Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψαχνω αν υπαρχει καποιος τροπος να συγκεντρωνω καπου μαζικα προιοντα οταν θελω να αγορασω απο σκορπια μερη της αθηνας για να χρεωνομαι ενα ποσο. Πχ αν θελω μικροπραματα απο 4 διαφορετικα μαγαζια αντι να πληρωσω 4 μεταφορες- αντικαταβολες, να φροντισω να συγκεντρωθουν ολα σε ενα κεντρικο σημειο και να χρεωθω μια αποστολη. Εχει καταφερει καποιος αυτο που ζηταω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορείς να γλιτώσεις το κόστος της αντικαταβολής αν διαλέξεις άλλο τρόπο πληρωμής (αφού επιβεβαιώσεις τη διαθεσιμότητα). 

Επίσης κάποια μαγαζιά έχουν μικρότερη χρέωση αποστολής αν παραλάβεις από συγκεκριμένα σημεία, πχ καταστήματα κούριερ.

Το άλλο μου φαίνεται πολύ δύσκολο έως αδύνατο.

Επεξ/σία από zio10
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αντε πες οτι γίνεται, ποιος θα τα πάει εκει που λες, αυτός δεν θα πληρωθεί, και ποιος σου παρέχει εγγύηση για την  ενδιάμεση μεταφορά;

Με λιγα λόγια δεν γίνεται αυτό που λες

Επεξ/σία από NikosKallithea
Δημοσ.

Γειτονικα σιγουρα οχι, σκρουτζομαγαζα Αθηνας τριγυρω. Δηλαδη αν μπορουσα με καποιο τροπο να τους πω να τα πανε σε καποιο κεντρικο κουριερ η μεταφορικη, και μετα να ειδοποιηση τη μεταφορικη να κανει αποστολη οταν τα συγκεντρωσει ολα αλλα και αυτο υπο προυποθεσεις

-Οτι θα πεισω ολα τα μαγαζια νατα πανε εκει

-Να συγκεντρωθουν ολα το πολυ μεσα σε 3 μερες

-Η μεταφορικη να μου τα στειλει προφανως με χαμηλοτερο κοστος απο οτι θα χα συνολικα. Συνηθως 3-5ευρω ειναι η αποστολη. Πες οτι μερικοι δε χρεωνουν αντικαταβολη η κανω καταθεσεις σες τραπεζακαι δε τη χρεωνομαι. Μιλαμε για 15-20 ευρω μεταφορικα αν πληρωσω 4 διαφορετικες αποστολες.

Αρα θα πρεπει κανοντας ολο αυτο να μου κοστισει 5-10 απο τη μια εταιρια μεταφορας. Οντως και γω για αδυνατοτο βλεπω, ειπα μηπως κανα αλανι ειχα βρει καμμια ακρη που δε σκεπτομαστε εμεις οι υπολοιποι

Δημοσ.

To μονο που σε συμφερει ειναι η υπηρεσια του skroutz που νομιζω λεγεται "εξυπνο καλαθι". βαζεις τα προιοντα που σε ενδιαφέρουν και αυτο αναλογα τα μεταφορικα κ που υπαρχει διαθεσιμο, επιλεγει 2-3-4 μαγαζια ετσι ωστε να σου ερθει πιο φθηνο το τελικο συνολικο κοστος.

Δημοσ.

Ε και παλι δε παιζει γιατι θελω μικροπραματα. Σκεψου θελω πχ απο ενα μερος ενα στυλο xiami, Μετα ενα αξεσουαρ ποπ σοκετ για το κινητο και απο αλλη μια φθηνη θηκη ζελατινης. Τα προιοντα θα καστισουν 15 ευρω και κατω και περισσοτερα οι μεταφορες τους. Τωρα για καλοκαιρι δε κατεβαινω Αθηνα να τα συγκετρνων και απο οτι βλεπω δε μπορω να εξυπηρετηθω με αποστολες δεδομενης της επιβαρυνσης

Δημοσ.
2 ώρες πριν, therock είπε

Ψαχνω αν υπαρχει καποιος τροπος να συγκεντρωνω καπου μαζικα προιοντα οταν θελω να αγορασω απο σκορπια μερη της αθηνας για να χρεωνομαι ενα ποσο. Πχ αν θελω μικροπραματα απο 4 διαφορετικα μαγαζια αντι να πληρωσω 4 μεταφορες- αντικαταβολες, να φροντισω να συγκεντρωθουν ολα σε ενα κεντρικο σημειο και να χρεωθω μια αποστολη. Εχει καταφερει καποιος αυτο που ζηταω

Δεν το νομίζω να γίνεται.Το κάθε μαγαζί έχει σύμβαση με δική του εταιρεία μεταφοράς,ανάλογα με τις αποστολές έχει και ειδικό τιμολόγιο.

Άρα κανένας δεν θα σου κάνει αυτό που λες γιατί είναι μπλέξιμο και αρκετή φασαρία για αυτούς.

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, therock είπε

Ε και παλι δε παιζει γιατι θελω μικροπραματα. Σκεψου θελω πχ απο ενα μερος ενα στυλο xiami, Μετα ενα αξεσουαρ ποπ σοκετ για το κινητο και απο αλλη μια φθηνη θηκη ζελατινης. Τα προιοντα θα καστισουν 15 ευρω και κατω και περισσοτερα οι μεταφορες τους. Τωρα για καλοκαιρι δε κατεβαινω Αθηνα να τα συγκετρνων και απο οτι βλεπω δε μπορω να εξυπηρετηθω με αποστολες δεδομενης της επιβαρυνσης

Καποιον γνωστο αττικη δεν εχεις; μιας κ τα περισσοτερα μαγαζια προσφερουν δωρεαν μεταφορικα εντος αττικης. να τα στειλουν ολα εκει κ μετα εκεινος να σου τα κανει δεματακι κ να στα στειλει με χρεωση παραληπτη.

Δημοσ.

στο κόστος μεταφορικών δεν πληρώνεις μόνο την συναλλαγή (1 σημείο προς άλλο) αλλά και : το καύσιμο, τον οδηγό, την ασφάλεια, την υποστήριξη κλπ

Λογικό αν θες μικρά προϊόντα η χαμηλού κόστους, να είναι ακριβότερα τα μεταφορικά. Ακόμη και δικό σου άτομο να έβαζες να στα φέρει, θα ήθελε να πληρωθεί για το χρόνο και την βενζίνη.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, papoys1 είπε

Δεν το νομίζω να γίνεται.Το κάθε μαγαζί έχει σύμβαση με δική του εταιρεία μεταφοράς,ανάλογα με τις αποστολές έχει και ειδικό τιμολόγιο.

Άρα κανένας δεν θα σου κάνει αυτό που λες γιατί είναι μπλέξιμο και αρκετή φασαρία για αυτούς.

Ασε που μερικα εχουν δικους διανομεις και βγαζουν και απο εκει....

Ειναι ενας τροπος κονομας και αυτος.. Πληρωνω ενα πιτσιρικα 25€ την ημερα και παει τις παραδοσεις.

Γλυτωνω την μεταφορικη και μου κανει και κανα δυο θεληματα.

Ασε που θα βρεθει και ο κλασσικος πελατης που το βιαζεται και το θελει αυθημερων και τον κοπανανε στην τιμη..

• Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, kallair είπε

Καποιον γνωστο αττικη δεν εχεις; μιας κ τα περισσοτερα μαγαζια προσφερουν δωρεαν μεταφορικα εντος αττικης. να τα στειλουν ολα εκει κ μετα εκεινος να σου τα κανει δεματακι κ να στα στειλει με χρεωση παραληπτη.

Δωρεάν μεταφορά εντός Αττικής δεν έχω δει σε κανένα κατάστημα, χωρίς υπερβολές.

Εκτός από τις πιτσαρίες βέβαια 😝

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...