Alex-V Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Ξερω ισως σε καποιους ακουγεται γυναικειο θεμα. Καποιοι θα πουνε "ε ρε προβληματα που εχει ο κοσμος". Για μενα ειναι προβλημα, σχετικα. Γνωριζει καποιος κανεναν αποτελεσματικο τροπο για να πυκνωσουν τα φρυδια? Ειτε αυτο ειναι μεσω καποιας διατροφης, η καποιου τοπικου προιοντος. Ακουω συνεχως για το καστορελαιο, αλλα δεν το εχω δοκιμασει. Σκεφτομαι βεβαια να παρω και μια γνωμη δερματολογου. Απλα να παρω γνωμες μεχρι να τον επισκεφτω. Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2018 από Alex-V
cthulhucarbide Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 https://www.insomnia.gr/forums/topic/662682-πυκνα-φρυδια/ 1
Alex-V Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε https://www.insomnia.gr/forums/topic/662682-πυκνα-φρυδια/ Το ξερω οτι το ειχα ανοιξει και ηθελα να συνεχισω εκει την συζητηση αλλα δεν μπορουσα να βρω το θεμα. Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2018 από Alex-V
Fabricated Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 πήγαινε σε αισθητικό να σου μάθει πως να τα φτιάχνεις. Δεν υπάρχει άλλη λύση 2
squeez48 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 6 ώρες πριν, Alex-V είπε Ξερω ισως σε καποιους ακουγεται γυναικειο θεμα. Καποιοι θα πουνε "ε ρε προβληματα που εχει ο κοσμος". Για μενα ειναι προβλημα, σχετικα. Γνωριζει καποιος κανεναν αποτελεσματικο τροπο για να πυκνωσουν τα φρυδια? Ειτε αυτο ειναι μεσω καποιας διατροφης, η καποιου τοπικου προιοντος. Ακουω συνεχως για το καστορελαιο, αλλα δεν το εχω δοκιμασει. Σκεφτομαι βεβαια να παρω και μια γνωμη δερματολογου. Απλα να παρω γνωμες μεχρι να τον επισκεφτω. Η "πυκνώτητα" γράφεται με "ο" ... έλεος δηλαδή .... 😉
Thulogur Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Alex, νομιζω οτι αν εβαζες μια φωτογραφια θα βοηθουσε 1
dpolal Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Μόνιμο τατουάζ φρυδιών, το κάνουν πολλές κυρίως ηλικιωμένες που έχουν παρόμοιο πρόβλημα λόγο ηλικίας αλλά και νεώτερες. Ψάχτω σε αισθητικό. https://www.google.com/search?q=μόνιμο+τατουάζ+φρυδιών&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-b-ab Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2018 από dpolal 2
orck Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Θέλω να δω θέμα για περιποίηση μπικίνι (με φωτογραφίες)
Panas76 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Βάλε ψεύτικες βλεφαρίδες. Κανείς δε θα παρατηρεί τα φρύδια σου.
Alex-V Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, squeez48 είπε Η "πυκνώτητα" γράφεται με "ο" ... έλεος δηλαδή .... 😉 Μπηκες για να μου μαθεις ορθογραφια επειδη εκανα λαθος σε μια λεξη εξυπνε? Αντε με τον καθε μπαμπινιωτη εδω μεσα. Λογικο, νεο μελος εισαι και το παιζεις εξυπνακιας. Θα στρωσεις. Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2018 από Alex-V
TopicStrarter Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 17 λεπτά πριν, Alex-V είπε Μπηκες για να μου μαθεις ορθογραφια επειδη εκανα λαθος σε μια λεξη εξυπνε? Αντε με τον καθε μπαμπινιωτη εδω μεσα. Λογικο, νεο μελος εισαι και το παιζεις εξυπνακιας. Θα στρωσεις. Είσαι άντρας ή γυναίκα;
palawiaris Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Εδώ στην Γερμανία τους μισοφέγγαρους πιο πολύ τους αναγνωρίζω από τα καλλιστεία που κάνουν στα φρύδια τους.
Alex-V Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 18 λεπτά πριν, TopicStrarter είπε Είσαι άντρας ή γυναίκα; Αρρεν 2 ώρες πριν, Thulogur είπε Alex, νομιζω οτι αν εβαζες μια φωτογραφια θα βοηθουσε Θα ανεβασω συντομα. Δεν εχω σοβαρο θεμα. Σε σημειο δηλαδη να ντραπω να βγω. Εχουν το σχημα, αλλα ειναι λιγο αραια. Ενα μελος μου ειχε πει για λατανοπροστη. Να ειμαι ειλικρινης δεν το ρωτησα σε γιατρο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις