Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, KeepWalking7 είπε

Δεν θυμάμαι πόσο έδειχνε.. Το water clock αν εννοείς τους σωλήνες είναι αρκετά ζεστοί. Αν γυρνάει τι εννοείς; δεν ξέρω πολλά από την υδροψηξη συγγνώμη. 

Πάντως κλείνει συχνά το pc ναι.. 

αν θα πας σε αεροψυξη παρε την arctic a32  αρκετα καλη και σχετικα εχει ευκολη εγκατασταση !

Δημοσ.
2 ώρες πριν, KeepWalking7 είπε

Για δείτε

Untitled.png

Το CPU Status να είναι επιλεγμένο. 

Τον έχεις κλοκαρισμένο? Βάλε και την καρτέλα Clock/Voltage.

• Like 2
Δημοσ.

Καλά είσαι. Αλλά πάλι δεν έβαλες το CPU Status. Για να μην βάζεις πολλές εικόνες κάνε επεξεργασία στο προτελευταίο σου post και βάλτο εκεί αφαιρώντας την παλιά εικόνα.

Ίδιες θερμοκρασίες και με το amd overdrive. Λογικά έχει θέμα η υδρόψυξη. Προσπάθησε να βρεις μια ψύκτρα να δοκιμάσεις. Την stock δεν την έχεις?

• Thanks 1
Δημοσ.

Δυστηχώς δεν την έχω.. το περίεργο στην όλη κατάσταση είναι οτι άφησα το PC ανοιχτό για καμιά ώρα και όταν γύρισα οι θερμοκρασίες ήταν κομπλέ. Μετά απο restart, ανέβηκαν πάλι όπως τις φωτογραφίες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάλι έστρωσαν οι θερμοκρασίες.. όλες οι φώτο είναι σε χαμηλό cpu usage. Έχω παραγγείλει μία αερόψυξη, απο δευτέρα θα δω τι παιζει..

Untitled.png

Untitled2.png

Επεξ/σία από KeepWalking7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάει και αυτό.

Τώρα να το πας σε κατάστημα να δοκιμάσουν μια ψύκτρα περισσότερα θα πληρώσεις. Δοκιμάζεις την νέα ψύκτρα και βλέπουμε.

Να διορθώσω ότι το overdrive μετράει σωστά την θερμοκρασία γιατί το max temp για τον 8350 είναι 62 βαθμοί. Άρα τα 80αρια δεν στέκουν. Πιθανότατα θα έκλεινε το pc.

Επεξ/σία από BlueBlood7
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...