Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, rus είπε

Πλην των 4 συστημικων.

Πες στο γνωστο σου  να περασει από Attica, Tραπεζα Ηπειρου, Ζiraat Bank.

ομολογώ ότι πέρασε από τις "μεγάλες" μόνο,

θα του το μεταφέρω, δεν γνωρίζω αν τις έχει υπόψιν του

Δημοσ.
5 ώρες πριν, rus είπε

Aρα λοιπον κλεινοντας τα στη προθεσμιακη που λεει ο φιλος, γλυτωνεις τη χασουρα του πληθωρισμου.

Μηπως ξερεις και ποσο κινήθηκε ο πληθωρισμος όλα αυτα τα 16 χρονια που εχουμε ευρω?

κυριως αναφερομουν στην επι δραχμης εποχη με τα τρελα επιτοκια τα οποια ομως ειναι λιγακι "πλασματικα"

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πέραν από τα προθεσμιακά επιτόκια που μπορεί να ανακοινώσει μια τράπεζα σε έναν περαστικό ή γενικά στο internet, το επιτόκιο καθορίζεται από το πόσα χρόνια πελάτης είσαι, το ύψος της κατάθεσης και πόσο συνεπής ήσουν ή οχι, όλα τα χειρίζεται ο κάθε υπεύθυνος τράπεζας σε συνεννόηση με άλλο υπάλληλο στο κέντρο που κλείνουν τα επιτόκια των προθεσμιακών. Τα επιτόκια έχουν πέσει πάρα πολύ πλέον, οπότε όποιος θέλει να βγάλει λεφτά πρέπει να αναζητήσει άλλα πιστωτικά προϊόντα.

Επεξ/σία από Βασίλης_29
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Diskimpex είπε

Για την αττικα  γραφουν συχνα για προβληματα .Η ξενη ειναι τουρκικη και υποπτη.

Εννοείται ότι αν δε πας σε μια από τις 4 συστημικες, στις υπολοιπες μικροτερες οσο ναναι υπαρχει παντα μια ανησυχια... Γιαυτο αλλωστε οι πρωτες δινουν και μικροτερα επιτόκια(και εχουν και πολύ μεγαλυτερη πελατεια).

50 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε

Πέραν από τα προθεσμιακά επιτόκια που μπορεί να ανακοινώσει μια τράπεζα σε έναν περαστικό ή γενικά στο internet, το επιτόκιο καθορίζεται από το πόσα χρόνια πελάτης είσαι, το ύψος της κατάθεσης και πόσο συνεπής ήσουν ή οχι, όλα τα χειρίζεται ο κάθε υπεύθυνος τράπεζας σε συνεννόηση με άλλο υπάλληλο στο κέντρο

Το πολύ-πολύ να σου δωσουν +0,05%, εκτος αν η καταθεση σου είναι εκατοντάδες χιλιαδες ευρω.

Επεξ/σία από rus
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, rus είπε

Το πολύ-πολύ να σου δωσουν +0,05%, εκτος αν η καταθεση σου είναι εκατοντάδες χιλιαδες ευρω.

Προ 10ετίας, σε συγγενή μου που πήγαινα μαζί του στην τράπεζα και κανόνιζε για τα λεφτά του, του έκαναν και +1.5%, ήταν πελάτης χρόνια επιχειρηματίας. Τώρα δεν ξέρω τι γίνεται, πάντως και ο ίδιος σταμάτησε να ασχολείται και έχει στραφεί σε άλλα χρηματοπιστωτικά προϊόντα γιατί τα προθεσμιακά έχουν πιάσει πάτο.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε

Προ 10ετίας, σε συγγενή μου που πήγαινα μαζί του στην τράπεζα και κανόνιζε για τα λεφτά του, του έκαναν και +1.5%, ήταν πελάτης χρόνια επιχειρηματίας. Τώρα δεν ξέρω τι γίνεται, πάντως και ο ίδιος σταμάτησε να ασχολείται και έχει στραφεί σε άλλα χρηματοπιστωτικά προϊόντα γιατί τα προθεσμιακά έχουν πιάσει πάτο.

Καλα, προ 10ετιας ηταν διαφορετικα τα πραγματα, για τωρα λεμε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

http://www.teke.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=195&Itemid=288&lang=el

https://www.tsig.gr/lang-el/banks/deposits/fixed-deposits?telestis=έως&amount=100000&page=1

Οποιος εχει χρημα σιγουρα πανω απο 100χιλ.πρεπει να παει σε αλλες επενδυσεις μεσω τραπεζων σε τμηματα wealth management ή private banking

Επεξ/σία από kage
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν θεωρήσουμε οτι δεν πρόκεται να γίνει τίποτα ανησυχιτικό στην οικονομία για ένα χρόνο, αξίζει να κλείσεις 100.000 ευρώ για να πάρεις πίσω 1400Ε σε ένα χρονο;

Αν δεν έχεις να κάνεις κάτι τα λεφτά σου, ΟΚ, καλύτερα να τα πάρεις.

Αλλά αν έχεις 100.000 , σίγουρα έχεις ενα εισόδημα που αποταμιεύεις, αρα 1400Ε δεν σου λείπουν.

Επεξ/σία από Dvs
Δημοσ.
Στις 23/6/2018 στις 3:14 ΜΜ, keravnos21 είπε

Σε καμια τραπεζα του εξωτερικου βγαλτα καλυτερα εδω τα επιτοκια ειναι για γελια.

εγω εχω ρουμανια γιατι δεν παιρνω τοκο? μηπως θελει να ειναι κλειστα για καποιο χρονικο διαστημα ? 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Dvs είπε

Αν θεωρήσουμε οτι δεν πρόκεται να γίνει τίποτα ανησυχιτικό στην οικονομία για ένα χρόνο, αξίζει να κλείσεις 100.000 ευρώ για να πάρεις πίσω 1400Ε σε ένα χρονο;

Αν δεν έχεις να κάνεις κάτι τα λεφτά σου, ΟΚ, καλύτερα να τα πάρεις.

Αλλά αν έχεις 100.000 , σίγουρα έχεις ενα εισόδημα που αποταμιεύεις, αρα 1400Ε δεν σου λείπουν.

Aρα να τα χασεις κι αυτά?

Δημοσ.

Στις 4 συστημικες εισαι ασφαλης, εδικα τωρα που απομακρυνθηκε οριστικα ο κίνδυνος κουρεματος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...