Προς το περιεχόμενο

Accutane-acnotern

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας ειμαι 15 ετων και εχω μετρια ακμη.Ουτες κυστες ουτε τπτ απλως εχω κατι λιγα στα μαγουλα και στο πηγουνι.η ακμη μου ξεκινησε απο απο τα 12 μου.Δεν αντεχω αλλο εχω πολυ χαμηλη αυτοπεποιθηση και δεν νιωθω καλα ψυχολογικα.Σκεφτηκα να πω στον δερματολογο μου να μου γραψει τα accutane ωστε να τελειωνω μια και καλη.Εχω διαβασει τις παρενεργειες και δεν τρομαζω.Απο το να χειροτερεψει η ακμη μου...Το μονο που θελω να μαθω ειναι η τιμη αν στα συνταγογραφησει ο δερματολόγος γιατι μπηκα σε ενα site και ειδα οτι ειναι πανακριβα...Παρακαλω πειτε μου θα το εκτιμουσα πολυ..Ευχαριστω

Δημοσ.

Ασε τις μ@κακιες και κανε οτι σου λεει ο γιατρος σου και μονο.

Τι νομιζεις οτι ειναι τα φαρμακα, καραμελες; δε τρομαζει λεει.... τςςς τι μας λες! 

Δημοσ.

Η ισοτρετινοίνη είναι περίεργη δραστική ουσία. Ναι μεν θαυματουργή στο ζήτημα της ακμής, με αρκετές παρενέργειες αν δεν προσέχεις δε.

Πρέπει να κάνεις μια συζήτηση με τον γιατρό σου πρώτα. Δε χρειάζεται να πάρεις accutane από τώρα. Υπάρχουν και άλλες δραστικές ουσίες που μπορούν να επιδράσουν με επιτυχία στο πρόβλημα της ακμής. Αν μετά από καιρό δείτε ότι όλα αποτυγχάνουν, τότε επιστρέφετε στη λύση της ισοτρετινοίνης(accutane κτλ).

Το σκεύασμα είναι πάμφθηνο. 

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ναι για 15χρονο υπερβολη το φαρμακο. Συνήθως ειναι φυσιολογικη ακμή λογω ηλικίας. Πολυ λίγοι δεν έχουν ακμη στην εφηβεία.

Αν ήσουν μεγάλος σε ηλικία θα είχε μια λογική να το πάρεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αρχικά εφόσον δεν έχεις σοβαρή ακμή(ναρκοπέδιο) θα πρέπει να μιλήσεις με τον δερματολόγο σου ώστε να εξαντλήσετε τις άλλες επιλογές γιατί συνήθως τέτοια αγωγή είναι για πιο βαριές μορφές.Kαι αν κρίνει ο δερματολόγος σου πως χρειάζεσαι,να ακολουθήσεις τις οδηγίες τους κατά γράμμα.Δεν είναι τόσο ακριβά,με μία ματιά πάνω κάτω όλα κοστίζουν κάτω 10€(αν καλύπτονται και από τον ΕΟΠΠΥ θα πληρώσεις μόνο την συμμετοχή).

ΥΓ.15 χρονών είσαι ως ένα βαθμό η ακμή είναι φυσιολογική σε αυτήν την ηλικία.

Επεξ/σία από Muchacho

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...