Mr_Terror Δημοσ. 2 Ιουλίου Δημοσ. 2 Ιουλίου Λογικα το καταστημα θα σε καλυψει αν χρειαστει, βεβαια θα δει και το λαθος που εγινε αλλα θα το χρεωθει το καταστημα το λαθος.Απο πιο καταστημα τον αγορασες? Τελικα πηρες τον Toshiba s300? Και εγω χθες τον παρελαβα αρκετα ευχαριστημενος για την δουλεια που τον θελω.Αποθηκη οπως και εσυ.
panatha1369 Δημοσ. 2 Ιουλίου Δημοσ. 2 Ιουλίου 1 ώρα πριν, Mr_Terror είπε Λογικα το καταστημα θα σε καλυψει αν χρειαστει, βεβαια θα δει και το λαθος που εγινε αλλα θα το χρεωθει το καταστημα το λαθος.Απο πιο καταστημα τον αγορασες? Τελικα πηρες τον Toshiba s300? Και εγω χθες τον παρελαβα αρκετα ευχαριστημενος για την δουλεια που τον θελω.Αποθηκη οπως και εσυ. Ναι το toshiba s300 πηρα...σαν αποθηκη καλος ειναι.Αλλα γεμιζει πολυ ευκολα η cache και σαν αποτελεσμα οταν μεταφερω αρκετα gb να μηδενιζει για καποια δευτερα..Το ιδιο οταν τον εβαλα σαν δισκο για τα τορρεντ να κατεβαινουν εκει..καθε λιγο disk overloaded 100..
Mr_Terror Δημοσ. 2 Ιουλίου Δημοσ. 2 Ιουλίου Και μένα χθες που περνούσα αρκετά gb είχε τα πάνω κάτω του.Αλλα δεν με ενδιαφέρουν οι επιδόσεις για αποθήκη τον θέλω.Θεωρητικα είναι και πιο αξιόπιστος από τους απλούς και πάλι θεωρητικά θα αντέξει περισσότερο. σκέφτομαι να πάρω άλλον έναν γιατί στα 70 ευρώ δεν βρίσκεις άλλον στα 4tb.
Arkin Δημοσ. 5 Ιουλίου Δημοσ. 5 Ιουλίου Μου ηρθε σημερα ο 3ος nvme ενας 990 evo plus 2TB και ειπα να κανω μια αναφορα με νουμερα αναμεσα σε αυτους που εχω για να δουμε τι πιανουν και αν υπαρχει εξελιξη. Samsung 850 Evo αγορασμενος τελος 2017 Kingston A2000 με DRAM αγορασμενος νομιζω αρχες 2019 εχει γραψει πανω απο 270TB Samsung 980 Pro χωρις DRAM 99% γεματος εχει γραψει 50TB αγορασμενος 2021 Samsung 990 Evo Plus φρεσκος 2
TechWeirdo Δημοσ. 10 Ιουλίου Δημοσ. 10 Ιουλίου Κανένας καλός SSD 500gb ή 1 TB ; Να είναι και οικονομικός.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα