ObeyWario! Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Ωραίες οι εποχές με τις συνδυαστικές προσφορές του pockee που τα έπαιρνες σχεδόν τζάμπα, νομίζω όμως το τελευταίο χρόνο δεν υπάρχουν τέτοιες ευκαιρίες
De@th L0rd Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 24 λεπτά πριν, lek88 είπε Αν ναι βγαίνουμε εκτός θέματος... Πως μπορεί ένας άνθρωπος να αφήνει τον εαυτό του απόλυτο να μυρίζει? Και δεν λέω γι αυτούς που μόλις σχολασανε από μια κουραστική εργασία κάτω από τον ήλιο και τη ζέστη και γυρνάνε σπίτι τους. Μιλάω για αυτούς που έχουν μαλώσει με το σαπούνι. Δεν τους μυρίζει ο εαυτός τους? Νοιώθουν άνετα να κυκλοφορούν και να φεύγει ο κόσμος από δίπλα? Δε ξέρω πάντως το να κάνει μπάνιο κάποιος είναι εύκολο. Στην εταιρία που δουλεύω έχουμε και ντουζιέρες που σπάνια χρησιμοποιούνται άλλα κάποιοι τις χρησιμοποιούν γιατί έρχονται συνήθως με ποδήλατο κτλ. Άλλα μιας κ πιάσαμε τις οσμές, σίγουρα όσοι έχετε δουλέψει κ πρέπει να είστε κοντά στον άλλον-η, θα έχετε διαπιστώσει ότι μερικοί (ειδικά αυτοί που καπνίζουν κ πίνουν),η ανάσα τους μυρίζει ΣΗΨΗ κυριολεκτική, σαν να έχει πεθάνει κάτι μέσα στο στόμα τους. Εκεί τι μπορείς να κάνεις;
phanispal Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Δεν μυρίζουν όλοι οι οργανισμοί το ίδιο, παίζουν ρόλο πολλοί παράγοντες πέρα απ' την προσωπική υγιεινή (παθολογικοί, διατροφικές συνήθειες κ.ά.). Μπορεί κάποιος να μην πάσχει από κάτι, να πλένεται συχνά αλλά να τρώει καυτερά και έντονα φαγητά. Πάντως έχω ξαναγράψει ότι παίζουν ρόλο και τα αφρόλουτρα. Από τότε που ξεκίνησα να χρησιμοποιώ σοβαρά προϊόντα από φαρμακεία και όχι απ' το supermarket, είδα μεγάλη διαφορά. Δεκαπλάσιες τιμές βέβαια, αλλά με τα άλλα μυρίζεις καρύδα και ροδάκινο για λίγα λεπτά (και αν), και μετά από λίγο ζέχνεις. 1
Moderators stormrain Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Moderators Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 2 ώρες πριν, phanispal είπε Δεν μυρίζουν όλοι οι οργανισμοί το ίδιο, παίζουν ρόλο πολλοί παράγοντες πέρα απ' την προσωπική υγιεινή (παθολογικοί, διατροφικές συνήθειες κ.ά.). Iσχυει, αλλα οταν μπαινεις στο τραινο Δευτερα πρωι πρωι και ο αλλος διπλα σου ζεχνει, τοτε ειναι καθαρα θεμα προσωπικης υγιεινης νομιζω. Αν και επισης εχω καταληξει πως πολλοι φορανε τα ιδια ρουχα συνεχεια χωρις να τα πλενουν και αυτα ειναι που εκπεμπουν τη δυσωδια... 4
Silenzio Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) το σαμπουάν που ανέφερα πριν είναι αυτό https://imgur.com/mEuCWqx https://imgur.com/gallery/pXZ6DtG μόλις έκανα μπάνιο και είπα να το μοιραστώ αν έχει κανείς θέμα με ξηροδερμία. Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2018 από Silenzio 1
vrwmiaris Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Γράψτε ένα αποσμητικό ασφαλές έχασα την μπάλα με τις δοσολογίες. Να πω και εγώ την εμπειρία μου από τον στρατό, ήταν ένα παλικάρι που έκανε μπάνιο μπροστά μας, τον δώσαμε να δοκιμάσει ότι μυρωδιακο σαμπουάν, αφρόλουτρο υπήρχε και πάλι μύριζε ψοφιμι.το επώνυμο του σε προϊδεάζει για την μυρωδιά.
*nenya* Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 13 minutes ago, vrwmiaris said: Γράψτε ένα αποσμητικό ασφαλές έχασα την μπάλα με τις δοσολογίες. Να πω και εγώ την εμπειρία μου από τον στρατό, ήταν ένα παλικάρι που έκανε μπάνιο μπροστά μας, τον δώσαμε να δοκιμάσει ότι μυρωδιακο σαμπουάν, αφρόλουτρο υπήρχε και πάλι μύριζε ψοφιμι.το επώνυμο του σε προϊδεάζει για την μυρωδιά. Γιάννης Μπίχλας; Τάσος Κουνάβης; Νίκος Μασχάλης; Ε ναι, δεν είναι μόνο τα σαμπουάν/αφρόλουτρα που κάνουν την διαφορά. Χρειάζεται να συνδυαστούν και με καθαρά ρουχαλάκια και διατροφή που δεν περιστρέφεται γύρω απ'τον παστουρμά και το κάρυ. 1
Stamer Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 ...όταν η ζωή σου κάνει... ρουά ματ!: Να περιμένεις ήδη σε κάποια ουρά στο μαρκετ και να έρθει πίσω σου κάποιος εξαιρετικά μυρωδάτος! Φτου κι απ'την αρχή σε άλλη ουρά ή υπομονή και πονοκέφαλος?
*nenya* Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 3 minutes ago, Stamer said: ...όταν η ζωή σου κάνει... ρουά ματ!: Να περιμένεις ήδη σε κάποια ουρά στο μαρκετ και να έρθει πίσω σου κάποιος εξαιρετικά μυρωδάτος! Φτου κι απ'την αρχή σε άλλη ουρά ή υπομονή και πονοκέφαλος? Γυρνάς και τον κοιτάς με βλέμμα Ντένη Μαρκορά. Αν θες κλείνεις και την μύτη σου. Και υπομονή μέχρι να φύγεις από κει μέσα. Σιγά μην δώσεις την σειρά σου στον μυρωδάτο!
Stamer Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, *nenya* είπε Γυρνάς και τον κοιτάς με βλέμμα Ντένη Μαρκορά. Αν θες κλείνεις και την μύτη σου. Και υπομονή μέχρι να φύγεις από κει μέσα. Σιγά μην δώσεις την σειρά σου στον μυρωδάτο! Πάντως πέρα απο την πλάκα, κάποιοι είναι τόσο τραγικοί (και γυναίκες δυστυχώς, μεγάλες βέβαια συνήθως) που ειλικρινά με πιάνει πονοκέφαλος. Πάω κατευθείαν για depon 1000αρι μετά. Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2018 από Stamer 1
orck Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Έχετε υπόψη ότι υπάρχουν άνθρωποι που εργάζονται έξω και όχι κάτω από το κλιματιστικό; Είναι φυσικό για το σώμα να μυρίζει όταν ιδρώσει. Ναι ξέρω υπάρχει το μπάνιο και τα αποσμητικα τα οποία κάτι κανουν αλλά δεν μας κάνουν μηχανές. Υπομονή, σύντομα θα έρθει ο καιρός που η μοναδική ανθρώπινη επαφή θα είναι μέσω των υπολογιστών οπότε ούτε μασχαλιτσα θα μυρίσει, ούτε καμία κλανιά, τίποτα. 1
*nenya* Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Δεν νομίζω ότι κανείς μας αναφέρθηκε στην συγκεκριμένη κατηγορία εργαζομένων. Εκεί σαφώς υπάρχει κατανόηση. Μιλάμε για άτομα που όντως είναι τσακωμένα με το σαπούνι και την καθαριότητα γενικά! Π.χ. έχω υπ'όψιν έναν δικηγόρο που τον πετυχαίνω κάθε μέρα στο λεωφορείο και όποτε σταθώ δίπλα του σκέφτομαι την αυτοκτονία σαν λύση. Και φαινομενικά έχει προσεγμένο ντύσιμο κλπ. ΑΛΛΑ τα ίδια ρούχα σχεδόν κάθε μέρα και μάλιστα καλοκαίρι; Ε όχι, δεν παλεύεται. 2
Stamer Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Εμείς μιλάμε για κάτι μυρωδιές που δεν δικαιολογούνται απο την δουλειά με τίποτα! Μην κοροϊδευόμαστε τώρα! Με τετοιες δουλειές χρειάζεται μπάνιο και αποσμητικό κάθε μέρα αυστηρά. Σε αυτή την περίπτωση άντε να μύριζαν λίγο σχετικά (κι αν), δεν υπάρχει πρόβλημα εκεί, ok. Για τις μυρωδιές που υποννοούμε, είναι ντε φακτο οτι εχουν τσακωθεί με το νερό και το σαπούνι. 1
kallair Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Παντως παιδες, στο πώς μυριζεις, παιζει τεραστιο ρολο και η διατροφη. μπορει να κανεις μπανιο 2 φορες την μερα κ ο ιδρωτας σου να ζεχνει λογω της διατροφης σου... 5
NiaUu Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Πλενομαι μονο με σαμπουαν της macrovita (για τριχοπτωση και πυτιριδα εναλλαξ) και την μαλακτικη κρεμα μαλλιων τους. Εχω δοκιμασει οτι σαμπουαν υπαρχει στο σουπερ μαρκετ, καποια πανακριβα κομωτηριου αλλά και απο εξωτερικο, ολα τα φαρμακευτικα καθως και φυτικα απο εσωτερικο και εξωτερικο και δεν υπαρχει ουτε ενα που να μη μου κανει το μαλλι ξηρο κ φριζαρισμενο ενω η ριζα ειναι λιπαρη. Εν τω μεταξυ εχω λεπτη κ ισια τριχα και φουντωνει σα να εχω εχω ολοκληρη αφανα. Γι αυτο και τα δινω τα λεφτα για το συγκεκριμενο σαμπουαν το οποιο παιρνω σε προσφορα 1+1 δωρο ονλαην.. Μου πηρε 25 χρονια να το ανακαλυψω. Το προβλημα ειναι τα SLS, SLES που βρισκονται πρωτα πρωτα σ ολα τα φτηνα σαμπουαν κι οχι μονο, αλλα το κακο ειναι οτι οσα φυτικα σαμπουαν δοκιμασα με coco sulfate που ειναι πιο ηπιο, δε μου καθαριζαν το μαλλι. Μονο το συγκεκριμενο το καταφερνει. Το μαλλι μου ειναι σα να βγηκα απο κομμωτηριο απλα στεγνωνοντας το. Μπορω να κατσω να μιλαω για ωρες για το τι εχω περασει με το μαλλι μου και ποσο μ εχει κουρασει καθως και ποσο θεικο ειναι αυτο το σαμπουαν συνδυασμενο με τη μαλακτικη του. Επισης μυριζει υπεροχα το μαλλι μου αν και το σαμπουαν δν εχει καμια σπεσιαλ μυρωδια οταν το μυριζω απο το μπουκαλι. Απο του σουπερ μου αρεσαν πολυ τα φρουκτιζ και ενα διαφανο της παντεν αλλα με οποιο κι αν εχω λουστει το μαλλι μου δε μυριζε πραγμα πολυ περιεργο αφου αυτα τα σαμπουαν εχουν πολυ εντονη μυρωδια.. Μια καλη οικονομικη λυση σε συγκριση με ολα τ αλλα ειναι της oriflame με τα διαφανα μπουκαλακια. Εχουν sls αλλα ηταν οτι καλυτερο εχω δοκιμασει μετα απο της macrovita, δεν εκανε θαυματα αλλα καθαριζε καλα και σε συγκριση με ολα τα υπολοιπα ηταν πιο ηπιο, φριζαρε λιγοτερο το μαλλι μου. Ουτε αυτο μυριζε στα μαλλια μου. Για σωμα παιρνω απο ιντερνετ (iHerb) τα πιο οικονομικα απο τα φυτικα του ενος ή μισου κιλου μονο 2 εταιριες γιατι οι αλλες εχουν συστατικα που δε αρεσουν κι ας εχουν ταμπελιτσα "φυτικα" ή της Alkmene για ευαισθητες επιδερμιδες που το βρισκω σε μαγαζι εδω περα. Κρεμα για ραγαδες Sant'Angelica Kirege υπαρχει πλεον σε ελαχιστα σαητ online. Εδω οπως και στα σαμπουαν εχω δοκιμασει οτι κυκλοφορει φυτικα και μη, σπιτικες συνταγες, ακριβα, φθηνα, λαδια μποντι μπατερς κλπ που ηταν ειδικα για ραγαδες αλλα και μη ειδικα. Αυτη η κρεμα ειναι οτι πιο υπεροχο εχω βαλει σε κρεμα και κανει δουλεια στις 2-3 βδομαδες λαο με φωτο πριν και μετα το αποτελεσμα ειναι ορατοτατο! Το δερμα τη ρουφαει σαν τρελο, επιφανειακα ειναι απλως απαλο χωρις να αφηνει λιπαροτητα/φιλμ/γυαλαδα αλλα νιωθω οτι εχει ποτισει απο μεσα το δερμα μου, σα να εισχωρει βαθια και το νιωθω πιο ελαστικο απο ποτε. Εγω βαζω μια φορα τη μερα κι οχι 2 που μου χαν πει και ποσοτητα ισα ισα. Αποσμητικο του Dr. Organic το Rose Otto τα σπαει.. Μυριζεις υπεροχα μεσα στο κατακαλοκαιρο για ενα 24ωρο (και ιδρωνω οχι πολυ αλλα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ). Εχω προτεινει και σε 2 κοπελες που χουν μεγαλυτερο προβλημα απο μενα με τη μυρωδια (δε μυριζω εντονα αλλα ιδρωνω πολυ) και ηταν πολυ ευχαριστημενες. Εχω δοκιμασει και λιγα αλλα αποσμητικα φυτικα και μη, αλλα δεν εκαναν καθολου δουλεια σ εμενα προσωπικα κι αυτο το καταλαβαινω γτ ειναι το ιδιο ειτε τα βαζω ειτε οχι καποια μαλιστα με εκαναν να μυριζω κ χειροτερα. Αν ειναι να παρετε ενα πραγμα απο αυτα παρτε το σαμπουαν κ τη μαλακτικη της macrovita, με τοσους πελατες που της εχω παει επρεπε να παιρνω ποσοστα αλλα η αληθεια ειναι οτι τους κραταει με την αξια της.. Μια φιλη μου γυρισε πισω σ αυτο που επαιρνε λογο τιμης και τελικα επεστρεψε στη Macrovita παλι μολις το τελειωσε. Εχω τοση αγαπη γι αυτην την εταιρια νιωθω ευγνωμον δε φανταζομουν ουτε στα πιο τρελα μου ονειρα οτι θα μπορουσα να εχω τετοιο μαλλι εκ φυσικου. Ενα κομπλεξ ειχα παντα κι αυτο ηταν το μαλλι. Αλλα το προτεινω γιατι εχω κανει δεκαδες ατομα κι αυτα τα ατομα κι αλλα ατομα δικα τους να το δοκιμασουν και δε ξερω ουτε εναν να το αλλαξε. Αν θελετε λινκς για κατι πειτε μου. Απο macrovita δεν αξιζει το μαλακτικο νερο μαλλιων, ουτε το σαμπουαν με αργκαν οιλ, ουτε και το καθαριστικο προσωπου κυριως για την τιμη του αλλα και την οχι ικανοποιητικη αποδοση του. Σαπουνι προσωπου παιρνω απο iherb οικονομικο φυτικο καθαριζει πολυ καλα δεν τραβαει και το νιωθω ηπιο. *Η κρεμα active προσωπου ειναι ολα τα λεφτα αν ειστε ανω των 30.. Δεν ειναι να μιλαω γι αυτα, τρωω πορωση. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις