binho9 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 μπορεί να είμαι εκτός θέματος με το φόρουμ αλλα δεν ήξερα σε πιο άλλο φόρουμ να γράψω και προτίμησα εδώ που το ξέρω. Λοιπόν έχω κάνει αίτηση στον ασεπ η οποία έχει κλείσει, είναι ( υποβληθείσα )... μπορώ να την αλλάξω ή να συμπληρώσω κάτι που ξέχασα;
dionisis1925 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Στην ηλεκτρονική αν εννοείς όχι..γενικά ναι..δες στην προκήρυξη μέχρι πότε έχεις προθεσμία για συμπληρωματικές αιτήσεις.
binho9 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 στην ηλεκτρονική εννοώ.... άντε να δούμε τώρα τι θα γίνει. σε ευχαριστώ φιλαράκι
Skavenger Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 είχα κάνει και εγώ αίτηση στην 3Κ18 (στην οποία παιδεύτηκα γιατί το σιτε ήταν γτπ) δεν ξέρω καν αν έχουν βγει αποτελέσματα , γενικά δεν ασχολήθηκα μετά.. πάντως δεν νομίζω να μπορείς να αλλάξεις κάτι πλέον
Ola150 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 5 ώρες πριν, binho9 είπε μπορεί να είμαι εκτός θέματος με το φόρουμ αλλα δεν ήξερα σε πιο άλλο φόρουμ να γράψω και προτίμησα εδώ που το ξέρω. Λοιπόν έχω κάνει αίτηση στον ασεπ η οποία έχει κλείσει, είναι ( υποβληθείσα )... μπορώ να την αλλάξω ή να συμπληρώσω κάτι που ξέχασα; diorismos.gr, έχει καλό forum. Αν δεν έχει λήξει η προθεσμία υποβολής της ηλεκτρονικής, ναι μπορείς να το κάνεις. 4 ώρες πριν, Skavenger είπε είχα κάνει και εγώ αίτηση στην 3Κ18 (στην οποία παιδεύτηκα γιατί το σιτε ήταν γτπ) δεν ξέρω καν αν έχουν βγει αποτελέσματα , γενικά δεν ασχολήθηκα μετά.. πάντως δεν νομίζω να μπορείς να αλλάξεις κάτι πλέον Στον ΑΣΕΠ βλέπεις τα αποτελέσματα, κατά τα άλλα, diorismos.gr έχει πολλά πράγματα. (Δεν κάνω διαφήμιση, μόνο αυτό ξέρω) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα