Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω πρόβλημα με το cpu μου.. Ο 8350 με υδροψηξη corsair h75 και μου βγάζει 80 βαθμούς σε idle.. Έγινε αλλαγή πάστας κ καθαρισμός αλλά κ πάλι το ίδιο. Τι λέτε να παίζει; 

Δημοσ.

Με πιό πρόγραμμα βλέπεις τις θερμοκρασίες;Άν το βλέπεις με το AMD Overdrive, η θερμοκρασία που δείχνει είναι το περιθώριο που έχει ο επεξεργαστής

Δημοσ.

Μήπως έχει πρόβλημα η υδρόψυξη?, τα AIO συνήθως έχουν θέματα με το υγρό η την αντλία με το πέρασμα του χρόνου, έχεις άλλη ψυκτρα να δείς?.

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, KeepWalking7 είπε

Αν έχει χάσει τα υγρά της τι γίνεται; το μπλοκ ειναι κομπλέ. 

Κάποιοι τα ξαναγεμίζουν ξεβιδώνωντας το heatsink, το you tube έχει σχετικά βίντεο, για εμένα δέν αξιζει το ρίσκο, ειδικά για τόσο παλιό aio, δές άν έχει κανείς να σου δανείσει η  βάλε το στόκ cooler εάν υπάρχει ακόμη.

• Like 1
Δημοσ.

Καλή και σχετικά οικονομική είναι η coolermaster hyper 212 evo, μετά πάς bequiet! dark pro κτλ, κτλ τέσταρε πρώτα όμως με κάποια απο φίλο - γνωστό για να βεβαιωθείς και μήν πετάξεις χρήματα.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 15/6/2018 στις 8:59 ΜΜ, KeepWalking7 είπε

Δεν έχω άλλη ψυκτρα. Είναι παλιά η υδροψηξη.. Λέτε να είναι αυτό;; οι βαθμοί Κελσίου και το βλέπω με hwid monitor

Αναφέρθηκε πιο πάνω. Με το amd overdrve να κοιτάς θερμοκρασίες.

Δημοσ.

Παλια ποσο εδειχνε?

Αμα πιασεις το waterblock ποσο ζεστο ειναι?

τσεκαρε αν γυρναει η αντλια

επισης δοκιμασε να το στρεσαρεις και να δεις αν θα κλεισει απο Overheat protection

Δημοσ.

Δεν θυμάμαι πόσο έδειχνε.. Το water clock αν εννοείς τους σωλήνες είναι αρκετά ζεστοί. Αν γυρνάει τι εννοείς; δεν ξέρω πολλά από την υδροψηξη συγγνώμη. 

Πάντως κλείνει συχνά το pc ναι.. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...