fitsoulas2024 Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες 5 ώρες πριν, suspiria είπε ο διδυμος αδελφος του Καρβελα?
suspiria Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες Όχι. Ο πασίγνωστος κιθαρίστας των Queen, Brian May. Πρέπει να βγεις από τον μικρόκοσμο της ψαροκωσταινας. 3
fitsoulas2024 Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες 2 ώρες πριν, suspiria είπε Όχι. Ο πασίγνωστος κιθαρίστας των Queen, Brian May. Πρέπει να βγεις από τον μικρόκοσμο της ψαροκωσταινας. εχεις καταλαβει οτι εδω κανουμε χιουμορ? 1 1
poulinos Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες (επεξεργασμένο) 3 hours ago, suspiria said: Όχι. Ο πασίγνωστος κιθαρίστας των Queen, Brian May. Πρέπει να βγεις από τον μικρόκοσμο της ψαροκωσταινας. and why we should care ποιος ειναι?πασιγνωστος για σενα αγνωστος για απειρους αλλους.αυτοι βγαζουν τα εκατομμυρια οχι εσεις. οποτε μαλλον δεν πρεπει να βγει αυτος απο τον μικροκοσμο της ψαροκωσταινας. χωρις παρεξηγηση παντα. το να τον ξερω θα κανει την ζωη μου καλυτερη? θα μου δωσει μετοχες ή ποσοστα? οποτε οπως καταλαβες ολοι αυτοι οι διασημοι ανεξαρτητως κατηγοριας πχ ποδοσφαιριστες κτλ βγαζουν λεφτα απο εσας. Επεξ/σία πριν από 7 ώρες από poulinos 1 4
fitsoulas2024 Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες πρωτοσελιδα εγκυρης αγγλικης εφημεριδας 1 1
suspiria Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 4 ώρες πριν, fitsoulas2024 είπε εχεις καταλαβει οτι εδω κανουμε χιουμορ? Εξαρτάται. Αν είσαι 14 χρόνων μπορεί να μη ξέρεις τους Queen 4 ώρες πριν, poulinos είπε and why we should care ποιος ειναι?πασιγνωστος για σενα αγνωστος για απειρους αλλους.αυτοι βγαζουν τα εκατομμυρια οχι εσεις. οποτε μαλλον δεν πρεπει να βγει αυτος απο τον μικροκοσμο της ψαροκωσταινας. χωρις παρεξηγηση παντα. το να τον ξερω θα κανει την ζωη μου καλυτερη? θα μου δωσει μετοχες ή ποσοστα? οποτε οπως καταλαβες ολοι αυτοι οι διασημοι ανεξαρτητως κατηγοριας πχ ποδοσφαιριστες κτλ βγαζουν λεφτα απο εσας. Εσύ πάλι μιλάς σαν τη γιαγιά μου χωρίς παρεξήγηση
Ukforthemoment Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 3 ώρες πριν, fitsoulas2024 είπε πρωτοσελιδα εγκυρης αγγλικης εφημεριδας Ποιος ήρθε;Οχι η εγκυρότητα πάντως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις