Προς το περιεχόμενο

Καρυ κευμα worst chest sauce


DYEL

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τι γευση εχει αυτη η σαλτσα?

Βλεπω στο wikipedia συστατικα

Ξυδι,αλατι,μελισσες,ζαχαρη,αντσουφιες,κρεμμυδια σκορδο και αλλα.

Με κρεας παει καλα?

Οσο για τις αντσουφιες πως τις χρησιμοποιουν?τις πολτοποιουν?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Την γούστερ την χρησιμοποιώ περισσότερο σε μπιφτέκια,κάνει και για όλα τα κρέατα βέβαια.Τις αντζούγιες τις πολτοποιούν και τις βάζουν γιατί δουλεύουν ως ενισχυτικό γεύσης.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βασικα εχει μεσα μελασα, που παραγεται απο τα ζαχαροτευτλα και οχι μελισσες, αλλα το βασικο του συστατικο ειναι ο ταμαρινδος. Ευδοκιμει και στην Ελλαδα και μεγαλωνω ενα σποροφυτο.

Η γευση της σαλτας τωρα, ειναι καπνιστη και πικαντικη. Παει φυσικα με τα ψητα και ειναι επισης συστατικο της σαλτας bbq.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...