cheesenuggetx Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Χαίρεται παιδιά, πριν κάτι μέρες η μητέρα μου πήρε ένα νέο router από ένα κατάστημα τις Wind,TP Link TD W8960N V8,το σύνδεσα αλλα μετά από κάτι μέρες παρατήρησα πως δεν μπορούσα να κάνω upload κάτι files από το pc(συνδεδεμένο με ethernet). πήγα να κάνω speedtests στο speedtest.net και testmy.net και στα δυο απέτυχα το upload test.Από τα κινητά μπορώ να κάνω upload κανονικά.Πήγα στο control panel του router να κάνω disable το firewall επειδή διάβασα κάπου πως μπορεί να βοηθήσει αλλα έχει τρία διαφορετικά interfaces και έχουν και τα τρία το firewall enabled.Το atm1.1 και ppp0 μπόρεσα να τα κάνω edit αλλα το atm0.1 δεν μπορώ.Έκανα reset το router 2-3 φορες και ακολούθησα τις οδηγίες εγκατάστασης αλλα δεν βοηθησε. Ξέρει κανεις αν υπάρχει καμια λύση η να στυλο το router πίσω και να ζητήσω καινούριο?
poulinos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 δεν ξερω αν φοραει Custom firmware Της wind αλλα θα δοκιμαζα να περασω generic firmware απο το site της tp link. 2 hours ago, cheesenuggetx said: Χαίρεται παιδιά, πριν κάτι μέρες η μητέρα μου πήρε ένα νέο router από ένα κατάστημα τις Wind,TP Link TD W8960N V8,το σύνδεσα αλλα μετά από κάτι μέρες παρατήρησα πως δεν μπορούσα να κάνω upload κάτι files από το pc(συνδεδεμένο με ethernet). πήγα να κάνω speedtests στο speedtest.net και testmy.net και στα δυο απέτυχα το upload test.Από τα κινητά μπορώ να κάνω upload κανονικά.Πήγα στο control panel του router να κάνω disable το firewall επειδή διάβασα κάπου πως μπορεί να βοηθήσει αλλα έχει τρία διαφορετικά interfaces και έχουν και τα τρία το firewall enabled.Το atm1.1 και ppp0 μπόρεσα να τα κάνω edit αλλα το atm0.1 δεν μπορώ.Έκανα reset το router 2-3 φορες και ακολούθησα τις οδηγίες εγκατάστασης αλλα δεν βοηθησε. Ξέρει κανεις αν υπάρχει καμια λύση η να στυλο το router πίσω και να ζητήσω καινούριο?
cheesenuggetx Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 40 λεπτά πριν, poulinos είπε δεν ξερω αν φοραει Custom firmware Της wind αλλα θα δοκιμαζα να περασω generic firmware απο το site της tp link. Κατέβασα το latest firmware από το site τους και όταν πατάω "upgrade firmware" πάει να κάνει upload το file και κολλάει στο 1%.Έκανα και εκεί ένα post αλλα είναι dead το forum τους και δεν μου απάντησαν yet :/
poulinos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 On 15/06/2018 at 17:06, cheesenuggetx said: Κατέβασα το latest firmware από το site τους και όταν πατάω "upgrade firmware" πάει να κάνει upload το file και κολλάει στο 1%.Έκανα και εκεί ένα post αλλα είναι dead το forum τους και δεν μου απάντησαν yet 😕 a.δοκιμαζεις καποιο αλλο firmware πριν το τελευταιο.β.παντα με καλωδιο το update.γ.προσεχε να κατεβασεις για το σωστο version.αλλα firmware το v1 αλλα το v2 αλλα το v3 κτλ. Πριν κατεβασεις σε ρωταει για το version
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα