Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch - Accessories


drpaneas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ψήνομαι να τσιμπήσω το Switch και θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχουν κάποια MUST HAVE accessories τα οποία θα χρειαστούν. Μερικές ερωτήσεις για να γίνω πιο συγκεκριμένος:

  • Τι γνώμη έχετε για screen protector; Χρειάζεται γενικά ή μπα;
  • Για το portability το έχετε σε κάποια θήκη;
  • Χρειάζομαι καμία κάρτα μνήμης SD?
  • Φορτιστές και μπαταρίες έχει ή αγοράζεις ξεχωριστά;
  • Ό,τι άλλο νομίζετε ότι θα θέλατε να έχετε απο την αρχή

θενξ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα επίδοξε αγοραστή του switch! Κάτοχος switch από day one έχω να σε πω τα εξής:

- προστασία οθόνης χρειάζεται γιατί με το ''βάλε - βγάλε'' το ταμπλετάκι στη βάση θα αποκτήσει γρατζουνίτσες.

- όταν θέλω να το πάρω μαζί μου έξω, το έχω σε θήκη γνήσια την οποία πήρα από γνωστό κατάστημα (το οποίο υπάρχει και στη Γερμανία που βλέπω ότι μένεις) 20 ευρώ.

- κάρτα μέχρι στιγμής δεν έχω χρειαστεί να αγοράσω, γιατί είχα μία 32άρα καβάτζα,  αλλά με μια 64άρα πιστεύω θα είσαι οκ και είναι σχετικά φτηνές.

- οι μπαταρίες είναι ενσωματωμένες στα joycons και στο tablet-switch και φορτιστή έχει. Eγώ έχω προβεί και σε αγορά του pro controller που αν θυμάμαι καλά έχει δικό του φορτιστή μέσα.

- φιλαράκι έχει πάρει από εξωτερικό κάτι πλαστικές θήκες για τα joy-con και μία βάση της hori για το tablet γιατί το kick stand που έχει δεν είναι ότι καλύτερο.

 

Συνοψίζοντας, έχω ps4, xone και ήμουν σκεπτικός να το αποκτήσω αλλά κατέληξα να λιώνω πιο πολύ το switch από τις άλλες δύο κονσόλες γιατί πέρα από τα εξαιρετικά αποκλειστικά που έχει , έχει και το ατού ότι μπορείς να παίξεις με τρεις διαφορετικούς τρόπους και να το πάρεις μαζί σου. Πάρε το και θα με θυμηθείς. 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 μήνες μετά...

Καλησπέρα σας, αν και αυτο το θέμα δεν έχει κίνηση ας κάνω εδώ την ερώτηση και βλέπουμε.

Πρόσφατα λύγισα και απέκτησα και εγώ το switch. Εξαιρετικό μπορώ να πω από κάθε  άποψη και προς το παρόν καίγομαι στο mario odyssey. Όπως είναι λογικο έπειτα από κάποιες ωρες παιχνιδιού ξεμένω από μπαταρία και το κουμπώνω στο φορτιστή αλλά το καλώδιο (μιας και η βάση φόρτισης είναι στο κάτω μέρος) καταντά ενοχλητικό ιδιαίτερα όταν παίζεις στο κρεβάτι. 

Επειδη διάβασα διαφορά θέματα για τα καλώδια/3d party docks κλπ έχω μπερδευτεί και δεν θέλω να κλάψω 300€. Ξέρω ότι και με ανακοίνωση της Nintendo θέμα έχουν τα φτηνιάρικα καλώδια που δεν έχουν 56kΩ αντίσταση.  Το θέμα είναι έχουν όλα τα επώνυμα; Με μια γρήγορη αναζήτηση μόνο η Anker το διευκρινίζει. Αν πχ παρω ενα της anker το οποίο έχει την εν λόγω αντίσταση και αντάπτορα γωνία 90 μοιρών θα έχω θέμα λέτε;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...