pass02 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Καλημερα. Αντιμετωπιζω το παρακατω προβλημα και θα ηθελα την αποψη σας παρακαλω. Η γυναικα μου εχει ενα site ιατρικου περιεχομενου και εχει παρεξηγηθει με τον διαχειριστη του site. Θελει να προσθεσει καποιες πληροφοριες αλλα ο διαχειριστης ειναι εξαφανισμενος... Δεν απαντα ουτε σε mail ουτε σε τηλεφωνα. Αυτος Αθηνα εμεις Θεσσαλονικη. Πως να το χειριστω? Που να απευθυνθω? Σας ευχαριστω για τον χρονο σας
Stamer Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Να υποθέσω οτι δεν υπάρχει κάποιο πραγματικό συμβόλαιο με τον διαχειριστή?
chrispap95 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Για να καταλάβουμε η γυναίκα σου είναι η ιδιοκτήτρια (πληρώνει τα έξοδα και ορίζει το περιεχόμενο) και ο διαχειριστής είναι αυτός που αναλαμβάνει τα τεχνικά της υπόθεσης? (πχ να ανεβάσει το περιεχόμενο ή να ρυθμίσει το site)
NikosKallithea Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Αν δεν υπάρχει χαρτι υπογεγραμμένο και παραστατικά παροχής υπηρεσιών, εισαι στον αέρα.
Stamer Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα παρα μόνο να βρεις τον διαχειριστή και να τα βρείτε μεταξύ σας. Δεν βλέπω να υπάρχει άλλη λύση. Η μόνη άλλη λύση είναι να φτιάξεις κάτι καινούργιο αλλού. Ένα λάθος που έχετε κάνει (εφόσον λες οτι εξαρτάσται απο τον διαχειριστή για ανέβασμα νέου περιεχομένου) είναι οτι δεν σας παρέχεται κάποιο εργαλείο ώστε να ανεβάζετε μόνοι σας νέο περιεχόμενο... σκέψου το για το μέλλον.
djcat Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Αν έχεις τους κωδικούς, βρες έναν άλλον που ξέρει να σε βοηθήσει.
pass02 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 1 λεπτό πριν, djcat είπε Αν έχεις τους κωδικούς, βρες έναν άλλον που ξέρει να σε βοηθήσει. Εκει ειναι το θεμα, δεν εχω κωδικους... 25 λεπτά πριν, chrispap95 είπε Για να καταλάβουμε η γυναίκα σου είναι η ιδιοκτήτρια (πληρώνει τα έξοδα και ορίζει το περιεχόμενο) και ο διαχειριστής είναι αυτός που αναλαμβάνει τα τεχνικά της υπόθεσης? (πχ να ανεβάσει το περιεχόμενο ή να ρυθμίσει το site) Ακριβως
Stamer Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 6 λεπτά πριν, pass02 είπε Νομικα σε καποια αρχη μπορω να απευθυνθω? Είδες οτι το πρώτο πράγμα που ρώτησα (για να προλάβω τέτοιες ερωτήσεις) ήταν αν έχετε κάποιο συμβόλαιο. Και κωδικούς να είχε δεν νομίζω να ήξερε να ανεβάσει περιεχόμενο εκτός κι αν κάποιος της εχει μάθει τον τρόπο. Γιατί ο "κανονικός" τρόπος για να ανεβάσει κάποιος περιεχόμενο είναι μέσω κάποιου άλλου εργαλείου. Υπάρχει ο διαχειριστής ενός ιστότοπου σε λειτουργικό κομμάτι (που ανεβάζει περιεχόμενο με κάποιο τρόπο + οτι κάνει κι άλλα πράγματα) και υπάρχει και ο διαχειριστής του ιστότοπου σε τεχνικό κομμάτι (διαχειρίζεται τα πραγματικά αρχεία που αποτελούν το site, την ενδεχόμενη βάση δεδομένων, την εξασφάλιση να φαινεται στο internet κλπ κλπ). Όλα αυτά που έγραψα, πολύ πολύ χοντρικά! Δεν είναι ακριβώς τόσο απλά.
pass02 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 4 λεπτά πριν, Stamer είπε Είδες οτι το πρώτο πράγμα που ρώτησα (για να προλάβω τέτοιες ερωτήσεις) ήταν αν έχετε κάποιο συμβόλαιο. Οχι ειναι ολα στον αερα...
fidolos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Το ποιο βασικο, στο domain, το ονομα ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ, ειναι της γυναικας σου ή του τεχνικου; Αν ειναι στης γυναικας σου, τοτε σαν ασχατη λυση διεκδικεις απο την ΕΕΤΤ το domain και απευθυνεσαι σε αλλον (αξιοπιστη εταιρεια) για την κατασκευη νεου site. Αν τωρα ειναι στο ονομα του τεχνικου και δεν υπαρχει θεληση απο αυτον, δυστυχως δεν μπορεις να κανεις τιποτα. Καινουργιο site με καινουργιο ονομα. 1
kleo1 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις το θέμα είναι οικονομικό. κάπου δε τα βρίσκουν μεταξύ τους τα 2 μέρη και ο τεχνικό-προγραμματιστής-..., λέει δε μαμιέται και δεν ασχολείται. προφανώς βρήκες κάποιον να σου κάνει τη δουλειά-site μαύρα και τον πληρώνεις για να σου ανεβάζει το υλικό. δε νομίζω ότι μπορείς να κάνεις και πολλά τώρα. γνωστός είχε ακριβώς παρόμοιο πρόβλημα, ποτέ δε μου εξήγησε τι έγινε ακριβώς. στην περίπτωση αυτή το άτομο που του έφτιαξε το site το έπαιζε τρελίτσα και δε του έδινε το domain. τα παράτησε, πήραμε νέο domain και στήσαμε νέο site από την αρχή. το site εξάλλου που είχε δεν ήταν γνωστό οπότε στην ουσια δεν έχασε και τίποτα
pass02 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, fidolos είπε Το ποιο βασικο, στο domain, το ονομα ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ, ειναι της γυναικας σου ή του τεχνικου; Αν ειναι στης γυναικας σου, τοτε σαν ασχατη λυση διεκδικεις απο την ΕΕΤΤ το domain και απευθυνεσαι σε αλλον (αξιοπιστη εταιρεια) για την κατασκευη νεου site. Αν τωρα ειναι στο ονομα του τεχνικου και δεν υπαρχει θεληση απο αυτον, δυστυχως δεν μπορεις να κανεις τιποτα. Καινουργιο site με καινουργιο ονομα. ειναι της γυναικας μου λογικα παμε για νεο site με ιδιο domain? Κατι που θα πρεπει να προσεξω στην νεα συνεργασια εχετε να μου πειτε ? Φυσικα και θα υπαρχουν κομενα νομιμα ολα τα παραστατικα...
nipoa Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 του εκανες πουστια η απλα επεσες σε χαζο? απαραδεκτο απλα οταν γινεται κατι τετοιο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα