Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
17 ώρες πριν, Stamer είπε

επομένως απολύτως κανένας θόρυβος είναι αδύνατο να μην υπάρξει

Άλλο κανένας θόρυβος (που λογικό είναι να μην υπάρξει ακόμα και από εμένα) και άλλο γκρεμίζω το σύμπαν!

• Απαντ. 210
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Στις 3/7/2018 στις 6:51 ΜΜ, rus είπε

Αγιο φιλε μου ειχε κι αυτος που πεταξε τη γλαστρα, αν τον πετυχαινε στο κεφαλι πιθανο να τον σκοτωνε οποτε θα πηγαινε για ανθρωποκτονια.

Εγώ δεν είμαι αυτής της άποψης ΑΛΛΑ επειδή εδώ είμαστε Ουγκάντα , νόμοι δεν τυρούνται , φωνάζεις την αστυνομία , δεν έρχεται ποτέ , ακόμα και τώρα υπάρχει τρελλή φασαρία και αναρχία στο κέντρο , απλά το 80 % των Ελλήνων έφυγε ( από 35 ετών και πάνω ) , έχουν μείνει οι 60ρηδες και πάνω , οπότε δεν υπάρχει αντίδραση , θα βγει να τσακωθεί ο 65αρης με τον Αλβανό ή τον Έλληνα που είναι 30 χρονών ; Δεν υπάρχει περίπτωση ( όπως και αυτά που είπαν οι προηγούμενοι για αστυνομίες , μηνύσεις κλπ απλά δεν υπάρχουν , έμενα πάρα πολλά χρόνια και ξέρω τι συμβαίνει στο κέντρο , εκτός αν έχεις χρήματα και ελεύθερο χρόνο να τρέχεις για όλα αυτά , εαν είσαι μισθωτός με 16 ώρες τρέξιμο την ημέρα δεν μπορείς να κάνεις τίποτα ) , δεν έχει σύστημα η χώρα , είναι ανεκπαίδευτος λαός με σάπιο σύστημα .

Να σου φέρω ένα παράδειγμα , στη Φωκίωνος Νέγρη κάθε μέρα υπάρχουν αυτοκίνητα στον πεζόδρομο ( στις διαβάσεις των πεζών , ατόμων με κινητικά προβλήματα κλπ ) , τους γράφει η αστυνομία , την επόμενη μέρα ξανά το ίδιο γίνεται , πολλές φορές η αστυνομία δεν έρχεται , άρα τι κάνεις σε αυτή τη περίπτωση ;  Υπομονή και το καταπίνεις ή παίρνεις ένα κλειδί και του χαράζεις το αμάξι ;

Άσε που όπως έκαναν τις γειτονιές αυτές δεν θέλει να καθήσει καμία γυναίκα , που να βγάλει το παιδί της ; Που βγαίνεις έξω χειμώνα και μόλις νυχτώσει πρέπει να γυρίσεις , φοβούνται οι γυναίκες κλπ , κρίμα γιατί το κέντρο είναι όμορφο και το κάνανε μπουρ!@λο .

Όπως το χειρότερο είναι πως υπάρχουν πάρα πολλοί ξένοι που αγοράζουν εδώ και χρόνια διαμερίσματα στο κέντρο , οπότε η κατάσταση δεν θα αλλάξει , απλά σε 20 χρόνια θα υπάρχουν μόνο ξένοι στο κέντρο και ένα 20 % Ελλήνων , αυτών που δεν παντρεύτηκαν και μένουν στα σπίτια τους ή αυτών ( οικογενειών εννοώ ) που λόγω οικονομικών προβλημάτων γύρισαν για να τα βγάλουν πέρα λόγω της κρίσης B)

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ss13 είπε

Όπως το χειρότερο είναι πως υπάρχουν πάρα πολλοί ξένοι που αγοράζουν εδώ και χρόνια διαμερίσματα στο κέντρο , οπότε η κατάσταση δεν θα αλλάξει , απλά σε 20 χρόνια θα υπάρχουν μόνο ξένοι στο κέντρο και ένα 20 % Ελλήνων , αυτών που δεν παντρεύτηκαν και μένουν στα σπίτια τους ή αυτών ( οικογενειών εννοώ ) που λόγω οικονομικών προβλημάτων γύρισαν για να τα βγάλουν πέρα λόγω της κρίσης B)

Δηλαδη ολο το πρόβλημα είναι οι ξενοι?

Δημοσ.

Εμείς (με δικό μας σπίτι) έχουμε τεράστιο πρόβλημα με τα σκυλιά των γειτόνων (ειδικά ενός). Το σκυλί είναι μόνιμα στο μπαλκόνι (με ανοιχτή μπαλκονόπορτα όμως - δε μπορείς να του φέρεις φιλοζωϊκή), εννοείται δεν το βγάζουν βόλτα ποτέ, εκεί χέζει, εκεί κατουράει, εκεί τρώει. κάτω από το σπίτι έχει πάρκο που και αδέσποτα σουλατσάρουν αλλά και πολύς κόσμος βγάζει βόλτα τα σκυλιά του. Τα βλέπει το άλλο το φουκαριάρικο από το μπαλκόνι και λυσσάει στο γαύγισμα. Αυτό συμβαίνει κάθε μέρα, μέρα και νύχτα, μέχρι και 1-2 το πρωι (μεχρί να κοιμηθεί και ο ίδιος ο σκύλος). Το δε σκυλί είναι μεγαλόσωμο με δυνατό γαύγισμα και γρύλισμα, είναι ανυπόφορο.

Το μπαλκόνι μου είναι άχρηστο, δε γίνεται να κάτσεις 5 λεπτά έξω χωρίς να γίνουν τα νεύρα σου κρόσια, οπότε μόνο μέσα με διπλά τζάμια (που και πάλι ακούγεται αλλά πιο υποφερτά).

Έχω βγει να φωνάξω, έχω μιλήσει με το καλό, με το κακό (αστυνομία δεν έχω φέρει). Τίποτα όλα μάταια, εκείνη την ώρα "ναι, ναι" την επόμενη μέρα (ή και ώρα) τα ίδια.

Φυσικά έχει η γειτονιά άπειρα σκυλιά απο πιο μακρινά μπαλκόνια που γαυγίζουν ακατάπαυστα, η κατάσταση είναι δραματική.

• Sad 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, rus είπε

Δηλαδη ολο το πρόβλημα είναι οι ξενοι?

Είσαι ξένος ; Όχι δεν είναι οι ξένοι το πρόβλημα , απλά ένα όμορφο κέντρο θα γίνει Geto , δεν διάβασες πως το έθεσα ; Τώρα εαν εσένα σου αρέσει αυτή η κατάσταση πάω πάσο , εγώ γυρνούσα στις 1 το βράδυ στα 12 μου χρόνια με άνεση , τώρα απλά στο κέντρο δεν βγαίνεις ( πριν φύγω από το πατρικό μου , την έπεφταν μέσα στο μεσημέρι μαύροι σε κοπέλες και έπαιρναν τις τσάντες τους ) , εγώ δεν θυμάμαι ποτέ να γινόταν αυτό τις παλιές εποχές ( γυρνούσαμε στις 4 το βράδυ πάρα πολύ άνετα ) , είμαι / ήμουν κάτοικος του σκληρού κέντρου ( έχω ζήσει τις καλές εποχές και τώρα τις κακές ) δεν τα βγάζω από το μυαλό μου ( φιλικά μιλάμε χωρίς παρεξηγήσεις ) B)

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ss13 είπε

Είσαι ξένος ; Όχι δεν είναι οι ξένοι το πρόβλημα , απλά ένα όμορφο κέντρο θα γίνει Geto , δεν διάβασες πως το έθεσα ; Τώρα εαν εσένα σου αρέσει αυτή η κατάσταση πάω πάσο , εγώ γυρνούσα στις 1 το βράδυ στα 12 μου χρόνια με άνεση , τώρα απλά στο κέντρο δεν βγαίνεις ( πριν φύγω από το πατρικό μου , την έπεφταν μέσα στο μεσημέρι μαύροι σε κοπέλες και έπαιρναν τις τσάντες τους ) , εγώ δεν θυμάμαι ποτέ να γινόταν αυτό τις παλιές εποχές ( γυρνούσαμε στις 4 το βράδυ πάρα πολύ άνετα ) , είμαι / ήμουν κάτοικος του σκληρού κέντρου ( έχω ζήσει τις καλές εποχές και τώρα τις κακές ) δεν τα βγάζω από το μυαλό μου ( φιλικά μιλάμε χωρίς παρεξηγήσεις ) B)

Θα επρεπε να ειμαι ξενος? Ομορφο το κεντρο δε το λες, και σιγουρα δεν ασχημαινει από την εθνικοτητα των ιδιοκτητων των σπιτιων. Ποια κατασταση να μου αρεσει? Οι τσαντάκηδες είναι αποκλειστικα μαυροι? Φαινεται ότι για καποιο λογο εχεις ταυτισει την εγκληματικοτητα με τους ξενους, ή μαλλον με το χρωμα τους. Αν αγορασει σπιτι καποιος λευκος αυστραλος υποθετω δεν θα εχεις πρόβλημα.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, rus είπε

Θα επρεπε να ειμαι ξενος? Ομορφο το κεντρο δε το λες, και σιγουρα δεν ασχημαινει από την εθνικοτητα των ιδιοκτητων των σπιτιων. Ποια κατασταση να μου αρεσει? Οι τσαντάκηδες είναι αποκλειστικα μαυροι? Φαινεται ότι για καποιο λογο εχεις ταυτισει την εγκληματικοτητα με τους ξενους, ή μαλλον με το χρωμα τους. Αν αγορασει σπιτι καποιος λευκος αυστραλος υποθετω δεν θα εχεις πρόβλημα.

Πολύ όμορφο είναι ( για άνοιξε κανένα περιοδικό να δεις ποιοι έμεναν στο κέντρο και ποιοι έβγαιναν στο κέντρο ή ποιοι είχαν αγοράσει σπίτια στο κέντρο ) στη Φωκιώνως Νέγρη πήγαιναν και τρώγαν - έπιναν όλοι οι διάσημοι ( Καρέζη , Βουγιουκλάκη , Κωνσταντάρας , Καζακος κλπ ) , για ψάξε λίγο να δεις , κάποτε έβγαινες για καφέ και δεν υπήρχε τραπέζι ούτε για ζήτημα ( πολύς και καλός κόσμος ) , τώρα τα εγγόνια αυτών ούτε πατάνε το πόδι τους .

Εμένα φίλε μου το μοναδικό μειον τις καλές εποχές είναι πως έκλεβαν κάποιοι τα τότε Fly ( μπουφάν εαν τα ξέρεις ) μόνο αυτό , υπήρχε αλητεία , ναι αλλά τώρα έχει εγκληματικότητα μεγάλη , επίσης στην Πλατεία Αμερικής παίζαμε με άνεση όλο το βράδυ , για πήγαινε τώρα να δεις τι γίνεται .

Με μεσίτρια που μιλούσα πριν από 2 εβδομάδες μου έλεγε πως μόνο οι ξένοι ( Αλβανοί , Ρουμάνοι κλπ ) αγοράζουν στο κέντρο , οι ξένοι που λες εσύ ( που έχουν λίγο μαρούλι ) πάνε σε άλλες περιοχές ( Παραλία , Ψιχικό κλπ , άντε καμία Άνω Κυψέλη με δυσκολία ) δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια , κρίμα που κάποιοι έκαναν αυτή τη κατάσταση για να τα οικονομάνε αυτοί που έχουν το κεφάλαιο ( αν σκεφτείς θα καταλάβεις τι εννοώ ) και δεν έχω πρόβλημα με τους ξένους  B)

Δημοσ.

Για τη δεκαετια του '60 λες? Άλλες εποχές τοτε.

Ο υπερπληθυσμος φερνει και εγκληματικοτητα. Η περιοχη γυρω από το κεντρο ειναι υποβαθμισμενη, δηλαδη οι τιμες είναι χαμηλες συνεπως μονο φτωχοι και μετανάστες  παιρνουν εκει σπιτι.

Δημοσ.

Απο τη στιγμή που είναι ώρα κοινής ησυχίας και γίνεται επαναλλελημένα καλείς την αστυνομία και τέλος. Βέβαια τώρα εάν ζεις σε κτήριο με 0 ηχομόνωση και ακούγονται ακόμα και τα απλά ελαφρά βήματα τοτε είναι πρόβλημα...

Δημοσ.
Μόλις τώρα, rus είπε

Για τη δεκαετια του '60 λες? Άλλες εποχές τοτε.

Ο υπερπληθυσμος φερνει και εγκληματικοτητα. Η περιοχη γυρω από το κεντρο ειναι υποβαθμισμενη, δηλαδη οι τιμες είναι χαμηλες συνεπως μονο φτωχοι και μετανάστες  παιρνουν εκει σπιτι.

Εως το 2000 ήταν όμορφο το κέντρο ( αν και έδειχνε πως θα χαλούσε ) έβγαινες και είχε καλό κόσμο κλπ ( φασαρία είχε γιατί ο Έλληνας ότι του καυ!@#$ι κάνει , αλλά υποφερόταν ) γι αυτό και πολλοί το μυρίστηκαν , πούλησαν τα σπίτια τους προ κρίσης και έφυγαν ( όποιοι ήταν τσακάλια τα πούλησαν σε καλές τιμές το 2000 και σηκώθηκαν και έφυγαν )   δεν είναι ότι βάζουμε ταμπέλες ( μόνο φτωχοί και μετανάστες ) αλλά ο άλλος που δουλεύει σαν σκυλί δεν θέλει το παιδί του και η γυναίκα του να μένουν στο κέντρο .

Μη νομίζεις στη Πλατεία Κανάρη έχει αγοράσει κόρη πρωην Προθυπουργού όλα τα μαγαζιά επειδή ήξερε πως θα γίνει το Μετρό ( δεν μπορώ να πω όνομα ) λόγω κρίσης τα πήρε μπιρ παρά , γι αυτό σου λέω , είναι αλητείες των κυβερνώντων όλα αυτά , δεν είναι τυχαία ., έριξαν τις αντικειμενικές εντελώς , τα αγοράζουν με 80 % κάτω της κανονική τιμής τα κοράκια μπιρ παρά ( αυτοί που έχουν κάνει μασούρια με λίρες και έχουν ζεστό χρήμα ) , βάζουν τον κόσμο να τσακώνονται για τα κόμματα και αυτοί τους γράφουν όλους και κάνουν τη δουλειά τους , πολύ απλά B)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Aυτο με το κέντρο θα αλλάξει συντομα...

Δειτε τα Πετράλωνα...ελεγες πετράλωνα και γέλαγε το συμπαν και τωρα έχουν ανοιξει ολα τα γκουρμε εκει και οι τιμές πάνε στα υψη.

Να μιλήσουμε για περιοχή Κεραμικου? Που ξαφνικά οι αλλοδαποι φευγουν και αρχισουν και μένουν εκει μεγάλοι σεφ και μετρ?

Εχει συμβει και στις ΗΠΑ. Ισοπεδωνεται μια περιοχή λογω της μαζικης προσέλευσης ανεξέλεκτων αλλοδαπων, η αστυνομευση ειναι ελλιπέστατη, πετάς και ακριβούς φόρους, ο κόσμος τα πουλάει για ένα κομμάτι ψωμι και ξαφνικά έρχονται οι νέοι ιδιοκτήτες, κάνουν ανακαινίσεις μαζικά με ελάχιστα χρηματα, ανεβάζουν τις τιμές, όποιοι μένουν εκει δε μπορουν να ανταποκριθουν άρα πάνε μαζικά σε άλλες περιοχές που τους φαινονται πιο "φθηνές".

Ο σκοπός ειναι να μπορεις να έχεις κάποια χρηματα στην άκρη.

Πολυ καλός φιλος, αγορασε 2άρι στην Αγιας Ζωνης, κοντά στη Φωκίωνος, σε πολυκατοικία του 1960, με 14.000 ευρω. Το σπιτι δεν ηταν σε κακή κατάσταση αλλά η τυπισσα που το πουλησε ειχε βαρεθει να βάζει μέσα αλλοδαπους που δε τη πληρωναν. Έριξε 20.000 μέσα, το έκανε καινουργιο, το επιπλωσε και το χει δωσει σε φοιτητη προσωρινά, ενω σκέφτεται να πάει να μεινει ο ίδιος. Η πολυκατοικία ειναι ολο παππουδια που παρακαλάνε να έρθει κανας νέος Ελληνας.

Επεξ/σία από pontez2
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να πω και εγώ μια γνώμη σαν κάτοικος κέντρου.

Ότι και να κάνουν στο κέντρο δεν παύει να είναι το κέντρο της πόλης και αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε.

Για να πας από Κηφισιά παραλία νότια προάστια θα περάσεις από το κέντρο θες δεν θες. Για να πας από νότια βορεια πάλι θα περάσεις από το κέντρο. Είναι το κέντρο οπότε έχει ίσες αποστάσεις σχεδόν από τα πάντα ότι και να κάνουν δεν μπορούν να το πάρουν αυτό από το κέντρο.

Εγώ σε 20 λεπτά από τον Κεραμεικό είμαι Μαρίνα φλοισβού με το ποδήλατο με ασφάλεια χωρίς να βγω σε δρόμο. Για να δοκιμάσεις να πας από Κηφισιά η Πεντέλη Μαρίνα, με το αυτοκίνητο 20 λεπτά δεν σε φτάνουν.

Δεν βάζω στην εξίσωση ότι το κέντρο έχει όλες αυτές τις ωραίες περιοχές που αυξάνονται όπως τα Πετράλωνα που ανέφερε ο συνομιλητής η την πλάκα η το Θησείο η το Ζάππειο η τον λόφο του Φιλοπάππου και πολλές άλλες, μην μακρυγορώ. Έχει πλεονεκτήματα το κέντρο και δεν το αλλάζω με τίποτα. Αν θέλω να ξεφύγω έχω και εξοχικό 40 λεπτά με το τρένο μες στην ερημιά.

Επεξ/σία από manolis115
Δημοσ.
Μόλις τώρα, pontez2 είπε

Aυτο με το κέντρο θα αλλάξει συντομα...

Δειτε τα Πετράλωνα...ελεγες πετράλωνα και γέλαγε το συμπαν και τωρα έχουν ανοιξει ολα τα γκουρμε εκει και οι τιμές πάνε στα υψη.

Να μιλήσουμε για περιοχή Κεραμικου? Που ξαφνικά οι αλλοδαποι φευγουν και αρχισουν και μένουν εκει μεγάλοι σεφ και μετρ?

Εχει συμβει και στις ΗΠΑ. Ισοπεδωνεται μια περιοχή λογω της μαζικης προσέλευσης ανεξέλεκτων αλλοδαπων, η αστυνομευση ειναι ελλιπέστατη, πετάς και ακριβούς φόρους, ο κόσμος τα πουλάει για ένα κομμάτι ψωμι και ξαφνικά έρχονται οι νέοι ιδιοκτήτες, κάνουν ανακαινίσεις μαζικά με ελάχιστα χρηματα, ανεβάζουν τις τιμές, όποιοι μένουν εκει δε μπορουν να ανταποκριθουν άρα πάνε μαζικά σε άλλες περιοχές που τους φαινονται πιο "φθηνές". Ο σκοπός ειναι να μπορεις να έχεις κάποια χρηματα στην άκρη.

Πολυ καλός φιλος, αγορασε 2άρι στην Αγιας Ζωνης, κοντά στη Φωκίωνος, σε πολυκατοικία του 1960, με 14.000 ευρω. Το σπιτι δεν ηταν σε κακή κατάσταση αλλά η τυπισσα που το πουλησε ειχε βαρεθει να βάζει μέσα αλλοδαπους που δε τη πληρωναν. Έριξε 20.000 μέσα, το έκανε καινουργιο, το επιπλωσε και το χει δωσει σε φοιτητη προσωρινά, ενω σκέφτεται να πάει να μεινει ο ίδιος. Η πολυκατοικία ειναι ολο παππουδια που παρακαλάνε να έρθει κανας νέος Ελληνας.

Τα Άνω Πετράλωνα είναι καλά , όχι γενικά τα Πετράλωνα , συγνώμη αλλά στον Κεραμικό το παιδί σου που θα παίξει ; Στην Ιερά Οδό μέσα στα Studios ; Ο μάγειρας και ο Chef μόλις κάνουν οικογένεια θα εξαφανιστούν από εκεί ( δεν είναι κριτηριο τι κάνουν αυτού του είδους άτομα ) , αυτό με τους διάσημους άστο ( ξέρεις πως στη Πλατεία Κουμουνδούρου όλοι οι διάσημοι τα πούλησαν και έφυγαν ; ) , ναι έχει ο Ζαχαράτος στο στενάκι που είναι το άγαλμα με τον σκύλο στην Φωκίωνος Νέγρη , ο Κωνσταντάρας έχει χαμηλά στη Φωκίωνως Νέγρη , ο Ιάσωνας Τριανταφυλλίδης πάνω από το Select σπίτι κλπ .

Ναι στο Broklyn γίνεται αυτό ( που έχω φίλους στην Αμερική ) αλλά υπάρχει μια μεγάλη διαφορά , ο Obama τότε έδινε επιδόματα σε όλους τους άνεργους που είχαν παιδιά , τους έδινε στέγη ( παίρνονταν μεγάλη εφοριά από τους πλούσιους , γι αυτό και τον έβριζαν όλοι ) περπατούσες στο δρόμο και δεν σε πείραζε κανένας , ακόμα και βράδυ ήταν όλα ήρεμα .

Αυτό που έκανε ο φίλος σου το κάνουν πάρα πολλοί σαν Airbnb , πες του να βρει ξένους να τα νοικιάζει που έρχονται στην Ελλάδα για διακοπές ( σίγουρα λεφτά ) ο φοιτητής μπορεί να τον φεσώσει , το 80 % των φοιτητών είναι κακοπληρωτές , κάνουν πάρτι και σου σπάνε το μισό σπίτι , ναι εδώ 100 τμ ρετιρέ τα δίνουν 40.000 ευρώ δίπλα στη Φωκίωνως Νέγρη , ξεφτιλίστηκαν τα πάντα B)

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, ss13 είπε

Εως το 2000 ήταν όμορφο το κέντρο ( αν και έδειχνε πως θα χαλούσε ) έβγαινες και είχε καλό κόσμο κλπ ( φασαρία είχε γιατί ο Έλληνας ότι του καυ!@#$ι κάνει , αλλά υποφερόταν ) γι αυτό και πολλοί το μυρίστηκαν , πούλησαν τα σπίτια τους προ κρίσης και έφυγαν ( όποιοι ήταν τσακάλια τα πούλησαν σε καλές τιμές το 2000 και σηκώθηκαν και έφυγαν )   δεν είναι ότι βάζουμε ταμπέλες ( μόνο φτωχοί και μετανάστες ) αλλά ο άλλος που δουλεύει σαν σκυλί δεν θέλει το παιδί του και η γυναίκα του να μένουν στο κέντρο .

Δε με καταλαβες μαλλον, ειπα ότι το κεντρο εχει χαμηλες τιμες αρα μονο φτωχοι θα μενουν εκει, αυτό δεν ειναι ταμπελα, ειναι η ζοφερη πραγματικοτητα. Για να δεις ομορφο το κεντρο, δηλαδη χωρις το νεφος, το τσιμεντο κλπ. πρεπει να πας κάμποσες δεκαετιες πισω. Τι εννοεις "καλος κοσμος", ο κακος ποιος είναι?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, rus είπε

Δε με καταλαβες μαλλον, ειπα ότι το κεντρο εχει χαμηλες τιμες αρα μονο φτωχοι θα μενουν εκει, αυτό δεν ειναι ταμπελα, ειναι η ζοφερη πραγματικοτητα. Για να δεις ομορφο το κεντρο, δηλαδη χωρις το νεφος, το τσιμεντο κλπ. πρεπει να πας κάμποσες δεκαετιες πισω. Τι εννοεις "καλος κοσμος", ο κακος ποιος είναι?

Όμορφο κέντρο εννοώ , πιο χαλαρό κλπ , το νέφος και το τσιμέντο και στο Las Vegas υπάρχει , πήγαινε στο Επίλεκτον και στο Select , ζήτα μια φωτογραφία από τις καφετέριες του 1993 - 2000 , μετά κάτσε απέναντι από το Select ή το Επίλεκτον , δες τον τωρινό κόσμο , συγκρινέ τον με αυτόν της φωτογραφίας που θα σου δώσουν από την τότε εποχή και θα καταλάβεις τι εννοώ ( είναι η απάντηση στην τελευταία ερώτηση ) B)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...