lek88 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Γειά σας παιδιά! Έχω ενεργοποιήσει εδώ και 8 μήνες περίπου την υπηρεσία WiFi calling της Cosmote. Ήταν όλα καλά μέχρι τώρα. Δεν έχανα ούτε κλήση ούτε sms ποτέ. Σήμερα όμως μου είπε μια φίλη ότι προχθές με κάλεσε 5 φορές στο τηλέφωνο και χτυπούσε κανονικά αλλά εγώ δεν είχα κλήση!!! Ούτε καν σε sms δεν μου ήρθαν οι κλήσεις!!!!! Και σκέφτομαι μήπως φταίει κάτι σε αυτή την υπηρεσία της Cosmote και χάνω κλήσεις. Εσείς χάνετε κλήσεις και μηνύματα;; Να σημειωθεί πως στο σπίτι δεν έχω καθόλου σήμα κινητής και όλα γίνονται μέσω WiFi calling μόνο. Δεν μου έχει ξανατυχει να μου πουν ότι με καλέσανε αλλά να μη μου έχει έρθει κάτι.
SpiromaN Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Στις 12/6/2018 στις 4:33 ΜΜ, lek88 είπε Γειά σας παιδιά! Έχω ενεργοποιήσει εδώ και 8 μήνες περίπου την υπηρεσία WiFi calling της Cosmote. Ήταν όλα καλά μέχρι τώρα. Δεν έχανα ούτε κλήση ούτε sms ποτέ. Σήμερα όμως μου είπε μια φίλη ότι προχθές με κάλεσε 5 φορές στο τηλέφωνο και χτυπούσε κανονικά αλλά εγώ δεν είχα κλήση!!! Ούτε καν σε sms δεν μου ήρθαν οι κλήσεις!!!!! Και σκέφτομαι μήπως φταίει κάτι σε αυτή την υπηρεσία της Cosmote και χάνω κλήσεις. Εσείς χάνετε κλήσεις και μηνύματα;; Να σημειωθεί πως στο σπίτι δεν έχω καθόλου σήμα κινητής και όλα γίνονται μέσω WiFi calling μόνο. Δεν μου έχει ξανατυχει να μου πουν ότι με καλέσανε αλλά να μη μου έχει έρθει κάτι. Είμαι κάτοχος s9 plus ενεργοποίησα την υπηρεσία αλλά δε βρίσκω τη ρύθμιση στο κινητό μου. Μήπως μπορείς να με βοηθήσεις;
lek88 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Στις 14/11/2018 στις 3:26 ΠΜ, SpiromaN είπε Είμαι κάτοχος s9 plus ενεργοποίησα την υπηρεσία αλλά δε βρίσκω τη ρύθμιση στο κινητό μου. Μήπως μπορείς να με βοηθήσεις; Την ενεροποιησες μέσω SMS, έτσι; περιμένεις απάντηση ότι ενεργοποιηθηκε και μετά απλά κάνεις μια επανεκκίνηση στην συσκευή. Δεν ρυθμίζεις κάτι εσύ. Επίσης πρέπει να έχεις κάνει update στην τελευταία διαθέσιμη ενημέρωση λογισμικού.
SpiromaN Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, lek88 είπε Την ενεροποιησες μέσω SMS, έτσι; περιμένεις απάντηση ότι ενεργοποιηθηκε και μετά απλά κάνεις μια επανεκκίνηση στην συσκευή. Δεν ρυθμίζεις κάτι εσύ. Επίσης πρέπει να έχεις κάνει update στην τελευταία διαθέσιμη ενημέρωση λογισμικού. Το είχα ενεργοποιήσει παλιά που είχα το s7edge. Τώρα που έστειλα sms μου λέει αυτή η υπηρεσία έχει ενεργοποιηθεί για αυτό τον αριθμό. Τσέκαρα τα updates και μου λέει τα έχω κάνει όλα. Παίζει ρόλο ότι είναι αγορασμένο από Vodafone; Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2018 από SpiromaN
lek88 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Η υπηρεσία WiFi calling είναι της Cosmote!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα