Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξερω ισως σε καποιους ακουγεται γυναικειο θεμα. Καποιοι θα πουνε "ε ρε προβληματα που εχει ο κοσμος". Για μενα ειναι προβλημα, σχετικα.

Γνωριζει καποιος κανεναν αποτελεσματικο τροπο για να πυκνωσουν τα φρυδια? Ειτε αυτο ειναι μεσω καποιας διατροφης, η καποιου τοπικου προιοντος. Ακουω συνεχως για το καστορελαιο, αλλα δεν το εχω δοκιμασει. Σκεφτομαι βεβαια να παρω και μια γνωμη δερματολογου. Απλα να παρω γνωμες μεχρι να τον επισκεφτω.

Επεξ/σία από Alex-V
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Alex-V είπε

Ξερω ισως σε καποιους ακουγεται γυναικειο θεμα. Καποιοι θα πουνε "ε ρε προβληματα που εχει ο κοσμος". Για μενα ειναι προβλημα, σχετικα.

Γνωριζει καποιος κανεναν αποτελεσματικο τροπο για να πυκνωσουν τα φρυδια? Ειτε αυτο ειναι μεσω καποιας διατροφης, η καποιου τοπικου προιοντος. Ακουω συνεχως για το καστορελαιο, αλλα δεν το εχω δοκιμασει. Σκεφτομαι βεβαια να παρω και μια γνωμη δερματολογου. Απλα να παρω γνωμες μεχρι να τον επισκεφτω.

Η "πυκνώτητα" γράφεται με "ο" ... έλεος δηλαδή .... 😉

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόνιμο τατουάζ φρυδιών, το κάνουν πολλές κυρίως ηλικιωμένες που έχουν παρόμοιο πρόβλημα λόγο ηλικίας αλλά και νεώτερες.
Ψάχτω σε αισθητικό.

https://www.google.com/search?q=μόνιμο+τατουάζ+φρυδιών&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-b-ab

monimo-makigiaz-frudiwv2.jpg

Επεξ/σία από dpolal
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, squeez48 είπε

Η "πυκνώτητα" γράφεται με "ο" ... έλεος δηλαδή .... 😉

Μπηκες για να μου μαθεις ορθογραφια επειδη εκανα λαθος σε μια λεξη εξυπνε? Αντε με τον καθε μπαμπινιωτη εδω μεσα. Λογικο, νεο μελος εισαι και το παιζεις εξυπνακιας. Θα στρωσεις.

Επεξ/σία από Alex-V
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Alex-V είπε

Μπηκες για να μου μαθεις ορθογραφια επειδη εκανα λαθος σε μια λεξη εξυπνε? Αντε με τον καθε μπαμπινιωτη εδω μεσα. Λογικο, νεο μελος εισαι και το παιζεις εξυπνακιας. Θα στρωσεις.

Είσαι άντρας ή γυναίκα; 

Δημοσ.

Εδώ στην Γερμανία τους μισοφέγγαρους πιο πολύ τους αναγνωρίζω από τα καλλιστεία που κάνουν στα φρύδια τους.

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, TopicStrarter είπε

Είσαι άντρας ή γυναίκα; 

Αρρεν

2 ώρες πριν, Thulogur είπε

Alex, νομιζω οτι αν εβαζες μια φωτογραφια θα βοηθουσε

Θα ανεβασω συντομα. Δεν εχω σοβαρο θεμα. Σε σημειο δηλαδη να ντραπω να βγω. Εχουν το σχημα, αλλα ειναι λιγο αραια. Ενα μελος μου ειχε πει για λατανοπροστη. Να ειμαι ειλικρινης δεν το ρωτησα σε γιατρο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...