Tasos86g4 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Θέλω να ρωτήσω αν κάποιος έχει κάνει επέμβαση χολοστεατωματος και πόσο του κόστισε. Εγώ πήγα σε έναν εξωτερικό γιατρό που μου ζήτησε ένα ποσό το οποίο δεν μπορώ να διαθέσω.Στα νοσοκομεία υπάρχει μεγάλη λίστα αναμονής και υπάρχει κίνδυνος επιπλοκής.
Diskimpex Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Στα ιδιωτικα γινεται χαμος λογω ασφαλειων.Οσο θελουν ζητανε.Μερικα ιδιωτικα αφαιρουν κατι λογω ΕΟΠΥ.Οπου βρεις αλλο γιατρο με τι συνεργαζεται.Απο τη αλλη σε εκτακτο περοστατικο σε δημοσιο νοσοκομειο σε βαζουν αμεσως μεσα.
vairass Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, Tasos86g4 είπε Θέλω να ρωτήσω αν κάποιος έχει κάνει επέμβαση χολοστεατωματος και πόσο του κόστισε. Εγώ πήγα σε έναν εξωτερικό γιατρό που μου ζήτησε ένα ποσό το οποίο δεν μπορώ να διαθέσω.Στα νοσοκομεία υπάρχει μεγάλη λίστα αναμονής και υπάρχει κίνδυνος επιπλοκής. 1500 ο ιατρός συν 500 ο αναισθισιολογος συν την κλινική, όλα αυτά πριν 10 χρόνια στη Θεσσαλονίκη, τώρα σίγουρα έπεσαν οι τιμές.. Αν θες έχω ιατρό πάντως να σε στείλω ( τον ίδιο). Εμένα ήταν για την χολή. Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2018 από vairass
doctorkostis Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 36 minutes ago, vairass said: 1500 ο ιατρός συν 500 ο αναισθισιολογος συν την κλινική, όλα αυτά πριν 10 χρόνια στη Θεσσαλονίκη, τώρα σίγουρα έπεσαν οι τιμές.. Αν θες έχω ιατρό πάντως να σε στείλω ( τον ίδιο). Εμένα ήταν για την χολή. Σωστός. Χλωμό να το καταφέρει ο ίδιος γιατρός μιας και το χολοστεατωμα είναι πάθηση του αυτιού. Μάλλον θέλει ΩΡΛ. 1
Tasos86g4 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, doctorkostis είπε Σωστός. Χλωμό να το καταφέρει ο ίδιος γιατρός μιας και το χολοστεατωμα είναι πάθηση του αυτιού. Μάλλον θέλει ΩΡΛ. 2 ώρες πριν, vairass είπε 1500 ο ιατρός συν 500 ο αναισθισιολογος συν την κλινική, όλα αυτά πριν 10 χρόνια στη Θεσσαλονίκη, τώρα σίγουρα έπεσαν οι τιμές.. Αν θες έχω ιατρό πάντως να σε στείλω ( τον ίδιο). Εμένα ήταν για την χολή. Τόσο μου είπαν + 800 για την κλινική δεν έχω όμως αυτά τα χρήματα και ψάχνω κάποιο δημόσιο.το θέμα όμως είναι ότι πρέπει να γίνει άμεσα γιατί είναι πολύ επικίνδυνο.σε ένα νοσοκομείο που πήγα μου είπαν να πάω σε εξωτερικό ιατρείο καλύτερα
vairass Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, Tasos86g4 είπε Τόσο μου είπαν + 800 για την κλινική δεν έχω όμως αυτά τα χρήματα και ψάχνω κάποιο δημόσιο.το θέμα όμως είναι ότι πρέπει να γίνει άμεσα γιατί είναι πολύ επικίνδυνο.σε ένα νοσοκομείο που πήγα μου είπαν να πάω σε εξωτερικό ιατρείο καλύτερα Σε ποια πόλη είσαι; 2 ώρες πριν, doctorkostis είπε Σωστός. Χλωμό να το καταφέρει ο ίδιος γιατρός μιας και το χολοστεατωμα είναι πάθηση του αυτιού. Μάλλον θέλει ΩΡΛ. Δεν ήξερα βρε καν τι είναι λάθος οκ. Και ΩΡΛ ΕΧΩ. Αν εείσαι Θεσσαλονίκη θα πας στον Μπούρα τέλος. Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2018 από vairass
vairass Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 2 λεπτά πριν, Tasos86g4 είπε Θεσσαλονίκη ειμαι Αν θες δωρεάν θα πας στον Άγιο Δημήτριο... Οι γιατροί κορυφή, αλλιώς στον Μπούρα, κορυφή ιδιώτης ιατρός.
vairass Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 7 λεπτά πριν, Tasos86g4 είπε Οκ σε ευχαριστώ.θα το ψάξω Πήγαινε στα επείγοντα του Αγίου Δημητρίου αν δεν έχεις λεφτά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα