Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οκ τελικα ενα αποσμητικο roll-on της Macrovita που αγόρασα δοκιμαστικα ειναι τελειο. Πηρα το Natural Crystal Roll-On Pure. Βλεπω να το ξαναπαιρνω! Κανενας ερεθισμος στο δερμα κ διακριτικο αρωματακι.

• Like 1
Δημοσ.

Δοκίμασα και το noxzema no aroma (σε roll - on μορφή) με 0% άρωμα και υποαλεργικο. Εντελώς άοσμο Και αυτό κορυφή. Σε κρατάει όλη μέρα χωρίς υπερβολή και χωρίς την παραμικρή οσμή!! 

20150709152347_noxzema_no_aroma_roll_on_50ml.jpeg

33 λεπτά πριν, *nenya* είπε

Οκ τελικα ενα αποσμητικο roll-on της Macrovita που αγόρασα δοκιμαστικα ειναι τελειο. Πηρα το Natural Crystal Roll-On Pure. Βλεπω να το ξαναπαιρνω! Κανενας ερεθισμος στο δερμα κ διακριτικο αρωματακι.

Σου κρατάει όμως; Η βλέπεις μυρωδιά μετά από λίγες ώρες; 

• Like 2
Δημοσ.

Καμια απολυτως μυρωδια, και φαντασου περναω καθημερινα στριμωγμα στα ΜΜΜ ωρες αιχμης! Ειναι το καλυτερο τεστ για νεο αποσμητικο :P

• Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, *nenya* είπε

Καμια απολυτως μυρωδια, και φαντασου περναω καθημερινα στριμωγμα στα ΜΜΜ ωρες αιχμης! Ειναι το καλυτερο τεστ για νεο αποσμητικο :P

Και γω έτσι κρίνω ένα Αποσμητικο αν είναι καλό ή όχι !!! Το βάζω κάποιο πρωινό που θα λείπω από το σπίτι όλη μέρα με ΜΜΜ κτλ και γυρνάω βράδυ στο σπιτι! 

Αν δοκιμάσεις ένα Αποσμητικο μέσα στο σπίτι ειναι λογικό να νομίζεις ότι είναι καλό και αξίζει γιατί δεν κουράζεσαι και δεν ιδρώνεις όσο έξω με την ταλαιπωρία. 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, *nenya* είπε

Από που;

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, lek88 είπε

Και γω έτσι κρίνω ένα Αποσμητικο αν είναι καλό ή όχι

Το θέμα είναι και πόσο φιλικό είναι προς τον οργανισμό.

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, phanispal είπε

Το θέμα είναι και πόσο φιλικό είναι προς τον οργανισμό.

Έχεις ένα δίκιο σ αυτό 

Δημοσ.

Παιδιά προσέξτε πλέον και τα άλατα αλουμινίου στα αποσμητικα. Να αναγράφεται ότι δεν εχουν. 

Δημοσ.

Εγώ τον τελευταίο καιρό χρησιμοποιώ αποσμητικό στικ Old Spice, το οποίο την κάνει τη δουλειά του, ακόμα και μετά από πολλές ώρες στη δουλειά δε μυρίζω. Βασικά γενικά δε μυρίζω καθόλου, ακόμα και μετά από αρκετές ώρες αφού γυρίσω σπίτι και κάνω ντους (αποφεύγω να βάζω πολλές φορές μέσα στη μέρα αν δεν πρόκειται να ιδρώσω και απλά να την πέσω σε κανά καναπέ ή να κοιμηθώ).

Μ' έχει κάνει να σκέφτομαι τι μπορεί να συνεπάγεται κάτι τέτοιο, γιατί τα προηγούμενα χρόνια χρησιμοποιούσα roll-on της Nivea, που κρατούσαν μόνο για λίγες ώρες.

Το ίδιο παρατηρώ και με απωθητικά κουνουπιών, είχα δοκιμάσει κάτι Vapona και δεν είχαν διάρκεια. Δοκίμασα Autan που κάνει δουλειά, αλλά αφυδατώνει το δέρμα και προκαλεί κνησμό. Τώρα χρησιμοποιώ ένα άλλο που κι αυτό δεν έχει διάρκεια και θέλει συχνότερους ψεκασμούς, αλλά ηρέμησε το δέρμα μου από τότε που το χρησιμοποιώ.

Καλά, γι' αυτά που έχουν αλουμίνιο έχω διαβάσει τα χειρότερα. Και λογικό μου φαίνεται οταν επεμβαίνεις στον οργανισμό σε τέτοιο βαθμό που τον υποχρεώνεις να μην ιδρώσει.

Δημοσ.
Στις 16/7/2018 στις 9:28 ΜΜ, *nenya* είπε

Ωραια θα το δοκιμασω κι εγω γιατι πρεπει να βγαινει λιγο πιο οικονομικα απο του dr. organic. Μυριζες με αλλά αποσμητικα? Εγω πρωτη φορα φετος αρχισα να μυριζω αλλα νομιζω φταιει το αποσμητικο που χρησιμοποιω (ενα φυτικο απο το iherb) το οποιο οχι μονο δεν κανει δουλεια αλλα νομιζω οτι ειναι κι ο λογος που μυριζουβ οι μασχαλες μου μετα απο ελαχιστες ωρες και μαλιστα οταν ειμαι σπιτι.. ασε οταν βγαινω.. 

Μυριζες με αλλα αποσμητικα?

Αποσμητικα macrovita λινκ (εχω παρει πολλες φορες απο δω αλλα πραγματα και τα φερνουν αμεσως)

https://www.premiumpharmacy.gr/gr/el/catalog/soma-aposmitika/macrovita 

Αλλα με ενα google search "macrovita αποσμητικο" σου βγαζει διαφορα online φαρμακεια που το χουν

Δημοσ.

Με κατι Fa αποσμητικα θυμαμαι υπηρχε προβλημα. Ιδρωνω σπανια αλλα τα συγκεκριμένα αποσμητικα νομιζω τα εκαναν χειροτερα τα πραγματα. Με ενα Dove ειχα βολευτει και πλεον με αυτο της Macrovita. Παντως θελει δοκιμες, δεν ταιριαζουν ολα σε ολους.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
58 λεπτά πριν, *nenya* είπε

Με κατι Fa αποσμητικα θυμαμαι υπηρχε προβλημα. Ιδρωνω σπανια αλλα τα συγκεκριμένα αποσμητικα νομιζω τα εκαναν χειροτερα τα πραγματα. Με ενα Dove ειχα βολευτει και πλεον με αυτο της Macrovita. Παντως θελει δοκιμες, δεν ταιριαζουν ολα σε ολους.

Τα fa κρατάνε ελάχιστα. Μετά από 2-3 ώρες αρχίζεις και μυρίζεις. Μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα το fa sports που γράφει και καλά 48ωρη προστασία αλλά μετα απο 2 ώρες έπρεπε να πλυθω και να ανανεώσω το Αποσμητικο. Εννοείται πως αν είσαι κάπου έξω είναι αδύνατο! 

Με τα noxzema έχω βρει την υγειά μου πλέον. 

Εννοείται ότι δεν ταιριαζουν ολα σε ολους. 

Επεξ/σία από lek88
Δημοσ.

Ξεχασα να σας πω για αφρολουτρο. Προσωπικα με ξεραινουν και μου προκαλουν φαγουρα καθως και σιχαινομαι οταν νιωθω πως δεν ξεπλενονται καλα. Η μητερα μου εχει τεραστιο προβλημα με την υπερβολικα ευαισθητη επιδερμιδα. Πλενοταν με υγροσαπουνο για την ευαισθητη περιοχη γιατι ηταν το μονο που δεν την ενοχλουσε, δεν ειχε ιδεα απο φυτικα προιοντα και τετοια. Μονο με το συγκεκριμενο αφρολουτρο σωθηκε και την αντιστοιχη κρεμα του. 

Βεβαια δεν εχουμε δοκιμασει πολλα φυτικα αφρολουτρα  (στο iherb εχει αρκετα φυτικα, ακομα πιο οικονομικα αλλα λογο περιορισμενο βαρους και δωρεαν μεταφορικα ανω των 40€ δε βγαινουν εν τελη πιο φθηνα) Αλλα ειναι free απο πολλα βλαβερα για το σωμα συστατικα και 5€ για 250ml ειναι η καλυτερη τιμη που εχω βρει για αφρολουτρο χωρις sls εντος Ελλαδας.

Φυτικο Αφρολουτρο για ευαισθητο δερμα 

Φυτικο Γαλακτωμα Σωματος για ευαισθητο δερμα 

Θα δοκιμασω και καποια αλλα φυτικα με αλλα αρωματα απο ελλαδα στην ιδια τιμη ισως ενα τσικ πιο λιγο. Θα σας ενημερωσω. 

Ηθελα ομως να σας πω και για καποια φυτικα που βρηκα 3.90€ τα 750ml. Φυσικα εχουν SLS. Οποιον δεν τον ενοχλει ομως εδω ειναι το λινκ. 

Πολυ οικονομικα Φυτικα Αφρολουτρα 

εχει και σαμπουαν και καποια αλλα καλουδια. 

Εδω ειναι ενα ακομα ενα site με φυτικα αφρολουτρα σε οικονομικες τιμες χωρις sls τα περισσοτερα. 

Οικονομικα Φυτικα Αφρολουτρα χωρις SLS 

και

BodyFarm αφρολουτρα 

Τα ποσταρα αυτα τα λινκ γιατι προσωπικα δυσκολευομουν πολυ να βρω φυτικα αφρολουτρα χωρις SLS κατω απο 7€ εδω στην Ελλαδα. Σταδιακα θα τα δοκιμασω ολα :) 

• Like 1
Δημοσ.

καλημερα παιδια, εχω ακουσει οτι τα μωρα τα κανουν μπανιο με πρασινο σαπουνι οπως το αρκαδι λογω του οτι ειναι αγνο. ετσι πρν κανα δυο-τρεις βδομαδες ξεκίνησα να κανω και εγω κεφαλι και σωμα με πρασινο σαπουνι, αφορμη αυτου ήταν οτι με καποια σαμπουαν αφρολουτρα παρατηρουσα ξηροδερμια και καποιες φορες σπυρακια. πριν δυο τρεις μερες μου εφερε ενας φιλος απο το χωριο σαπουνι που κανουν οι ιδιοι στο χωριο απο λαδι και απ οτι μου πε μεσα εχει ποτάσα κανει αυτο να μπει κεφαλι; το εχω δει σα συστατικό σε καποια σαιτ που λενε πως να φτιαξεις σαπουνι απλα βλεπω πως το αρκαδι δεν το περιεχει.

επισης για αποσμητικο τα τελευταια δυο χρονια ρησιμοποιω κρύσταλλο, κανει δουλεια και με 6-7 ευρω περνας 2-3 χρονια.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...