Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα αυτόν τον καιρό θέλω να αναβαθμίσω τον εξοπλισμό μου και θέλω να αγοράσω το Macbook pro 13,3 με Intel core 2,3 8 gb ram και 128 ssd Ωστόσο θα με καλύψει η χρήση του με το lightroom ή δεν θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις μου ?  (φωτογράφος σε μαγαζιά). Σκέφτομαι όμως και ότι οι 13 ίντσες είναι πολύ μικρές και με.περιορισουν ή δεν θΑ έχω κανένα θέμα?? Διαθέτω και εξωτερικόσκληρό που εκεί θα αποθηκευω τις φώτομου ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

νομίζω δεν θα έχεις θέμα όσον αφορά τις επιδόσεις. δες αν μπορείς όμως να παραγγείλεις με 16GB RAM για να σου βγαίνει πιο άνετα η δουλειά. Η 15αρα οθόνη είναι σαφώς μεγαλύτερη αλλά και πάλι μικρή για τη δουλειά που θες, οπότε σκέψου μήπως θα σε βολέψει να συνδέεις το macbook με εξωτερική οθόνη.

Επεξ/σία από onelonelystar
Δημοσ.

και εγω αυτο εχω μονο που ο δισκος ειναι 250ssd  και αυτο θα σου προτεινα να παρεις...απο επιδοσεις δεν εχω κανενα προβλημα...και μιλαμε για πολυ επεξεργασια γιατι δουλευω σε φωτογραφισεις reala estate...επεξεργασια φωτο απο lightroom μεταφορα σε photoshop - Luminar και ξανα lightroom...Τωρα αν σε περνει να κανεις την 8 αρα μνημη 16αρα θα εχεις ακομα καλυτερες επιδοσεις...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...