Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω αυτη την μητρικη ASUS A68HM PLUS που εχει HDMI αλλα ο επεξεργαστης AMD X4-880K που εχω πανω δεν εχει γραφικα οποτε δεν εχω εικονα συν οτι κανει κατι μπιπ επειδη δεν εχει καρτα γραφικων.

Οταν του βαζω ξεχωριστη δουλευει κανονικα αλλα θελω να βρω επεξεργαστη με γραφικα για να μην βαλω ξεχωριστη καρτα γραφικων.

Ποιους επεξεργαστες μπορω να βαλω;

Το σετακι μου το εδωσε φιλος και δεν το ταιριαξε σωστα αφου πηρε επεξεργαστη χωρις γραφικα επρεπε να παρει και μητρικη χωρις η να τα παρει και τα δυο με γραφικα.

Δημοσ.

Γτ να μη βάλεις ξεχωριστή κάρτα; Με τα ίδια χρήματα που θα χρειαστούν για επεξεργαστή με ενσωματωμένα γραφικά θα πάρεις μια ξεχωριστή κάρτα με καλύτερα γραφικα

Δημοσ.

Γιατι δεν θα κανει καμια σπουδαια δουλεια συν οτι μπορω να δωσω αυτον που εχω και να παρω τον αλλον οποτε θα μου ερθει με λιγοτερα χρηματα.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, koolisk6 είπε

Ρωτας τι επεξεργαστες να βαλεις στο ινσομνια και δεν πας στη σελιδα της μητρικης να δεις?

https://www.asus.com/us/Motherboards/A68HMPLUS/HelpDesk_CPU/

Βαρεσε η ζεστη κατακουτελα?

Το εχω δει αυτο για VFM ρωταω και επειδη μαλλον σε μεταχειρισμενο θα παω θελω γνωμες για το ποιος ποιοι αξιζουν να ψαξω.

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Το εχω δει αυτο για VFM ρωταω και επειδη μαλλον σε μεταχειρισμενο θα παω θελω γνωμες για το ποιος ποιοι αξιζουν να ψαξω.

Λογικά θες κανέναν 7600.

• Like 2
Δημοσ.

Αποφασισα τελικα να μην τα κρατησω θα μου παει ψηλα  γιατι εχω κουτι μητρικη επεξεργαστη μνημες αλλα θελω δισκο τροφοδοτικο η να αλλαξω επεξεργαστη η να παρω καρτα οποτε συμφερει να τα δωσω.

Η πλακα ειναι οτι ειχα καρτα την MSI 7770 Ghz εντελως καινουρια και την εδωσα για 30 ευρω και πλεον βλεπω χειροτερες με 40 και 50 ευρω.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...