Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για κάποιον που δεν έχει και μεγάλες απαιτήσεις και δεν θέλει να δώσει πολλά λεφτα, αξίζει η αγορά ή είναι πεταμένα λεφτά;

Δημοσ.

για να πας σε κατι που να φαινεται η διαφορα θες ενα 500αρι σ αυτες τις ιντσες σιγουρα...αρα ειναι value4money

5 λεπτά πριν, dimitris_213 είπε

Για κάποιον που δεν έχει και μεγάλες απαιτήσεις και δεν θέλει να δώσει πολλά λεφτα, αξίζει η αγορά ή είναι πεταμένα λεφτά;

για να πας σε κατι που να φαινεται η διαφορα θες ενα 500αρι σ αυτες τις ιντσες σιγουρα...αρα ειναι value4money

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι αυτό σίγουρα, είναι value for money απλά αναρωτιέμαι αν θα βγάζουμε τα μάτια μας και μιας και τα κουκιά είναι μετρημενα και δεν μπορουμε για παραπάνω το σκέφτομαι σοβαρά.

Απλά να έχει υποφερτή ποιότητα εικόνας....δεν έχω και τρελές απαιτήσεις

Επεξ/σία από dimitris_213
Δημοσ.

Μπορώ να κάποιο τρόπο να βρω την απόσταση που έχουν τα ποδαράκια μεταξύ τους;;;;; Εχω περιορισμενο χώρο στο έπιπλο και θέλω να δω εάν με χωράει....

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, dimitris_213 είπε

Μπορώ να κάποιο τρόπο να βρω την απόσταση που έχουν τα ποδαράκια μεταξύ τους;;;;; Εχω περιορισμενο χώρο στο έπιπλο και θέλω να δω εάν με χωράει....

Δυστυχώς ούτε το manual βοηθάει, για το πλάτος λέει πόσο είναι αλλά αυτό που θες όχι !

Μόνο κάποιος που την έχει μπορεί να μας πει ή να την δεις σε κάποιο κατάστημα.

https://www.amiridis-savvidis.gr/datafiles/files/FLS50201 IM Gre.pdf

Δημοσ.
4 minutes ago, dimitris_213 said:

Διαστάσεις τηλεόρασης ΒxΜxΥ (με βάση) (mm) 225 x 1134 x 709

Από την εικόνα και εντελώς εμπαιρικά με βάση τα 1124 χλστ του μήκους της τα ποδαράκια πρέπει να απέχουν γύρω στα 12-14 εκ. από τις ακρες. Δηλαδή η μεταξύ τους απόσταση πρέπει να είναι το πολύ 88 εκατοστά....

• Like 1
Δημοσ.
50 λεπτά πριν, JIMBOAthens είπε

Από την εικόνα και εντελώς εμπαιρικά με βάση τα 1124 χλστ του μήκους της τα ποδαράκια πρέπει να απέχουν γύρω στα 12-14 εκ. από τις ακρες. Δηλαδή η μεταξύ τους απόσταση πρέπει να είναι το πολύ 88 εκατοστά....

Εάν είναι έτσι όπως τα λες δεν υπάρχει περίπτωση να χωράει.......την έχω βρει σε κατάστημα Κωτσόβολου στην Αλεξανδρούπολη και θα στείλω κάποιον δικό μου να τη δει....

Δημοσ.
17 minutes ago, dimitris_213 said:

Εάν είναι έτσι όπως τα λες δεν υπάρχει περίπτωση να χωράει.......την έχω βρει σε κατάστημα Κωτσόβολου στην Αλεξανδρούπολη και θα στείλω κάποιον δικό μου να τη δει....

O.K. Ενημέρωσέ μας να δούμε αν το πετύχαμε...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, JIMBOAthens είπε

Πιστευω οτι εχεις πεσει παρα πολυ κοντα.  1 εκατοστο πανω κατω.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, dimitris_213 είπε

Μεγάλη συμφορά αυτό με τις καινούργιες βάσεις. Εγώ τη δίκη μου την έψαξα και πήρα με μόνη βάση για να χωράει (αν και στην πορεία η γυναίκα άλλαξε έπιπλο και διαρρύθμιση και τώρα θέλω μεγαλύτερη όποτε μπήκε για πούλημα) 

Επεξ/σία από paylidis

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...