DYEL Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Τι γευση εχει αυτη η σαλτσα? Βλεπω στο wikipedia συστατικα Ξυδι,αλατι,μελισσες,ζαχαρη,αντσουφιες,κρεμμυδια σκορδο και αλλα. Με κρεας παει καλα? Οσο για τις αντσουφιες πως τις χρησιμοποιουν?τις πολτοποιουν?
hateuall Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Την γούστερ την χρησιμοποιώ περισσότερο σε μπιφτέκια,κάνει και για όλα τα κρέατα βέβαια.Τις αντζούγιες τις πολτοποιούν και τις βάζουν γιατί δουλεύουν ως ενισχυτικό γεύσης.
DYEL Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Πως θα περιεγραφες την γευση? Καυτερη?ξυνη ισως?
Getta Robo Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Βασικα εχει μεσα μελασα, που παραγεται απο τα ζαχαροτευτλα και οχι μελισσες, αλλα το βασικο του συστατικο ειναι ο ταμαρινδος. Ευδοκιμει και στην Ελλαδα και μεγαλωνω ενα σποροφυτο. Η γευση της σαλτας τωρα, ειναι καπνιστη και πικαντικη. Παει φυσικα με τα ψητα και ειναι επισης συστατικο της σαλτας bbq.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα