίωση εάν χαθεί;
karaLRS Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 26 λεπτά πριν, CallMeRp είπε Προσωπικά ,μερικά υποκ/τα των ΕΛΤΑ έχουν κάκιστη εξυπηρέτηση πελατών.Πολλές φορές ξεπερνάνε και της δημόσιες υπηρεσίες. πχ της Πάτρας. 1 ώρα και για να πάρεις δέμα. τα πακέτα μου πια τα στέλνω στο υποκατάστημα Ανδραβίδας που δουλεύω και σε 2 λεπτά τα πήρες
TopicStrarter Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Θα πρέπει να σοβαρευτείτε και να πάψετε να λειτουργείτε με αντικαταβολές και με κατάθεση (εκτός αν εμπιστεύεστε 100% το άτομο = έχετε πολλές συναλλαγές μαζί του ή ειναι συγγενείς/φίλος) Και να εξοικειωθείτε με τον μπαμπούλα (για τους Έλληνες) paypal... Εγώ προσωπικά για παράδειγμα έκανα μια αγορά μητρικής απο εδώ προ ολίγου καιρού και μου ήρθε με στραβωμένα Pin τώρα αν την έστειλε επίτηδες έτσι ή κατα λάθος δεν θα το σχολιάσω δημόσια μιας και το θέμα ειναι ακόμη ανοιχτό (έστειλα την μητρική RMA στο εξωτερικό ) του έδωσα 140 ευρώ με paypal. με το που είδα την ζημιά άνοιξα dispute με την paypal και η paypal πάγωσε τα λεφτά. με το που τελειώσουν όλα ομαλά συνεννοήθηκα να του επιστρέψω την διαφορά (140 - το συνολικό κόστος για το RMA) θα δώσω το οκ στην paypal και θα γίνουν όλα προβλεπόμενα... Αν είχα κάνει το λάθος της αντικαταβολής ή αντικατάστασης και αυτός μου είχε στείλει μητρική που δεν δουλεύει επίτηδες τότε μην τον είδατε τον Παναή τρέχα γύρευε και κλάφτα τα 140€... Βασικά πιστεύω ότι η συντονιστική αρχή του insomnia πρέπει να επιβάλει το paypal αν όχι σαν μοναδική επιλογή τότε ίσως με το να μην επιτρέπεται να σηκώνεις αγγελία αν δεν δέχεσαι την πρόταση του άλλου να σε πληρώσει μέσω paypal (αν τώρα θέλετε αλλιώς οκ αλλά να μην μπορείς να πεις όχι στο paypal αν σου ζητηθεί ειναι αυτό που εννοώ) Λογαριασμό κάνεις τζάμπα. υπάρχει μια μικρή χρέωση (2,9% επι του ποσού + 30 λεπτά του ευρώ) αλλά εξαρτάται απο τον πωλητή (απο τον όγκο συναλλαγών του) μπορεί να πέσει και στο 1.9% Αλλά αξίζει γιατί ουσιαστικά εισαι 100% ασφαλισμένος σε κάθε ματσακονιά. και αργότερα αν γίνετε και φίλοι μπορείς να του στέλνεις λεφτά φιλικά (έχει ξεχωριστή επιλογή) και εκει δεν υπάρχει χρέωση (αλλά νομίζω ούτε ασφάλεια ) α και η συναλλαγή γίνεται αυτόματα σε δευτερόλεπτα δεν χρειάζεται να περιμένεις μέρες για να σου έρθει επιταγή να εξαργυρώσεις ούτε να πάς στο ATM ή στην τράπεζα να ταλαιπωρηθείς δηλαδή για να καταθέσεις χρήματα και μετά να περιμένεις μια δυο μέρες μέχρι να φανούν στον άλλον... μπαμ μπαμ δουλειές νοικοκυρεμένες. Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2018 από TopicStrarter 1
orck Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Και τι κάνεις από κακόβουλες ενέργειες; Γίνεται μια συναλλαγή ενός προϊόντος το οποίο είναι όντως όπως πρέπει. Μετά το άλλο τσακάλι σκέφτεται δεν του πετάω και ένα dispute για να κρατήσω τα λεφτά και το προϊόν ταυτόχρονα; Το paypal ποιον πιστεύει; Μην μου πεις ότι δεν υπάρχουν κακόβουλοι ανάμεσα μας. Το play.com (και οι σίγουρα αλλά) ξέρεις γιατί σταμάτησε να στέλνει Ελλάδα με απλή αποστολη; Γιατί κάτι μικρό λαμόγια παρελάμβαναν και έλεγαν ότι δεν τους ήρθε με απότελεσμα να κανουν δεύτερη αποστολή το οποιο έβαζαν αγγελία σφραγισμένο εδώ μέσα... 1
TopicStrarter Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, orck είπε Και τι κάνεις από κακόβουλες ενέργειες; Γίνεται μια συναλλαγή ενός προϊόντος το οποίο είναι όντως όπως πρέπει. Μετά το άλλο τσακάλι σκέφτεται δεν του πετάω και ένα dispute για να κρατήσω τα λεφτά και το προϊόν ταυτόχρονα; Το paypal ποιον πιστεύει; Μην μου πεις ότι δεν υπάρχουν κακόβουλοι ανάμεσα μας. Το play.com (και οι σίγουρα αλλά) ξέρεις γιατί σταμάτησε να στέλνει Ελλάδα με απλή αποστολη; Γιατί κάτι μικρό λαμόγια παρελάμβαναν και έλεγαν ότι δεν τους ήρθε με απότελεσμα να κανουν δεύτερη αποστολή το οποιο έβαζαν αγγελία σφραγισμένο εδώ μέσα... φίλε η εταιρία υπάρχει δεκαετίες τώρα.. και ασχολείται με εκατομμύρια υποθέσεις (μπορεί να έχουν φτάσει και το δις...) λες να μην έχουν βγάλει άκρη για το ποια πολιτική ειναι πιο αποδοτική; Πριν συνεχίσω απλά και μόνο για την κουβέντα έστω ότι ναι μπορούν να γίνουν τόσο έυκολα απατεωνιές. Το σίγουρα ειναι ότι πάλι αν και όχι 100% ασφαλές (μονο για την κουβέντα) ειναι κατα πολύ ασφαλέστερο απο το να καταθέσεις τα λεφτά κάπου που ειναι 0% ασφάλεια. Στην πράξη το dispute δεν ειναι ένα κουμπάκι που το πατάς και αυτόματα σου επιστρέφονται τα χρήματα, ειναι μια διαδικασία που κρατάει μέρες (και παγώνει το πόσο μέχρι να τελεσιδικήσει) στην οποία συμετέχουν και τα δύο μέλη (αγοραστής πωλητής) με διαιτητή την paypal. Πέραν του ότι όπως είπα μετα απο εκατομμύρια υποθέσεις (πχ μόνο απο το ebay να μετρήσεις ) οι υπάλληλοι τους ξέρουν να αναγνωρίζουν τα συμπτώματα του απατεώνα ακόμη και αν καταφέρει να τους ξεγελάσει δεν ειναι κάτι που θα μπορεί να κάνει πάντα. Δηλαδή δεν γίνεται συνέχεια να αγοράζει κάποιος πράματα και να ζητάει τα λεφτά του πίσω κτλ τον παίρνουν χαμπάρι... Όπως είπα για να υπάρχει τόσα χρόνια κατι σωστά θα κάνουν. και ακόμη και αν δεν το εμπιστεύεσαι αυτό τότε εκείνο που δεν μπορείς να αμφισβητήσεις ότι με paypal τουλάχιστον υπάρχει μια κάποια ασφάλεια ενώ με άλλες μεθόδους 0 ασφάλεια (1 πόντος για paypal) επίσης η συναλλαγών γίνεται αυτόματα σε δευτερόλεπτα (2ος πόντος για paypal) Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2018 από TopicStrarter
Moderators Malthador Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Moderators Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Δηλαδή για να καταλάβω την λογική που διάβασα πιο πάνω, όταν το δέμα δεν έχει tracking είναι οκ αν χαθεί και τα ΕΛΤΑ δεν φέρουν ευθύνη;
orck Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Δεν είμαι ταχυδρόμος αλλά από όσο έχω καταλάβει τα γράμματα χωρίς αριθμό απλά δεν καταγράφονται πουθενά. Απλά τα πετάνε σε ένα κουβά και όσα φτάσουν στον προορισμό τους. Έτσι δεν γίνεται παντού; Η καταγραφή και παρακολούθηση ειναι ο αριθμός αποστολής tracking number, το οποίο όμως έχει κόστος ακόμη και για την καταγραφή. Είναι άλλο πράγμα να αδειάσεις χύμα ένα σάκο στο τραπέζι και ότι πέσει κάτω χάθηκε και άλλο πράγμα να πρέπει να σκαναρεις κάθε ένα και να σου χτυπάει αλαρμ ότι λείπει ένα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα