Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

 

33 λεπτά πριν, TopicStrarter είπε

Εγώ αυτό που δεν καταλαβαίνω ειναι γιατί δεν κάνουν ντελίβερι να τους τσακίσουν όλους (στο φθηνό φαγητό) ειδικά εκτός Αθηνών που οι τιμές δεν ειναι τόσο χαμηλά πχ εδώ Κρήτη γύρος (και μάλιστα μάπα) άνετα μπορεί να φτάσει 3 ευρώ και με μια 500 κόλα άνετα 4,5  σύνολο και μερικοί χρεώνουν ακόμη πιο ψηλά οπότε μπορεί να πάμε και κοντά στα 5!!!

2 cheez με πατάτες και 500ml cola menu + 2 μαγιονέζες νομίζω κάνουν κάπου στα 4,5 με 5.... 

 
έχω κάποιες υποψίες γιατί δεν το κάνουν που σχετίζονται με το κόστος αλλά είδα στην Ασία να εφαρμόζεται οπότε σίγουρα υπάρχει τρόπος


Εγώ αν άνοιγα mc θα τους έγραφα στα @@ μου και θα έκανα delivery :P  

Στους αγώνες του μουντιαλ υπάρχει διαφήμιση στις πινακίδες του γηπέδου .

Kαι στην Κύπρο διαβάζω γίνεται  https://www.mcdelivery.com.cy/cy/?locale=el

Επεξ/σία από Fotia
  • Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ε να έχουν μυαλό... εδώ "τα ζώα μου αργά" η κρίση τους φταίει :P  δεν λέω ωραίο το 24ωρο drive in αλλά ακόμη πιο ωραίο 24ωρο delivery (καλά εκει είναι που θα χεστούν στις παραγγελίες μετά της 12 απο μπαφιάριδες που ξεχάσαν να παραγγείλουν κάτι πριν ή άτομα που γυρνάνε απο ξενύχτη και έχουν μια λιγούρα ) 

Επεξ/σία από TopicStrarter
Δημοσ.

Υπάρχει κόσμος στην Ελλάδα που τρώει από τα mcdonald's; 😛
(ακόμη και munchies να έχεις, τα mcdonald's είναι NOT! 😛)

  • Like 2
Δημοσ.

Επισης σχετικο ασχετο με το θεμα,οι τιμες στα τουριστικα Χερσονησσο-Μαλλια ειναι αρκετα ανεβασμενες σε σχεση με του Ηρακλειου,την πατησα μια φορα γιατι ειμαι μαζοχας και θελω να φαω αυτες τις σαχλαμαρες 2-3φορες το χρονο😛.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, l337 είπε

Υπάρχει κόσμος στην Ελλάδα που τρώει από τα mcdonald's; 😛
(ακόμη και munchies να έχεις, τα mcdonald's είναι NOT! 😛)

Βασικά και εγώ αυτό πίστευα παλιότερα αλλά ειναι hoax 

Μπορεί να ειναι και σχετικά υγιεινό αν ξέρεις τι παραγγέλνεις αναγράφει εξάλλου με ποσότητες και ποσοστά τις θερμίδες και θρεπτικά στοιχεία του κάθε φαγητού. 

Στην τελική πχ το cheez είναι μπιφτέκι με λαχανικά και τυρί. 

Τώρα το "τι" τυρί ειναι μπορείς άνετα να το κατηγορήσεις ή το τι "κρέας"  αλλά πάλι αν τα βάλεις κάτω ειναι καθαρά θέμα αισθητικής και hoax πχ pink meat ότι ειναι σαβούρα κτλ... 

αλλά αν το δεις επιστημονικά δεν είναι σαβούρα ... είναι τα  κομμάτια που μένουν μετά απο την διαλογή του χασάπη ναι, αλλά αυτό ειναι αισθητικό κυρίως θέμα απο την στιγμή που τα ποσοστά κρέατος ειναι αυτά που πρέπει σε σχέση με το λίπος κτλ 

γιατί για παράδειγμα το κρέας απο χημικής/βιολογικής πλευράς είναι κρέας είτε ειναι το κεντρικό κομμάτι του τρικέφαλου είτε είναι αυτό στην άκρη που ενώνεται με τους τένοντες... οι "γωνίες" κτλ όλα ειναι κρέας με 0 διαφορά απο το "ψαχνό" ωραίο κομμάτι του χασάπι.. και τα παίρνουν όλα αυτά και τα αλέθουν για να γίνουν πιο εύπλαστα (γιατί απο κομματάκια δεν μπορείς να πλάσεις μπιφτέκι απλά δεν κολλάνε) 

Δεν είναι δηλαδή ότι πετάνε σόλες γούνες και άντερα μέσα κτλ.... 

 

Απο εκει και πέρα ειναι θέμα γεύσης και εμένα σαν γεύση μου αρέσουν. 

 

8 λεπτά πριν, greengr21 είπε

Επισης σχετικο ασχετο με το θεμα,οι τιμες στα τουριστικα Χερσονησσο-Μαλλια ειναι αρκετα ανεβασμενες σε σχεση με του Ηρακλειου,την πατησα μια φορα γιατι ειμαι μαζοχας και θελω να φαω αυτες τις σαχλαμαρες 2-3φορες το χρονο😛.

εγώ τρώω κάθε φορά που γυρνάω απο κάπου με πλοίο ή όταν παω να παραλάβω κάτι απο τα ελτά πιο πάνω (στον γυρισμό)  :P  αλλά άνετα θα παράγγελνα και άλλες φορές αν κάνανε ντελίβερι 

Επεξ/σία από TopicStrarter
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, TopicStrarter είπε

Βασικά και εγώ αυτό πίστευα παλιότερα αλλά ειναι hoax 

Μπορεί να ειναι και σχετικά υγιεινό αν ξέρεις τι παραγγέλνεις αναγράφει εξάλλου με ποσότητες και ποσοστά τις θερμίδες και θρεπτικά στοιχεία του κάθε φαγητού. 

Στην τελική πχ το cheez είναι μπιφτέκι με λαχανικά και τυρί. 

Τώρα το "τι" τυρί ειναι μπορείς άνετα να το κατηγορήσεις ή το τι "κρέας"  πάλι με hoax πχ pink meat ότι ειναι σαβούρα κτλ... 

αλλά αν το δεις επιστημονικά δεν είναι σαβούρα ... είναι τα  κομμάτια που μένουν μετά απο την διαλογή του χασάπη ναι, αλλά αυτό ειναι αισθητικό κυρίως θέμα απο την στιγμή που τα ποσοστά κρέατος ειναι αυτά που πρέπει σε σχέση με το λίπος κτλ 

γιατί για παράδειγμα το κρέας απο χημικής/βιολογικής πλευράς είναι κρέας είτε ειναι το κεντρικό κομμάτι του τρικέφαλου είτε είναι αυτό στην άκρη που ενώνεται με τους τένοντες... οι "γωνίες" κτλ όλα ειναι κρέας με 0 διαφορά απο το "ψαχνό" ωραίο κομμάτι του χασάπι.. και τα παίρνουν όλα αυτά και τα αλέθονταν για να γίνουν πιο εύπλαστα (γιατί απο κομματάκια δεν μπορείς να πλάσεις μπιφτέκι απλά δεν κολλάνε) 

Δεν είναι δηλαδή ότι πετάνε σόλες γούνες και άντερα μέσα κτλ.... 

 

Δεν αναφέρομαι στα hoaxes που κυκλοφορούνε σποραδικά μιας και δεν δίνω βάση σε τέτοια. Το είπα καθαρά από άποψη γεύσης (και αντίστοιχα άλλων εναλλακτικών επιλογών που υπάρχουν εδώ Ελλάδα).

Με τα υπόλοιπα μου θύμισες τώρα το εξής. Πριν 20 περίπου χρόνια σαν φοιτητής στο ΗΒ δούλευα σποραδικά από εδώ και από εκεί για να έχω κάποια χρήματα για ξόδεμα. Ένα από αυτά ήταν για 90 ημέρες σε μια γραμμή παραγωγής που φτιάχνανε "british sausages" για sainsbury's και tesco. Στα "british sausages" που λες έμπαινε το οποιοδήποτε κομμάτι του ζώου πλην (αυστηρά) τα εξής 3 πράγματα: α) μαλλιά/τρίχες/γούνα, β) δόντια, και γ) νύχια.
Όλα τα άλλα (γεννητικά όργανα, σωθικά κλπ) γινόντουσαν πολτός. Τα πάντα πλην των παραπάνω τριών.
(όποιος έχει φάει british sausage εξάλλου γνωρίζει τι "σαπίλες" είναι 😛 )

Δεν ξέρω τι πάιζει με τα mcdonald's, ειδικά Ελλάδα που θεωρώ ότι θα είναι καλύτερα με Αμερική πχ (μπορεί να κάνω και λάθος σε αυτό), αλλά έχω τις επιφυλάξεις μου 😛

Επεξ/σία από l337
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, l337 είπε

Δεν αναφέρομαι στα hoaxes που κυκλοφορούνε σποραδικά μιας και δεν δίνω βάση σε τέτοια. Το είπα καθαρά από άποψη γεύσης (και αντίστοιχα άλλων εναλλακτικών επιλογών που υπάρχουν εδώ Ελλάδα).

Με τα υπόλοιπα μου θύμισες τώρα το εξής. Πριν 20 περίπου χρόνια σαν φοιτητής στο ΗΒ δούλευα σποραδικά από εδώ και από εκεί για να έχω κάποια χρήματα για ξόδεμα. Ένα από αυτά ήταν για 90 ημέρες σε μια γραμμή παραγωγής που φτιάχνανε "british sausages" για sainsbury's και tesco. Στα "british sausages" που λες έμπαινε το οποιοδήποτε κομμάτι του ζώου πλην (αυστηρά) τα εξής 3 πράγματα: α) μαλλιά/τρίχες/γούνα, β) δόντια, και γ) νύχια.
Όλα τα άλλα (γεννητικά όργανα, σωθικά κλπ) γινόντουσαν πολτός. Τα πάντα πλην των παραπάνω τριών.
(όποιος έχει φάει british sausage εξάλλου γνωρίζει τι "σαπίλες" είναι 😛 )

Δεν ξέρω τι πάιζει με τα mcdonald's, ειδικά Ελλάδα που θεωρώ ότι θα είναι καλύτερα με Αμερική πχ (μπορεί να κάνω και λάθος σε αυτό), αλλά έχω τις επιφυλάξεις μου 😛

ναι αλλά τα λουκάνικα ειναι απο κατασκευής τους έτσι (δηλαδή βάζεις ότι νάναι μέσα) δεν ειναι συγκρίσιμο αυτό άλλοι βάζουν αίμα μέσα και σκέτο λίπος και σχεδόν καθόλου κρέας όχι για να κερδίσουν λεφτά αλλά επειδή αυτή ειναι η παραδοσιακή συνταγή.. και το ροκφόρ το αφήνεις να μουχλιάσει ας πούμε  δεν σημαίνει ότι και το τυρί των mc ειναι μούχλα... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οτι θελουν μπορουν να βαζουν μεσα και το λενε παραδοση .Αν δεν τους ελεγχουν ολα παιζουν

Επεξ/σία από Diskimpex
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...