Βασίλης_29 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, lek88 είπε 3-4 ήμαστε. Μη χαίρεσαι και πολύ Παραπάνω, απλά δεν θέλουν όλες να γράφουν ή να δίνουν σημεία ζωής στο φόρουμ, αρκετές είναι με nicknames που δεν καταλαβαίνεις αν είναι γυναίκες ή άνδρες. Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2018 από Βασίλης_29 3
heavyrain Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, Comic maniak είπε Ελεος με τα γκομενακια ρε φιλε😂😂. Οτι του λειπει του καθενος 😉
TopicStrarter Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, heavyrain είπε Οτι του λειπει του καθενος 😉 Αυτοί που απαντάνε έτσi σε παρόμοια σχόλια είτε άντρες είτε γυναίκες ειναι συνήθως οι μουλωχτοί που ξέρουν να τα κάνουν αλλά δεν θέλουν να τα λένε που κερατώνουν και γενικά ειναι παρτάκιδες στις σχέσεις τους κτλ εγώ είμαι τίμιο και καλό παιδί με συναισθήματα και μιλάω έξω απο τα δόντια όπως σκέφτομαι και όχι καθώς πρέπει για να αρέσω ενώ έχοντας παράλληλα σκοτεινές σκέψεις και βλέψεις απο πίσω και μέσα στο μυαλό μου Εγώ αν ήμουν γυναίκα κάτι τέτοιους θα φοβόμουν μην μου βάλουν χέρι στα σκοτεινά όχι τους πλακατζήδες Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2018 από TopicStrarter
Βασίλης_29 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, TopicStrarter είπε εγώ είμαι τίμιο και καλό παιδί με συναισθήματα και μιλάω έξω απο τα δόντια όπως σκέφτομαι και όχι καθώς πρέπει για να αρέσω ενώ έχοντας παράλληλα σκοτεινές σκέψεις και βλέψεις απο πίσω και μέσα στο μυαλό μου Αυτό δεν το ξέρουμε, πρέπει να ρωτήσουμε τις πρώην σου.
TopicStrarter Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, Βασίλης_29 είπε τις πρώην σου. Τι είναι αυτό; DLC για το COD;
ADHD Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Meetups? ωραία, θα το σκεφτώ να έρθω μόνο αν έρθει η @lek88
Βασίλης_29 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, ADHD είπε Meetups? ωραία, θα το σκεφτώ να έρθω μόνο αν έρθει η @lek88 Μόνο που θα το διαβάσει δεν θα έρθει 1
Comic maniak Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Παλι βγαινεται εκτως topic.Οποιος εγραψε π@ος κα ξυλο ως απαντηση στο poll να ξερεις θα σε βρω.Για τους αλλους που απαντησαν,ευχαριστω.Θελουμε ομως πολες παραπανω απαντησεις. https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScPejOR-OXmVVVMGhGB6h6gf1mwPzpeG5iu9mYxybtSBmX3Gg/viewform?usp=sf_link Επισης συγχαρητηρια σε αυτον που στην ερωτηση Που θα θελατε να γινει το meetup(ανα πολη); απαντησε Αθηνα.Ευγε και ευχομαι να μας κυβερνησεις μια μερα🌏😂😂😂 Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2018 από Comic maniak
kallair Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 12 ώρες πριν, TopicStrarter είπε ναι γιατί ζούμε σε μια χώρα που οι βιασμοί σε δημόσια θέα απο συναντήσεις τεχνολογικών φόρουμ ειναι θέμα ρουτίνας... Αν σε κάνει να νιώθεις καλύτερα δεν σκόπευα να έρθω έτσι και αλλιώς όχι ότι δεν βλέπω με καλό μάτι κάτι τέτοια απλά αυτό τον καιρό έχω άλλες υποχρεώσεις. πάντως ειναι χαζά αυτά απο το όνομα φαίνεται να είσαι 30 χρονών και εκλαμβάνεις τα σχόλια σαν άπειρο 15χρονο Καλό θα ήταν, αντι να σπαμμαρεις λοιπον και να χαλας το τοπικ του παιδιου, μιας και ΔΕΝ εχεις σκοπο να πας σε καποια συναντηση κ απλα καβλαντιζεις , να απεχεις απο το παρων τοπικ για να καταφερουν να οργανωθουν τα παιδια και να μην το κλειδωσουν. 2
Comic maniak Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 7 ώρες πριν, Βασίλης_29 είπε Μόνο που θα το διαβάσει δεν θα έρθει 26 λεπτά πριν, kallair είπε Καλό θα ήταν, αντι να σπαμμαρεις λοιπον και να χαλας το τοπικ του παιδιου, μιας και ΔΕΝ εχεις σκοπο να πας σε καποια συναντηση κ απλα καβλαντιζεις , να απεχεις απο το παρων τοπικ για να καταφερουν να οργανωθουν τα παιδια και να μην το κλειδωσουν. Λες τα καταφερουμε να οργανωθουμε;😖
kallair Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 3 λεπτά πριν, Comic maniak είπε Λες τα καταφερουμε να οργανωθουμε;😖 με τον τροπο που το πας, ΟΧΙ. Αφου εσυ μπορεις μονο για πατρα, φτιαξε ενα νεο τοπικ που θα οργανωθειτε εσεις που θελετε να βρεθειτε στην πατρα. να δειτε συμμετοχη, να ορισετε ημερομηνια, να ορισετε τοποθεσια. ετσι αοριστα και ταυτοχρονα για ολες τις περιοχες που το πας, δεν παιζει να οργανωθει ΠΟΤΕ.
Comic maniak Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, kallair είπε με τον τροπο που το πας, ΟΧΙ. Αφου εσυ μπορεις μονο για πατρα, φτιαξε ενα νεο τοπικ που θα οργανωθειτε εσεις που θελετε να βρεθειτε στην πατρα. να δειτε συμμετοχη, να ορισετε ημερομηνια, να ορισετε τοποθεσια. ετσι αοριστα και ταυτοχρονα για ολες τις περιοχες που το πας, δεν παιζει να οργανωθει ΠΟΤΕ. Μα για αυτο ρωταω αν μπορει να διοργανωσει καποιος meetup σε αλλες πολεις.Αν βρουμε ενα ατομο για καθε πολη μετα θα ειναι ευκολο(ελπιζω).Επισης δεν μπορω μονο για Πατρα,ανεβαινω και Αθηνα αν γινει καλο event. Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2018 από Comic maniak
kallair Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Μόλις τώρα, Comic maniak είπε Μα για αυτο ρωταω αν μπορει να διοργανωσει καποιος meetup σε αλλες πολεις.Αν βρουμε ενα ατομο για καθε πολη μετα θα ειναι ευκολο(ελπιζω). αυτο σου εξηγω. για μενα ειναι λαθος αυτη η προσεγγιση. Ταυτοχρονα με τις αλλες πολεις, αφου ΕΣΥ μπορεις να αναλαβεις την πατρα, προχωρας την οργανωση της πατρας και ΟΟΟΟΤΑΝ βρεθει ατομο για τις αλλες περιοχες, γινεται αναλογο τοπικ για εκεινες. δεν βλεπω τον λογο να καθυστερεις την οργανωση της συναντησης στην πατρα ελεω των αλλων περιοχων.
Comic maniak Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 10 λεπτά πριν, kallair είπε αυτο σου εξηγω. για μενα ειναι λαθος αυτη η προσεγγιση. Ταυτοχρονα με τις αλλες πολεις, αφου ΕΣΥ μπορεις να αναλαβεις την πατρα, προχωρας την οργανωση της πατρας και ΟΟΟΟΤΑΝ βρεθει ατομο για τις αλλες περιοχες, γινεται αναλογο τοπικ για εκεινες. δεν βλεπω τον λογο να καθυστερεις την οργανωση της συναντησης στην πατρα ελεω των αλλων περιοχων. Kk I see what you mean.
warlock9_0 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 συνάντηση θα γίνει μόνο άμα βρείτε τον stefant σε κενό χρόνο που δε θα είναι στο ωδείο για να τα οργανώσει όλα οτιδήποτε άλλο είναι καταδικασμένο να αποτύχει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα