Gianisvele Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Γεια σας ..παρουσιαζομαι 11 ιουλιου ...για να πάω στο στρατόπεδο που παρουσιαζομαι μου χορηγείται φύλλο πορείας ; Ή πληρώνω εγώ τα έξοδα μεταφοράς ..και αν έτσι είναι ολόκληρο εισιτήριο ;
26ska Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Που παρουσιάζεσαι; Εγώ Αυλώνα με πήγε φίλος, λογικά μόνος σου πας και δεν σου πληρώνουν κάτι.
tsioulak Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Μπορεις να ζητησεις να σου πληρωσει ο στρατος τα μεταφορικα αλλα να ξερεις οτι θα σου πληρωσει τον φτηνοτερο τροπο μεταφορας, συνηθως σημαινει τρενο. 1
paylidis Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Υπάρχει ήδη θέμα για το στρατό, τι γίνεται σήμερα με τα πολλαπλά θέματα. Για να σου απαντήσω μπορείς να πας στο φρουραρχείο της περιοχής σου κ να πάρεις κατάσταση επιβίβασης για να μετακινηθείς. Αυτή αφαιρείται από το σύνολο των μετακινήσεων σου κατά τη θητεία σου όποτε αν σε στείλουν σε νησί ή καπου άλλου μακρυά όπως και να έχει κάποια στιγμή στις άδειες σου θα πρέπει να πληρώσεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα