Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια ψαχνω να ξεκινησω canoe για γυμναστικη και για να ξεφευγει λιγο το μυαλο μου.

Αξιζει το explorer k2 για δυο ατομα για αρχη,ή ειναι τσαμπα τα λεφτα;

https://www.moustakastoys.gr/gr/kalokairina/varkes/intex-kayak-2-theseis-explorer-k2-68307np-401331068307/

Προτιμω φουσκωτο για πρακτικους ( και οικονομικους ) λογους.

Δημοσ.

Το σκεφτομαι και εγω εδω και λιγο καιρο.
Ειχα την χαρα να παω να κανω μια δωρεαν βολτα στο Κεντρο Πολιτισμου Ιδρυμα Σταυρος Νιαρχος, σε ενα φεστιβαλ που ειχαν, ειχαν και αυτα τα φουσκωτα καγιακ για βολτα στο κανναλι.
Δυστηχως ομως επειδη ειχε μπει μεσα η σαρα και η μαρα και οι ανθρωποι τα ειχαν παιξει η βαριοντουσαν, το καγιακ ηταν εμφανος καπως ξεφουσκωτο. Με αποτελεσμα να...λαστιχαρει. Αυτο σημαινει οτι εβαζα δυναμη στο κουπι και αισθανομουν το σκαφος να αλλαζει σχημα απο τους σχετικα μαλακους θαλαμους.
Ενα αλλο θεματακι ειναι οτι ετσι οπως ειχα κατσει το χερι μου ακουμπαγε στο βινυλιο του θαλαμου και οι στοκοι που το σχεδιασαν απο επανω εχουν κανει την ραφη, με αποτελεσμα να βγω με ερεθισμενο χερι, τιποτα το σοβαρο, αλλα για μια βολτα 20λεπτα ειχα κοκκινισμενο χερι.
Ειναι παρα πολυ σταθερο, για να γυρισεις και να πεσεις μεσα στην θαλασσα θα πρεπει να κανεις ταρζανια τρελη, να το θες μονος σου η να πας σε τρικυμια.

Οι καγιακερς τα θεωρουν πεταμενα λεφτα και κατηγορια παιχνιδιου αυτα τα καγιακ, ισως να εχουν δικιο, αλλα αυτοι μιλανε για 5πλασιο κοστος τουλαχιστον.
Για το αλλο, το Challenger K2 (μαλλον λιγο πιο γρηγορο αλλα λιγοτερο σταθερο) διαβασε εδω, http://www.sea-kayak.gr/index.php?topic=756.0

Εαν παρεις προτιμησε με 10ευρω φτηνοτερα απο το Jumbo στα 90ευρω, https://www.e-jumbo.gr/kalokairina/fouskota-axesouar-kolymvisis/varkes-kano-fouskota/kano/dithesio-fouskoto-kano-thalassis-explorer-k2-intex_334507/

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
44 λεπτά πριν, orck είπε

Εαν παρεις προτιμησε με 10ευρω φτηνοτερα απο το Jumbo στα 90ευρω, https://www.e-jumbo.gr/kalokairina/fouskota-axesouar-kolymvisis/varkes-kano-fouskota/kano/dithesio-fouskoto-kano-thalassis-explorer-k2-intex_334507/

Θα με βολευε απο jumbo για να μην μπλεκω με κουριερ και μεταφορικα,αλλα δεν ξερω τι διαφορα θα εχει το απλο explorer με το K2 πoυ εχω ψιλοκαταληξει..

Θα μπορω να το "καβαλησω" μονος μου εαν απουσιαζει η παρεα ;

Επισης σκεφτομαι να κανω καμια φορα με ενα φιλο που ζυγιζει 95 κιλα,εγω ειμαι στα 85,θα μας αντεξει?

Λεει οριο 180,αλλα παιζει να ζοριστουμε..

Επεξ/σία από talibanakos
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, talibanakos είπε

Θα με βολευε απο jumbo για να μην μπλεκω με κουριερ και μεταφορικα,αλλα δεν ξερω τι διαφορα θα εχει το απλο explorer με το K2 πoυ εχω ψιλοκαταληξει..

Θα μπορω να το "καβαλησω" μονος μου εαν απουσιαζει η παρεα ;

Επισης σκεφτομαι να κανω καμια φορα με ενα φιλο που ζυγιζει 95 κιλα,εγω ειμαι στα 85,θα μας αντεξει?

Λεει οριο 180,αλλα παιζει να ζοριστουμε..

Στο μονο που μπορω να απαντησω ειναι το πρωτο, και στο Jumbo και στον Μουστακα μπορουν να το στειλουν με δωρεαν μεταφορικα σπιτι σου, στο Jumbo δεν υπαρχει στα καταστηματα, στον Μουστακα υπαρχει και σε καταστηματα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, orck είπε

Στο μονο που μπορω να απαντησω ειναι το πρωτο, και στο Jumbo και στον Μουστακα μπορουν να το στειλουν με δωρεαν μεταφορικα σπιτι σου, στο Jumbo δεν υπαρχει στα καταστηματα, στον Μουστακα υπαρχει και σε καταστηματα.

Στο jumbo ειδα οτι το μονοθεσιο ειναι web only,τα αλλα 2 δεν ειχαν τετοια σημανση.

Edit εκτος και αν εχεις παει και δεν το εχουν,με ελεγχο διαθεσιμοτητος ειδα οτι παιζει γενικα στα καταστηματα και ειδικα στο καταστημα Καλαματας,που μενω εγω.

Επεξ/σία από talibanakos
Δημοσ.

Προσπαθω να αποφευγω οσο μπορω τα Jumbo, δεν εχω παει καθολου.
Σε εμενα λεει αυτο (για το explorer K2 που κοιταζω και εγω).

explorerk2.jpg

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, orck είπε

Δεν περναω ουτε απ'εξω,πουλανε μονο σκουπιδια,ασε που με εκνευριζει που εχουν κανει τα μαγαζια ετσι ωστε να πρεπει να γυρισεις οοοοοολο το μαγαζι ακομα και αν θες ενα πραμα.

Πρεπει να εισαι ηλιθιος για να το κανεις αυτο σε ενα καταστημα και ακομα πιο ηλιθιος για να πας να ψωνισεις απο εκει.

Απλα τωρα βολευει αφου εχει το συγκεκριμενο μοντελο.
Θα παω αυριο μια βολτα μετα τη δουλεια να δω τι παιζει.

Επεξ/σία από talibanakos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 1/7/2018 στις 11:48 ΜΜ, orck είπε

Σε εμενα λεει αυτο (για το explorer K2 που κοιταζω και εγω).

explorerk2.jpg

Το πηρα τελικα απο τζαμπο,αλλα εκνευριστηκα τοσο που αναγκαστηκα να περπατησω 8 λεπτα μεσα στο καταστημα,ανεβαινοντας στον οροφο και κατεβαινοντας παλι στο ισογειο για να παρω το φουσκωτο.Τους εκανα τη σχετικη παρατηρηση και μου απαντησαν οτι το 99% που μπαινει ψωνιζει παραπανω απο αυτο το κολπο.
Tους λες :εγω κοντεψα να μην ερθω να σας δωσω 90 ευρω απο αυτο το κολπο.

Εν τελει το πηρα,το φορτωσα στο παπι και το εδωσα σε ενα φιλο να κανει 1-2 μερες καθως εγω θα μπορεσω απο σουκου λογω δουλειας.

Πηρα το πρασινο το διθεσιο το γρηγοro :P

Επεξ/σία από talibanakos
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Update στο θεμα,αγορασα το challenger k2 για να κανω με την παρεα.

Δεν υπαρχει λογος να παρει καποιος τετοιο φθηνο μονοθεσιο,μπορει να κανει και με το διθεσιο μονος του σχετικα ανετα.

Το εχουμε καβαλησει 4 μερες με φιλους,παει πολυ καλα.

Καλο ειναι να μην το καβαλατε οταν εχει κυμα γιατι ειναι αρκετα δυσκολο.

Τιπ που θα σας σωσει τη μερα,ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΗΝ ΚΑΡΙΝΑ!!

Το εριξα 2 φορες χωρις την καρινα και πραγματικα χορτασαμε.. παντιλικι!
Δεν στεκεται χωρις την καρινα,στη δευτερη διορθωση που θα κανει ο πισω το καγιακ γυριζει σχεδον 180 μοιρες.

Δημοσ.

Μια και λέμε για kayak, παίζει κανένα πλαστικό αναδιπλούμενο που να χωράει στο αυτοκίνητο; 

Είχα ψάξει στο παρελθόν και για βαρκάκι αναδιπλούμενο αλλά δεν έβρισκα Ελλάδα.

Για κανένα ψάρεμα δηλαδή όχι τίποτα σοβαρό...

Δημοσ.

Αυτα τα δυο που λεμε εδω (intex challenger K2, explorer K2) ειναι φουσκωτα που χωρανε στο αυτοκινητο.

Υπαρχουν καποια καγιακ που λεγονται πτυσομενα, αυτα εχουν σκληρο σκελετο τον οποιο στηνεις οπως περιπου στηνεις μια σκηνη και πανω βαζεις το ειδικο υφασμα που μπαινει περιπου σαν καλτσα για να γινει σκαφος που πλεει. Δεν λες αυτα ετσι δεν ειναι;

Δημοσ.
7 ώρες πριν, orck είπε

Αυτα τα δυο που λεμε εδω (intex challenger K2, explorer K2) ειναι φουσκωτα που χωρανε στο αυτοκινητο.

Και με μηχανακι το πας μια χαρα για κοντινη αποσταση,ακομα και ψευτοξεφουσκωτο.

Αν ειναι να το πας μακρια πρεπει να το ξεφουσκωσεις εντελως και να το διπλωσεις αρκετα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...