giorgosmcmc Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, _Xistenze είπε ποση διαρκεια εχει? 8 με 10 ωρες, αναλογως ποσο θα ασχοληθεις. Επεξ/σία 29 Μαΐου 2019 από giorgosmcmc
Arkin Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 32 λεπτά πριν, _Xistenze είπε ποση διαρκεια εχει? Καπου στις 12 ωρες με πηρε για φουλ ομως. Εχασα και καμια 20αρια φορες σε ολο το παιχνιδι και μερικα chapters τα ξανα επαιξα για να βρω τα collectibles γιατι μπορει να τα χασεις ευκολα. Αξιζει με τα χιλια το παιχνιδι.
_Xistenze Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, giorgosmcmc είπε 8 με 10 ωρες, αναλογως ποσο θα ασχοληθεις. σχετικα μικρο δηλαδή..
gpapad20 Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Στις 16/5/2019 στις 2:13 ΜΜ, giorgosmcmc είπε Kαι ενα tip για να απενεργοποιησεις τα εκνευριστικα post process που δε κλεινουν απ τα settings Πιστέψτε με αν τα κλεισετε ολα θα μεινετε εκπληκτοι με τη διαφορα! Προς το καλο φυσικα. Απόκρυψη περιεχομένων ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΓΤ ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ
maarinos Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 @gpapad20 ..\Documents\My Games\A Plague Tale Innocence\ το σέρνεις στο notepad, στο τέλος του κειμένου τα έχει, βάζεις όποιο θέλεις στο μηδέν. Και αποθήκευση σκέτο να μην σου βγάλει μήνυμα πως να το αποθήκευση.
giorgosmcmc Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 9 ώρες πριν, _Xistenze είπε σχετικα μικρο δηλαδή.. 10 ωρες για το συγκεκριμένο παιχνίδι ειναι παρα μα παρα πολλες... 10 ωρες για ενα open world ειναι λιγες αν με πιανεις τι εννοώ. 1
Arkin Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 3 ώρες πριν, giorgosmcmc είπε 10 ωρες για το συγκεκριμένο παιχνίδι ειναι παρα μα παρα πολλες... 10 ωρες για ενα open world ειναι λιγες αν με πιανεις τι εννοώ. Ναι ρε φίλε. Κάθομαι να παίξω AC FC παιχνίδια 5 6 ώρες σερί και είναι σαν να μην έπαιξα καθόλου. Στο plague 2-3 ώρες max τη μέρα μου ήταν υπεραρκετό. Όπως και σε άλλα παρόμοια παιχνίδια uncharted Last of us πιο linear δηλαδή. Αν ήταν 20 25 ώρες θα κούραζαν πολύ. Ακόμα και τα tomb raider με τις 35 ώρες για 100% έχουν προσθέσει πολύ εξερεύνηση και loot ώστε να μην κουράσει. Το plague για τις 12 ώρες που δίνει είναι υπεραρκετες. 1
giorgosmcmc Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Στις 30/5/2019 στις 7:30 ΠΜ, Arkin είπε Ναι ρε φίλε. Κάθομαι να παίξω AC FC παιχνίδια 5 6 ώρες σερί και είναι σαν να μην έπαιξα καθόλου. Στο plague 2-3 ώρες max τη μέρα μου ήταν υπεραρκετό. Όπως και σε άλλα παρόμοια παιχνίδια uncharted Last of us πιο linear δηλαδή. Αν ήταν 20 25 ώρες θα κούραζαν πολύ. Ακόμα και τα tomb raider με τις 35 ώρες για 100% έχουν προσθέσει πολύ εξερεύνηση και loot ώστε να μην κουράσει. Το plague για τις 12 ώρες που δίνει είναι υπεραρκετες. Τα ειπες για μενα, ετσι ειναι και ειναι ευλογια να βλεπεις τετοια παιχνιδια στο pc γιατι καλα τα ''εμπορικα σκουπιδια'' που βλεπουμε ανα καιρους που πιξαμε στο online και στο battle royalle κι εχει χαθει η μπαλα, ομως την εμπειρια που θα σου δωσει ενα παιχνιδι σαν αυτο θα τη παρεις με το σταγονομετρο στο pc (δυστηχως) 2
nikos5800 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Πω ρε παίδες τι παιχνίδαρα είναι αυτό που παίζω ?!!!! Είμαι στο chapter 5 και έχω απολαύσει την κάθε στιγμή, απλά ένα αριστούργημα με τρομερό story , στον τεχνικό τομέα επισεις είναι να απορεί κανείς, ένα μικρό studio πως έφτιαξε ένα τόσο λεπτομερές κόσμο , οι χαρακτήρες από την άλλη(κυρίως η amicia) ίσως είναι η πιο λεπτομερης που έχω δει σε παιχνίδι , το προτείνω, πάρτε το με κλειστά τα μάτια ! 😀 Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2019 από nikos5800 1
giorgosmcmc Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Οτι καλη γνωμη και εικονα ειχα για το game χαλασε στα τελευταια 2 με 3 chapter οπου δυστηχως πριν να το τελειωσω εφαγε rage uninstall και ειδα τον τερματισμο youtube, αν πω περισοτερα θα γινω πολυ συγκεκριμενος και δε θελω να σποιολαρω αλλα το παιχνιδι απο 10/10 στα τελευταια 3-4 chapter ειναι 0/10 ευκολα.
Arkin Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Για πιο λογο τι σε χαλασε στα τελευταια chapters? Εδειχνε που παει η δουλεια και προσωπικα το γουσταρα αρκετα. Η τελικη μαχη ηταν επικη.
Despotas Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Έχει κάποια σπαστικά σημεία στο τέλος, θα συμφωνήσω μια και το τελείωσα πρόσφατα. Αλλά συνολικά είναι μια εξαιρετική προσπάθεια σε όλους τους τομείς και αξίζει να το παίξετε. Συμφωνώ με τη κριτική του @Arkin στο άλλο θέμα. 1
giorgosmcmc Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 9/6/2019 στις 1:15 ΜΜ, Arkin είπε Για πιο λογο τι σε χαλασε στα τελευταια chapters? Εδειχνε που παει η δουλεια και προσωπικα το γουσταρα αρκετα. Η τελικη μαχη ηταν επικη. Οι μηχανισμοί στο τελος δε δούλευαν καθολου καλα ενα απο αυτα, ειδικα ο τελευταιος μηχανισμός και προς το τελος μεχρι και τη τελικη μάχη η δυσκολία ανεβηκε οχι απλα σε φυσιολογικα επίπεδα αλλα υπερβολικα θα ελεγα. Ειναι λιγο καπως να ειναι πανευκολο το παιχνιδι να σε πιανει απ το χερι και να σε παει απ την αρχη και ξαφνικά να σου δινει τοσο βαρβάτο ζορισμα στο τελος. Δε μου αρεσε αυτη η τοσο πολυ αποτομη διακύμανση της δυσκολιας. Και κατι τελευταιο ηταν το σεναριο, το τραβηξαν τοσο μα τοσο πολυ που νομιζω υπερβηκαν λιγο τα ορια του "υπερφυσικού" απο τη μια στιγμη στην αλλη. Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2019 από giorgosmcmc
Arkin Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 15 λεπτά πριν, giorgosmcmc είπε Οι μηχανισμοί στο τελος δε δούλευαν καθολου καλα ενα απο αυτα, ειδικα ο τελευταιος μηχανισμός και προς το τελος μεχρι και τη τελικη μάχη η δυσκολία ανεβηκε οχι απλα σε φυσιολογικα επίπεδα αλλα υπερβολικα θα ελεγα. Ειναι λιγο καπως να ειναι πανευκολο το παιχνιδι να σε πιανει απ το χερι και να σε παει απ την αρχη και ξαφνικά να σου δινει τοσο βαρβάτο ζορισμα στο τελος. Δε μου αρεσε αυτη η τοσο πολυ αποτομη διακύμανση της δυσκολιας. Και κατι τελευταιο ηταν το σεναριο, το τραβηξαν τοσο μα τοσο πολυ που νομιζω υπερβηκαν λιγο τα ορια του "υπερφυσικού" απο τη μια στιγμη στην αλλη. Σε πιο σημειο σου δημιουργησε προβλημα το παιχνιδι? Με mouse/keyboard που το επαιξα κυριως η τελευταια μαχη με δυσκολεψε εχασα 3-4 φορες μεχρι να καταλαβω το pattern και στο υπολοιπο παιχνιδι κυριως απο τις απροσεξιες μου. Η αληθεια ειναι οτι προς το τελος θελουν ολα τα skills συνδιασμο κατι που σιγουρα ανεβαζει την δυσκολια. Το σεναριο φαινοταν που πηγαινε απο τα πρωτα chapters και σιγουρα ξεφευγει αρκετα απο το normal. Επρεπε να το τερματισεις παντως η τελικη μαχη ειναι αρκετα καλη οπως και η ηρεμια που επικρατει μετα απο εκει στο μερος που ζουμε.
giorgosmcmc Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 59 λεπτά πριν, Arkin είπε Σε πιο σημειο σου δημιουργησε προβλημα το παιχνιδι? Με mouse/keyboard που το επαιξα κυριως η τελευταια μαχη με δυσκολεψε εχασα 3-4 φορες μεχρι να καταλαβω το pattern και στο υπολοιπο παιχνιδι κυριως απο τις απροσεξιες μου. Η αληθεια ειναι οτι προς το τελος θελουν ολα τα skills συνδιασμο κατι που σιγουρα ανεβαζει την δυσκολια. Το σεναριο φαινοταν που πηγαινε απο τα πρωτα chapters και σιγουρα ξεφευγει αρκετα απο το normal. Επρεπε να το τερματισεις παντως η τελικη μαχη ειναι αρκετα καλη οπως και η ηρεμια που επικρατει μετα απο εκει στο μερος που ζουμε. Δε μπορω να σου πω συγκεκριμενα σημεια γιατι ηταν πολλα και παλι θα γινω συγκεκριμενος δε θελω να σποιλαρω και να χαλασω την εμπειρια σε αυτους που ασχολουντε, ενταξει δε πιστευω πως εχασα πολυ αφου το σταματησα εκει στη μεση της μαχης με το τελικο boss που μου εσπασε τα νευρα. 1 χτυπημα ηταν πριν τον αποτελειωσω και παντα εχανα εκει λιγο πριν το τελικο χτυπημα οποτε μετα απλα ειδα το cinematic στο youtube, παντως περα απ το τελος που με χαλασε λιγο, σε γενικες γραμμες ηταν παιχνιδαρα και απο ενα τετοιο μικρο στουντιο πραγματικα ηταν μαγεια το παιχνιδι με την εναλλαγη των σκηνικων και τη τοση ποικιλια. Σιγουρα αν τα βαλω κατω περισοτερο με κερδησε παρα με χαλασε αλλα απλως αναφερω την εμπειρια που πηρα και στο τελος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα