floyd89gr Δημοσ. Κυριακή στις 09:26 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 09:26 μμ 3 ώρες πριν, sakis han είπε Κωστα, επειδη το εχω ψαξει πριν αρκετα χρονια, θελω να σε ενημερωσω οτι η γνησια εκτελεση ειναι στο πρωτο βιντεο που εβαλες. Η δευτερη εκδοχη κυκλοφορησε το 2013 και απλα ειναι παιγμενο σε λιγοτερα ΒΡΜ....καταλαβαινετε αλλωστε. ωχ αληθεια Σακη ; εγω ειχα παντα την εντυπωση οτι το κομματι απο το επισημο καναλι τους ηταν το πρωτοτυπο . πολυ μπερδεμα τελικα . αφου το λες με σιγουρια παω πασο .. 1
lector Δημοσ. Κυριακή στις 09:28 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 09:28 μμ 5 ώρες πριν, chvnce είπε Speechless που το βρήκες μ' αυτή την περιγραφή. Respect. Βασικα το mondaay μου χτυπησε το καμπανακι, και μετα ειδα οτι η υπολοιπη περιγραφη ταιριαζει. 3 ώρες πριν, sakis han είπε Κωστα, επειδη το εχω ψαξει πριν αρκετα χρονια, θελω να σε ενημερωσω οτι η γνησια εκτελεση ειναι στο πρωτο βιντεο που εβαλες. Η δευτερη εκδοχη κυκλοφορησε το 2013 και απλα ειναι παιγμενο σε λιγοτερα ΒΡΜ....καταλαβαινετε αλλωστε. Επειδη το τραγουδι γραφτηκε για τον Αραβο-ισραηλινο πολεμο των 6 ημερων το '67 (που δυστυχως ειναι επικαιρος και σημερα) αυτο το βιντεο μου αρεσει πιο πολυ Κατι μαθαμε και σημερα... εγω ηξερα μονο το remake που εβαλα, και δεν ειχα κατσει να ψαξω ποτε την ιστορια πισω απο το κομματι... 3
chvnce Δημοσ. Κυριακή στις 09:51 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 09:51 μμ 20 λεπτά πριν, lector είπε Βασικα το mondaay μου χτυπησε το καμπανακι, και μετα ειδα οτι η υπολοιπη περιγραφη ταιριαζει. Εμένα δεν μου πήγε καθόλου στο μυαλό. Δεν υπάρχεις, απλά. 1
sakis han Δημοσ. Κυριακή στις 10:16 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 10:16 μμ 48 λεπτά πριν, floyd89gr είπε ωχ αληθεια Σακη ; εγω ειχα παντα την εντυπωση οτι το κομματι απο το επισημο καναλι τους ηταν το πρωτοτυπο . πολυ μπερδεμα τελικα . αφου το λες με σιγουρια παω πασο .. Δυστυχως το ΥΤ τα τελευταια χρονια (ειδικα στα topics) γινεται ολο και πιο ανακριβεις. Οποιος θελει να μαθαινει την αληθεια καλυτερα να κοιταει στην discogs γιατι εκει υπαρχουν πολλες σπανιες κυκλοφοριες και πληροφοριες.
floyd89gr Δημοσ. Κυριακή στις 10:31 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 10:31 μμ 13 λεπτά πριν, sakis han είπε Δυστυχως το ΥΤ τα τελευταια χρονια (ειδικα στα topics) γινεται ολο και πιο ανακριβεις. Οποιος θελει να μαθαινει την αληθεια καλυτερα να κοιταει στην discogs γιατι εκει υπαρχουν πολλες σπανιες κυκλοφοριες και πληροφοριες. Εννοειται οτι το discogs ειναι η απολυτη βαση δεδομενων . το θεμα ειναι αν δεν εχεις το αλμπουμ και θες να ακουσεις το πρωτοτυπο ε λες στο επισημο καναλι τους θα το εχουν . Κι ελεγα μα καλα γιατι τοσο αργο το πρωτοτυπο 1
lector Δημοσ. χθες στις 12:15 πμ Δημοσ. χθες στις 12:15 πμ Μια πολυ καλη βαση δεδομενων ειναι το whosampled 🙂 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα