Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα! 
Αν ένα πλυντήριο πιάτων αντί για 1.30 ώρα κάνει 3, σημαίνει ότι θέλει αλλαγή πλακέτας; Ή μπορεί να φταίει κάτι πιο... οικονομικό; 

Δημοσ.

Δεν είναι δικό μου. Να το αγοράσω θέλω. Και μου είπαν αυτό το πράγμα. προφανώς δεν είναι τόσο βλάκες... 

Δημοσ.

Οk, για να είμαστε τελείως συνεπείς στην αρχική ερώτηση σου...
1. Ένα πλυντήριο πιάτων προφανώς και ΔΕΝ κάνει 3 ώρες αλλά μπορεί να έχει διάφορα προγράμματα που να κάνουν και τόσες ώρες (το δικό μου έχει και τόσες αμα θες αλλά το έχω πάντα σε πρόγραμμα 45').
2. Αν δεν είναι θέμα προγράμματος, τότε υπάρχει πρόβλημα και ο καλύτερος για να στο λύσει είναι κάποιος τεχνικός που θα αναλύσει/αναγνωρίσει την βλάβη απο κοντά και όχι απο φορουμ.
3. Σύμφωνα με την πιο λογική προσέγγιση, εφόσον τα μηχανικά του λειτουργούν, κάτι συμβαίνει με τα ηλεκτρονικά του

Θα πρέπει να τους ξαναρωτήσεις τι ακριβώς συμβαίνει μήπως πάρεις κάποια πληροφορία παραπάνω

Δημοσ.

Ρώτησα και μου είπαν "κάτι με τα ηλεκτρονικά του θα είναι και το έχουμε αποθηκευμένο" .

Είναι στα 50 ευρώ. Αλλά αν είναι η πλακέτα που έχει άλλα 150 δεν αξίζει 😕 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι πλυντήριο είναι και σε τί κατάσταση; Με 300€ παιρνεις πολυ αξιολογο πλυντήριο, οπότε γιατι να μπλέξεις, ιδιαίτερα αν δεν μπορείς να το φτιάξεις μονος σου αλλα πρέπει να βασιστείες σε μαστορα (που θα προσπαθήσει να σε γδάρει...)

Επεξ/σία από lary7
Δημοσ.

Ααα είναι και αποθηκευμένο και όντως λένε οτι έχει βλάβη. Προσωπικά δεν θα το αγόραζα, ποιός ξέρει τι άλλο ενδεχομένως να έχει. Και το πρόβλημα δεν είναι τόσο τα 50 ευρώ αλλά δεν ξέρεις πόσο ακόμα θα σου στοιχίσει για να φτιαχτεί. Μπορεί να σου στοιχίσει 100 (και να είσαι μια χαρά), μπορεί και πολύ περισσότερο και γενικά δεν αξίζει τόσο κόπο για μεταχειρισμένο. Με λίγα παραπάνω σίγουρα παίρνεις καινουργιο!

Δημοσ.

Ένα 45άρι Whirpool 10 σερβίτσιων που έχω, έχει οικονομικό πρόγραμμα 3 ωρών, το οποίο είναι και το ενδεδειγμένο.

Σύμφωνα με το manual, σε αυτό το πρόγραμμα έχει τη μικρότερη κατανάλωση σε σχέση με τα άλλα κι ας έχει τη μεγαλύτερη διάρκεια, και χωρίς να έχει μεγάλη διαφορά στις θερμοκρασίες.

Δημοσ.

300 ευρώ δεν υπάρχουν τώρα για πλυντήριο. Για αυτό κοιτούσα μεταχειρισμένο. δυστυχώς. 
Οπότε δεν αξίζει ; 

ένα smeg είναι. 

Δημοσ.

1ον υπάρχουν και φθηνότερα απο 300
2ον Αν με επισκευή σου πάει 200 όλο (ή και παραπάνω)? 

Πως το βλέπεις? Αξίζει? Τώρα που το σκέφτομαι (και μιλάω ειλικρινά) ούτε αν μου το χάριζαν δεν θα το έπαιρνα.
Θα το έπερνα μόνο αν το έφτιαχνε ο πωλητής και του κάλυπτα εγώ εξτρα το κόστος με άλλα 50 ευρω ας πούμε.

Δημοσ.
Στις 15/6/2018 στις 1:18 ΜΜ, Stamer είπε

1ον υπάρχουν και φθηνότερα απο 300
2ον Αν με επισκευή σου πάει 200 όλο (ή και παραπάνω)? 

Πως το βλέπεις? Αξίζει? Τώρα που το σκέφτομαι (και μιλάω ειλικρινά) ούτε αν μου το χάριζαν δεν θα το έπαιρνα.
Θα το έπερνα μόνο αν το έφτιαχνε ο πωλητής και του κάλυπτα εγώ εξτρα το κόστος με άλλα 50 ευρω ας πούμε.

αλλα περιπου 50€ θα ηθελε ο τεχνικος μονο για να το τσεκαρει οποτε τετοιο σεναριο δεν παιζει.

Στα του πλυντηριου, πλυντηριο με πλυντηριο, διαφερει. άλλα εχουν μηχανικά μερη για υπολογισμο του προγραμματος, αλλα ειναι πληρως ηλεκτρονικα. μπορει απλα να εχει πατηθει καποιο κουμπι κ να κανει το μεγαλυτερο προγραμμα που εχει.

για μενα, μην μπλεξεις μιας κ δεν ξερεις την "ιστορια" του κ αντε παρε ενα καινουργιο με δοσεις να εισαι ησυχος οτι οσα χρονια εχει εγγυηση, θα δουλεψει σιγουρα κ οχι σμρ εφτιαξες αυτο κ μεθαυριο χαλασε το αλλο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...