HALF EVIL Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Να ρωτήσω κάτι. Σε UW οθόνη , αν και βάζω fullscreen το παιχνίδι παίζει με μπάρες δεξιά και αριστερά. Η ανάλυση είναι σωστή 3440 Χ 1440 Τι γίνεται;
Arkin Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 1 λεπτό πριν, HALF EVIL είπε Να ρωτήσω κάτι. Σε UW οθόνη , αν και βάζω fullscreen το παιχνίδι παίζει με μπάρες δεξιά και αριστερά. Η ανάλυση είναι σωστή 3440 Χ 1440 Τι γίνεται; Χρειαζεται μια μικρη ρυθμιση στο exe με hex editor ετσι το εκανα και εγω δεν υποστηριζει native ultrawide. Επειτα ολα θα ειναι σε ultrawide ακομα και τα cutscenes μονο στο loading θα σε δειχνει κοκκινες μπαρες αριστερα δεξια μιλαμε για 2-3 δευτερολεπτα οσο κραταει το loading δηλαδη. Δεν συναντησα κανενα θεμα σε ολο το παιχνιδι. http://www.wsgf.org/forums/viewtopic.php?f=95&t=33144 1
Alastor192 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Το τελειωσα και γω πριν λιγο,η αληθεια ειναι με εντυπωσιασε η ιστορια και η ατμοσφαιρα που ειχε το παιχνιδι. Το gameplay ηταν basic ranged combat/stealth με ενα ελαφρυ upgrade system, διαφορα set pieces που επρεπε να ξεπερασεις,ειχε καποια καλα κρυμμενα collectibles,αλλα γενικοτερα ηταν γραμμικο. Δυστυχως και μενα δεν μου αρεσαν τα τελευταια chapters,οπου και το story αλλα και γενικα τα set pieces επεσαν σε ποιοτητα. Κριμα γιατι η εμπειρια θα ηταν εννιαια εξαιρετικη απτην αρχη μεχρι το τελος,αλλα μαλλον θα τα rushαραν λογω development time. Απτο chapter 13 που η αλλη βλεπει τα ονειρα και το σκαει ο αδερφος της,η φαση αρχιζει και πεφτει αρκετα σε ποιοτητα.Οτι και καλα πηγε και παραδοθηκε στους αλλους επειδη του πε ψεματα η αδερφη του,ενω οι αλλοι τους ψαχναν εβδομαδες ξερω γω. Σεναριακα χαζη επιλογη να τους δωσουν τον αδερφο της ετσι στο πιατο.Θα μπορουσαι να αιχμαλωτηθει πολυ πιο climatic. Επισης πηγε μονος του ο Inquisitor μαζι με τον μικρο να επιτεθουν στο καστρο,λολ.Και φυσικα σκοτωσαν τον Inquisitor που ηταν γαμαω μαο και ξαναπηραν τον μικρο.Πολυ κακη σεναριακη στροφη απο εκεινο το σημειο.Επισης το τελος δεν ειχε και μεγαλο συναισθηματικο impact,τους χαρακτηρες που πεθαινουν στο τελος,απλα τους ξεκαναν για να τους ξεκανουν και το final cutscene τερμα flat.Απο gameplay δεν ελεγαν παρα πολλα τα τελευταια chapters επισης. Γενικοτερα βαζω ενα 8αρακι στο παιχνιδι που ανετα θα ταν 9αρακι αν δεν υπηρχε η πτωση ποιοτητας προς το τελος
Despotas Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Κυκλοφόρησε demo σήμερα στο Steam: https://store.steampowered.com/app/752590/A_Plague_Tale_Innocence/ 1
firepc Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Το τσιμπησα, για οποιον θελει ειναι στα 22,5€ στο steam Αντε να δω γτ χαζεψαν ολοι
kostasgpa Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Για όποιον δεν το χει παίξει: ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ 1
Gorbatsof Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Το τελειωσα και εγώ πριν λίγες μέρες.Τεραστια έκπληξη ο τίτλος.Δε το περίμενα.Δε βαρέθηκα λεπτό.
firepc Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Εγω ειμαι στην αρχη, φαινεται πολυ δυνατο 👍
Skrez1982 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Είναι πολύ όμορφο παιχνίδι με ατμόσφαιρα μεσαίωνα .
firepc Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλο ηταν το game αλλα δεν το λεω και παιχνιδαρα 6/10 Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2019 από firepc
Ronnie1985 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Επειδη σκεφτομαι να το αγορασω το παιχνιδι αλλα οθονη εχω ultrawide και απο οτι διαβασα το παιχνιδι δεν εχει native 21:9 κ επεμβαινω εγω με hex editor. Δουλευει σωστα μετα χωρις καποιεςεπιπτωσεις; stuttering κλπ; Επισης δεξια αριστερα γεμιζει οντως την οθονη με εξτρα τοπια; Η απλα κανει upscaling με αποτελεσμα να τραβαει την εικονα, τα προσωπα των χαρακτηρων κλπ;
HALF EVIL Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, Ronnie1985 είπε Επειδη σκεφτομαι να το αγορασω το παιχνιδι αλλα οθονη εχω ultrawide και απο οτι διαβασα το παιχνιδι δεν εχει native 21:9 κ επεμβαινω εγω με hex editor. Δουλευει σωστα μετα χωρις καποιεςεπιπτωσεις; stuttering κλπ; Επισης δεξια αριστερα γεμιζει οντως την οθονη με εξτρα τοπια; Η απλα κανει upscaling με αποτελεσμα να τραβαει την εικονα, τα προσωπα των χαρακτηρων κλπ; Δουλεύει σωστά, τουλάχιστον στην δικιά μου.
Ronnie1985 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 6 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε Δουλεύει σωστά, τουλάχιστον στην δικιά μου. Δεξια αριστερα προσθετει εικονα νεες πληροφοριες δηλαδη; Η "τραβαει" την 16:9 δεξια αριστερα για να γεμισει το 21:9?
Arkin Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 6 ώρες πριν, Ronnie1985 είπε Δεξια αριστερα προσθετει εικονα νεες πληροφοριες δηλαδη; Η "τραβαει" την 16:9 δεξια αριστερα για να γεμισει το 21:9? Γεμίζει τέλεια χωρίς stretching.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα