Stamer Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 19 λεπτά πριν, pass02 είπε ειναι της γυναικας μου λογικα παμε για νεο site με ιδιο domain? Κατι που θα πρεπει να προσεξω στην νεα συνεργασια εχετε να μου πειτε ? Φυσικα και θα υπαρχουν κομενα νομιμα ολα τα παραστατικα... Το μόνο που εχω να σου πω εγω είναι να έχεις ενα back office (ένα cms) ώστε να ανεβάζεις το περιεχόμενό σου στα διάφορα sections του site σου όπως και όποτε θες.
fidolos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Ναι πας σε νεο site με το ιδιο domain, απλα πηγαινε σε μια σοβαρη εταιρεια με καποιο portfolio και οχι σε κανα φιλο του ξαδερφου που ξερει απο ιστΙοσελιδες 53 λεπτά πριν, Stamer είπε Το μόνο που εχω να σου πω εγω είναι να έχεις ενα back office (ένα cms) ώστε να ανεβάζεις το περιεχόμενό σου στα διάφορα sections του site σου όπως και όποτε θες. Οπως λεει και ο Stamer στο επομενο site, αν θες μην παιρνεις στα χερια σου το τεχνικο κομματι, αλλα τουλαχιστον την προσθηκη θεματων δεν ειναι τιποτα να μαθετε να την κανετε μονοι σας. Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2018 από fidolos
29gk Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 An to domain δεν ειναι στο ονομα σου και δεν εχεις τους κωδικους προσβασης για το site τοτε πολυ απλα το site δεν ειναι δικο σου. Εαν το domain ειναι δικο σου, τοτε ναι ζητας τη μεταφορα του αλλου ή και κωδικους προσβασης αλλα δεν περιμενεις και να βρεις και υλικο μεσα. Εκτος κι αν ο "εκνευρισμος" του μεχρι σημερα διαχειριστη δεν ειναι και πολυ μεγαλος....
Racerr Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 5 ώρες πριν, pass02 είπε Καλημερα. Αντιμετωπιζω το παρακατω προβλημα και θα ηθελα την αποψη σας παρακαλω. Η γυναικα μου εχει ενα site ιατρικου περιεχομενου και εχει παρεξηγηθει με τον διαχειριστη του site. Θελει να προσθεσει καποιες πληροφοριες αλλα ο διαχειριστης ειναι εξαφανισμενος... Δεν απαντα ουτε σε mail ουτε σε τηλεφωνα. Αυτος Αθηνα εμεις Θεσσαλονικη. Πως να το χειριστω? Που να απευθυνθω? Σας ευχαριστω για τον χρονο σας αν ηξερες απο hacking θα το χες λυσει
pass02 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 2 ώρες πριν, 29gk είπε An to domain δεν ειναι στο ονομα σου και δεν εχεις τους κωδικους προσβασης για το site τοτε πολυ απλα το site δεν ειναι δικο σου. Εαν το domain ειναι δικο σου, τοτε ναι ζητας τη μεταφορα του αλλου ή και κωδικους προσβασης αλλα δεν περιμενεις και να βρεις και υλικο μεσα. Εκτος κι αν ο "εκνευρισμος" του μεχρι σημερα διαχειριστη δεν ειναι και πολυ μεγαλος.... αυτη την στιγμη το site ειναι on.Οχι με ολες τις δυνατοτητες που ειχε . Οταν λες -τη μεταφορα του αλλου- τι ακριβως εννοεις? Απο που μπορω να ζητησω κωδικους προσβασης και εως τι επιιεδο μπορω να το παω? Γινομαι εγω διαχειριστης?
29gk Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 19 λεπτά πριν, pass02 είπε αυτη την στιγμη το site ειναι on.Οχι με ολες τις δυνατοτητες που ειχε . Οταν λες -τη μεταφορα του αλλου- τι ακριβως εννοεις? Απο που μπορω να ζητησω κωδικους προσβασης και εως τι επιιεδο μπορω να το παω? Γινομαι εγω διαχειριστης? Eφοσον εχεις αποδειξεις οτι το site ειναι δικο σου, ζητας απο την εταιρεια που το φιλοξενει να σου δωσει κωδικους προσβασης. Αν η εταιρεια ανηκει στο πρωην συνεργατη σου, τοτε ζητας απο αλλη εταιρεια να μεταφερει το site σε δικη της φιλοξενια. Εαν τα παραπανω δεν γινονται ζητας οπως σου ειπαν παραπανω οι φιλοι προσβαση απο την ιδια την ΕΕΤΤ. Σε καθε περιπτωση παντως, και αναλογα παντοτε του ειδους της παρεξηγησης αλλα και του χαρακτηρα του πρωην διαχειριστη, το domain μπορει ισως να το παρεις, αλλα τα αρχεια του site ισως ειναι δυσκολο. Εσυ γνωριζεις τον πρωην και μπορεις να εικασεις πως θα αντιδρασει. 1
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Λογικά το site δεν πιστεύω να ειναι custom. Φαντάζομαι οτι θα έχει στηθεί πάνω σε κάποια πλατφορμα . Πχ wordpress, drupal η κάτι άλλο. Μπορείς σε κάποιο παιδί από εδώ μέσα να του στείλεις το domain και να σου πει σε τι πλατφόρμα ειναι στημένο.
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 36 λεπτά πριν, ΜΑΝΩΛΗΣ1 είπε Λογικά το site δεν πιστεύω να ειναι custom. Φαντάζομαι οτι θα έχει στηθεί πάνω σε κάποια πλατφορμα . Πχ wordpress, drupal η κάτι άλλο. Μπορείς σε κάποιο παιδί από εδώ μέσα να του στείλεις το domain και να σου πει σε τι πλατφόρμα ειναι στημένο. Δε χρειάζεται. Βάζεις το url εδώ και στα λέει όλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα