Moderators Malthador Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Moderators Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Ψάχνω εδώ και πάρα πολύ καιρό να μετακομίσω και δεν μπορώ να βρω άκρη. Ο ιδιοκτήτης είναι σε φάση που θέλει να πουλήσει το διαμέρισμα (χωρίς να γίνεται πιεστικός), το οποίο ούτως ή άλλως δεν μας χωράει πλέον. Κοιτάζω στα βορειοανατολικά προάστια της Αθήνας. Το πρόβλημα με τα sites αγγελιών είναι ότι τα καλά σπίτια από ιδιώτες εξαφανίζονται σε χρόνο dt, ενώ τα μεσιτικά αφήνουν επάνω αγγελίες σπιτιών που έχουν ενοικιαστεί (προφανώς επίτηδες για να τσιμπήσουν πελάτες). Οπότε, πώς βρίσκει κάποιος σπίτι; Το έχω πει σε γνωστούς και φίλους να έχουν κάτι στα υπόψιν, αλλά από εκεί και πέρα τι άλλο κάνουμε; Αγοράζουμε εφημερίδα και παίρνουμε random τηλέφωνα όπως τον παλιό καλό καιρό; Μαζεύουμε τηλέφωνα από τα «Ενοικιάζεται» έξω από τα ταχυδρομεία και πάμε πόρτα πόρτα; Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2018 από Malthador
zio10 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Εγώ πρόσφατα από το fb βρήκα να νοικιάσω για να μείνω και ενοικιαστή για αυτό που έμενα κα φύγαμε επειδή δεν μας χωρούσε όπως εσάς. Ρίξε μια ματιά.
Moderators Malthador Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Μέλος Moderators Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 31 minutes ago, zio10 said: Εγώ πρόσφατα από το fb βρήκα να νοικιάσω για να μείνω και ενοικιαστή για αυτό που έμενα κα φύγαμε επειδή δεν μας χωρούσε όπως εσάς. Ρίξε μια ματιά. Για πες κανά page.
paylidis Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Πρέπει να πιέστεις και να πετύχεις αυτό το χρόνο dt. Όταν δεις κάτι που σου αρέσει όπως είσαι πας το βλέπεις χωρίς καμία χρονοτριβή. Μόνο έτσι βρήκα εγώ σε περιοχή μεσα με αυτή που ψαχνεις σε νιώθω πάντως. Έχασα άπειρα καλά σπίτια. Κανε ένα λινκ bookmark και βλέπε ανα 3 ώρες Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2018 από paylidis
Joshua21 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 41 λεπτά πριν, Malthador είπε Ψάχνω εδώ και πάρα πολύ καιρό να μετακομίσω και δεν μπορώ να βρω άκρη. Ο ιδιοκτήτης είναι σε φάση που θέλει να πουλήσει το διαμέρισμα (χωρίς να γίνεται πιεστικός), το οποίο ούτως ή άλλως δεν μας χωράει πλέον. Κοιτάζω στα βορειοανατολικά προάστια της Αθήνας. Το πρόβλημα με τα sites αγγελιών είναι ότι τα καλά σπίτια από ιδιώτες εξαφανίζονται σε χρόνο dt, ενώ τα μεσιτικά αφήνουν επάνω αγγελίες σπιτιών που έχουν ενοικιαστεί (προφανώς επίτηδες για να τσιμπήσουν πελάτες). Οπότε, πώς βρίσκει κάποιος σπίτι; Το έχω πει σε γνωστούς και φίλους να έχουν κάτι στα υπόψιν, αλλά από εκεί και πέρα τι άλλο κάνουμε; Αγοράζουμε εφημερίδα και παίρνουμε random τηλέφωνα όπως τον παλιό καλό καιρό; Μαζεύουμε τηλέφωνα από τα «Ενοικιάζεται» έξω από τα ταχυδρομεία και πάμε πόρτα πόρτα; Εγώ θα έλεγα πως οι ευκαιρίες εξαφανίζονται σε χρόνο dt, και λογικό είναι. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι αυτό που είπε ο Παυλίδης, όταν βρίσκεις κάτι να πηγαίνεις να το βλέπεις όσο ταχύτερα γίνεται. Και στις εφημερίδες να κοιτάς, και σε όσα περισσότερα site μπορείς, και στο facebook. Πάντως «Ενοικιάζεται» έξω από ταχυδρομεία έχω πολύ καιρό να δω.
zio10 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 18 λεπτά πριν, Malthador είπε Για πες κανά page. Εγώ βρήκα σε σελίδες με τοπικές αγγελίες της πόλης μου. Λογικά θα υπάρχουν για κάθε περιοχή. 18 λεπτά πριν, Malthador είπε Για πες κανά page. Εγώ βρήκα σε σελίδες με τοπικές αγγελίες της πόλης μου. Λογικά θα υπάρχουν για κάθε περιοχή.
kallair Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Τα καλα σπιτια που τα βαζει ο ιδιωτης, παιζει να νοικιαζονται κ μεσα σε 1 μερα. οποτε θελει ψαξιμο ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ καθε μερα τουλαχιστον 2 φορες την μερα να τσεκαρεις για νεες αγγελιες κ να μην χασομερεις να παρεις αποφαση. ετσι ο αδερφος μου εχασε σπιτι οταν εψαχνε να αγορασει.. Και εμεις που εχουμε 2 διαμερισματα που τα νοικιαζουμε, με το που μπει αγγελια μεσα σε 2-3 μερες το πολυ (επειδη δεν βαζουμε τον 1ο τυχαιο μεσα αλλα προσπαθουμε να επιλεξουμε την καλυτερη δυνατη επιλογη) εχει νοικιαστει. κ εχουν στειλει 4-5 ατομα να το δουν στο μεσοδιαστημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα