Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λόγω αρκετών δυσκολιών στην επαρχία και λόγω πρότασης η οποία έσκασε αναπαντεχα αποφασισα να κάνω ένα πισωγύρισμα στην ζωή μου και να γυρίσω πάλι Αθήνα.

Μου έκαναν πολύ καλή πρόταση από την πρώτη εταιρία που εργάστηκα από το 2004 ως το 2007 . 

Βεβαια θα είμαι τεχνικός μέσα αλλά θα πρέπει να δω λίγο και το θέμα των social media οπου δεν υπάρχει καν λογαριασμός η κάτι παρεμφερές. 

Λόγω αρκετού όγκου προϊόντων και καθημερινών εισαγωγών θα προωθήσω αρκετά το instagram απλά ήθελα να ρωτήσω σχετικά με το facebook. Δεν γνωρίζω βασικά τι να κάνω στην προκειμένη φάση για το λόγο του οτι φέρνουμε αρκετά περιφερειακά και ηλεκτρονικά είδη και πιστεύω ότι θα έχω τεράστιο ογκο μηνυματων από πελάτες κυρίως λιανικής. Να απενεργοποιήσω τα μηνύματα στην σελίδα; Δεν γνωρίζω πραγματικά πως μπορώ να κάνω ας το πούμε μια διαφήμιση και να μην πεσει η λιανική πάνω μου...

Βλέπω άλλες εταιρίες χονδρικής με υπολογιστές οι οποίες έχουν καλές σελίδες αλλά στην παρουσα φάση σίγουρα έχουν και ειδικό τμήμα το οποίο ασχολείται μόνο με αυτό το πράγμα.

Θα εκτιμουσα μια πρόταση και μια βοηθεια.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

ειδικα στο facebook αμα μπλεξεις με τα μυνηματα την γμσς....

θα σου μπει ο καθε εξυπνακιας να σου γραφει το μακρυ και το κοντο του κατα την γνωμη μου.

μπες σε μεγαλες εταιρειες να δεις τι γραφουν απο κατω.

Δημοσ.

Γενικα οι μεγάλες εταιρίες πληροφορικής δεν έχουν χιλιάδες Likes ας το πούμε , αλλά γενικά δεν μπορώ να γνωρίζω τι γίνεται με τα μηνυματα που λαμβάνουν. Θα κάνω συζήτηση αύριο με τους άλλους συναδέλφους και τα αφεντικά να δουμε πως θα κινηθουμε στον τομέα αυτό. Και πχ όταν ανεβάζω κάποιο νέο προϊόν η θέλω να διαφημισω κατι που έχουμε (γιατί ειμαστε αποκλειστικοί αντιπρόσωποι σε αρκετές μάρκες ) θα παραπέμπω σε κατα τόπους μαγαζιά λιανικής ανάλογα και την τοποθεσία του πελάτη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...