iiiioannis Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Το πιο εύκολο θα ήταν ένας φίλος που κάνει τη διαδρομή χωρίς διόδια από Αθήνα Θεσσαλονίκη για παράδειγμα να την σώσει και να την κάνει share σε όλους.. Τα videos είναι καλά αλλά πολύ χρονοβόρα και δυστυχώς δεν βοηθάνε και πολύ. 1
becoming_I Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Ο οδηγός που αναφέρεται βρίσκεται στο https://tollfreegr.com
μπιπ μπιπ Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Καλό αλλά ειναι μεχρι Λαμία ο οδηγός αυτός
gia_nnis Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 12/7/2018 στις 1:20 ΠΜ, iiiioannis είπε Το πιο εύκολο θα ήταν ένας φίλος που κάνει τη διαδρομή χωρίς διόδια από Αθήνα Θεσσαλονίκη για παράδειγμα να την σώσει και να την κάνει share σε όλους.. Τα videos είναι καλά αλλά πολύ χρονοβόρα και δυστυχώς δεν βοηθάνε και πολύ. Ποια διοδια δεν ξερεις να αποφυγεις??? Κατι τετοιο θα σε βοηθουσε https://goo.gl/maps/4XUWyU8cgbL2 Απο Αθηνα-Θεσσαλονικη αποφυγη Τραγανας(3,80ε),Αγιας Τριαδας(1.75ε) και Μαυρομαντηλας(1.90ε) Και εδω απο Αθηνα-Θεσσαλονικη των Αφιδνων(3.25) με διαφορα 2.1χλμ παραπανω https://goo.gl/maps/qRhk2N6aPXH2 Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2018 από gia_nnis 1
Ather Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Από περιέργεια και επειδή δεν πολυοδηγάω, το google που υστερεί όταν επιλέξεις αποφυγή διοδίων; Βγάζει διαδρομές κατά πολύ μεγαλύτερες;
vasioula1 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Μου εχει τυχει να προτεινει και χωραφοδρομους. Αλλα -συνηθως- ναι, δρομους οχι τοσο κεντρικους και περισσοτερα χιλιομετρα.
RedPriest Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Προσωπικά το Google maps Αν και το χρησιμοποιώ και εγώ αρκετα, όσες φορές έχω βάλει για αποφυγή διοδίων δεν με έβαλε ποτε απο εθνικη οδό και να βγεις ξερω γω μια έξοδο πριν τα διόδια. Πάντοτε ηταν από την αρχή απο επαρχιακούς παρολο που δεν έχει διοδια για αρκετά χιλιομετρα στην εθνική. Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2018 από RedPriest
μπιπ μπιπ Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Χαχα το google maps μια φορά κάπου στη Μαγνησία με έβγαλε σε έναν έρημο χωματόδρομο με λακούβες 1 μέτρο. Πολύ αστείο Google!
gia_nnis Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 19 ώρες πριν, Ather είπε Από περιέργεια και επειδή δεν πολυοδηγάω, το google που υστερεί όταν επιλέξεις αποφυγή διοδίων; Βγάζει διαδρομές κατά πολύ μεγαλύτερες; Αναλογα πως ειναι ενημερωμενο.. Στα περισσοτερα ειναι λαθος!
gia_nnis Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 23 ώρες πριν, gia_nnis είπε Ποια διοδια δεν ξερεις να αποφυγεις??? Κατι τετοιο θα σε βοηθουσε https://goo.gl/maps/4XUWyU8cgbL2 Απο Αθηνα-Θεσσαλονικη αποφυγη Τραγανας(3,80ε),Αγιας Τριαδας(1.75ε) και Μαυρομαντηλας(1.90ε) Και εδω απο Αθηνα-Θεσσαλονικη των Αφιδνων(3.25) με διαφορα 2.1χλμ παραπανω https://goo.gl/maps/qRhk2N6aPXH2
phanispal Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Ξεθάβω για να ρωτήσω: μετά το Πάσχα υπάρχει πιθανότητα να μοιράσω τη διαδρομή για να παραλάβω κάποια άτομα (εγώ Αθήνα, εκείνοι Άρτα). Δηλαδή θα τους φέρει κάποιος μέχρι κάποιο σημείο στο οποίο θα είμαι εγώ, και θα γυρίσουμε Αθήνα. Υπάρχουν τρόποι να αποφύγουμε τη γέφυρα. Αν ναι, ποιοι; Κάτι που σκέφτηκα είναι να πάω εγώ από πάνω (Θήβα-Γαλαξίδι-Ναύπακτος) και να συναντηθώ με εκείνον κάπου μετά το Αγρίνιο, οπότε ούτε εκείνος να περάσει τη γέφυρα, και είτε εγώ να περάσω μία φορά επιστρέφοντας, είτε να γυρίσω πάλι από Ναύπακτο.
chsam Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 2 λεπτά πριν, phanispal είπε Ξεθάβω για να ρωτήσω: μετά το Πάσχα υπάρχει πιθανότητα να μοιράσω τη διαδρομή για να παραλάβω κάποια άτομα (εγώ Αθήνα, εκείνοι Άρτα). Δηλαδή θα τους φέρει κάποιος μέχρι κάποιο σημείο στο οποίο θα είμαι εγώ, και θα γυρίσουμε Αθήνα. Υπάρχουν τρόποι να αποφύγουμε τη γέφυρα. Αν ναι, ποιοι; Κάτι που σκέφτηκα είναι να πάω εγώ από πάνω (Θήβα-Γαλαξίδι-Ναύπακτος) και να συναντηθώ με εκείνον κάπου μετά το Αγρίνιο, οπότε ούτε εκείνος να περάσει τη γέφυρα, και είτε εγώ να περάσω μία φορά επιστρέφοντας, είτε να γυρίσω πάλι από Ναύπακτο. Μπορει καποιος απο τους δυο σας να παρει το καραβι, ειναι μιση τιμη. Επισης, αν δεν εχουν τονους πραγματα, μπορει να τους αφησει απο την μια πλευρα, να μπουνε πεζοι στο καραβι (ειναι δωρεαν για πεζους) και να τους παραλαβεις απο την απεναντι εσυ.Τι πιο απλο;
phanispal Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Όχι, θα πρέπει να συναντηθούμε για να γίνει μεταφορά παιδικού καθίσματος, καροτσιού και αποσκευών απ' το αυτοκίνητο εκείνου στο δικό μου, και τα άτομα θα είναι μάνα με μωρό, οπότε δε νομίζω ότι έχει νόημα να ταλαιπωρηθούν τόσο. Γενικά δεν είναι άσχημη ιδέα όμως, δεν το είχα σκεφτεί καθόλου επειδή δεν ξέρω τι παίζει με το καράβι.
chsam Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, phanispal είπε Όχι, θα πρέπει να συναντηθούμε για να γίνει μεταφορά παιδικού καθίσματος, καροτσιού και αποσκευών απ' το αυτοκίνητο εκείνου στο δικό μου, και τα άτομα θα είναι μάνα με μωρό, οπότε δε νομίζω ότι έχει νόημα να ταλαιπωρηθούν τόσο. Γενικά δεν είναι άσχημη ιδέα όμως, δεν το είχα σκεφτεί καθόλου επειδή δεν ξέρω τι παίζει με το καράβι. Αν δεν εχει αλλαξει κατι τοσο τραγικα,μεχρι και πριν δυο χρονια που περνουσα, ηταν 6 ή 6.5ευρω η μεταφορα αυτοκινητου απεναντι (ασχετως ατομων,φορτιου). Επεξ/σία 20 Απριλίου 2019 από chsam
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα