Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το πιο εύκολο θα ήταν ένας φίλος που κάνει τη διαδρομή χωρίς διόδια από Αθήνα Θεσσαλονίκη για παράδειγμα να την σώσει και να την κάνει share σε όλους.. Τα videos είναι καλά αλλά πολύ χρονοβόρα και δυστυχώς δεν βοηθάνε και πολύ. 

• Like 1
  • 4 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 12/7/2018 στις 1:20 ΠΜ, iiiioannis είπε

Το πιο εύκολο θα ήταν ένας φίλος που κάνει τη διαδρομή χωρίς διόδια από Αθήνα Θεσσαλονίκη για παράδειγμα να την σώσει και να την κάνει share σε όλους.. Τα videos είναι καλά αλλά πολύ χρονοβόρα και δυστυχώς δεν βοηθάνε και πολύ. 

Ποια διοδια δεν ξερεις να αποφυγεις???

Κατι τετοιο θα σε βοηθουσε https://goo.gl/maps/4XUWyU8cgbL2

Απο Αθηνα-Θεσσαλονικη αποφυγη Τραγανας(3,80ε),Αγιας Τριαδας(1.75ε) και Μαυρομαντηλας(1.90ε)

Και εδω απο Αθηνα-Θεσσαλονικη των Αφιδνων(3.25) με διαφορα 2.1χλμ παραπανω  https://goo.gl/maps/qRhk2N6aPXH2

Επεξ/σία από gia_nnis
  • Thanks 1
Δημοσ.

Από περιέργεια και επειδή δεν πολυοδηγάω, το google που υστερεί όταν επιλέξεις αποφυγή διοδίων; Βγάζει διαδρομές κατά πολύ μεγαλύτερες;

Δημοσ.

Μου εχει τυχει να προτεινει και χωραφοδρομους. Αλλα -συνηθως- ναι, δρομους οχι τοσο κεντρικους και περισσοτερα χιλιομετρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσωπικά το Google maps Αν και το χρησιμοποιώ και εγώ αρκετα, όσες φορές έχω βάλει για αποφυγή διοδίων δεν με έβαλε ποτε απο εθνικη οδό και να βγεις ξερω γω μια έξοδο πριν τα διόδια. Πάντοτε ηταν από την αρχή απο επαρχιακούς παρολο που δεν έχει διοδια για αρκετά χιλιομετρα στην εθνική.

Επεξ/σία από RedPriest
Δημοσ.
19 ώρες πριν, Ather είπε

Από περιέργεια και επειδή δεν πολυοδηγάω, το google που υστερεί όταν επιλέξεις αποφυγή διοδίων; Βγάζει διαδρομές κατά πολύ μεγαλύτερες;

Αναλογα πως ειναι ενημερωμενο.. Στα περισσοτερα ειναι λαθος!

Δημοσ.
23 ώρες πριν, gia_nnis είπε

Ποια διοδια δεν ξερεις να αποφυγεις???

Κατι τετοιο θα σε βοηθουσε https://goo.gl/maps/4XUWyU8cgbL2

Απο Αθηνα-Θεσσαλονικη αποφυγη Τραγανας(3,80ε),Αγιας Τριαδας(1.75ε) και Μαυρομαντηλας(1.90ε)

Και εδω απο Αθηνα-Θεσσαλονικη των Αφιδνων(3.25) με διαφορα 2.1χλμ παραπανω  https://goo.gl/maps/qRhk2N6aPXH2

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ξεθάβω για να ρωτήσω: μετά το Πάσχα υπάρχει πιθανότητα να μοιράσω τη διαδρομή για να παραλάβω κάποια άτομα (εγώ Αθήνα, εκείνοι Άρτα). Δηλαδή θα τους φέρει κάποιος μέχρι κάποιο σημείο στο οποίο θα είμαι εγώ, και θα γυρίσουμε Αθήνα.

Υπάρχουν τρόποι να αποφύγουμε τη γέφυρα. Αν ναι, ποιοι;

Κάτι που σκέφτηκα είναι να πάω εγώ από πάνω (Θήβα-Γαλαξίδι-Ναύπακτος) και να συναντηθώ με εκείνον κάπου μετά το Αγρίνιο, οπότε ούτε εκείνος να περάσει τη γέφυρα, και είτε εγώ να περάσω μία φορά επιστρέφοντας, είτε να γυρίσω πάλι από Ναύπακτο.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, phanispal είπε

Ξεθάβω για να ρωτήσω: μετά το Πάσχα υπάρχει πιθανότητα να μοιράσω τη διαδρομή για να παραλάβω κάποια άτομα (εγώ Αθήνα, εκείνοι Άρτα). Δηλαδή θα τους φέρει κάποιος μέχρι κάποιο σημείο στο οποίο θα είμαι εγώ, και θα γυρίσουμε Αθήνα.

Υπάρχουν τρόποι να αποφύγουμε τη γέφυρα. Αν ναι, ποιοι;

Κάτι που σκέφτηκα είναι να πάω εγώ από πάνω (Θήβα-Γαλαξίδι-Ναύπακτος) και να συναντηθώ με εκείνον κάπου μετά το Αγρίνιο, οπότε ούτε εκείνος να περάσει τη γέφυρα, και είτε εγώ να περάσω μία φορά επιστρέφοντας, είτε να γυρίσω πάλι από Ναύπακτο.

Μπορει καποιος απο τους δυο σας να παρει το καραβι, ειναι μιση τιμη.

Επισης, αν δεν εχουν τονους πραγματα, μπορει να τους αφησει απο την μια πλευρα, να μπουνε πεζοι στο καραβι (ειναι δωρεαν για πεζους) και να τους παραλαβεις απο την απεναντι εσυ.Τι πιο απλο;

Δημοσ.

Όχι, θα πρέπει να συναντηθούμε για να γίνει μεταφορά παιδικού καθίσματος, καροτσιού και αποσκευών απ' το αυτοκίνητο εκείνου στο δικό μου, και τα άτομα θα είναι μάνα με μωρό, οπότε δε νομίζω ότι έχει νόημα να ταλαιπωρηθούν τόσο. Γενικά δεν είναι άσχημη ιδέα όμως, δεν το είχα σκεφτεί καθόλου επειδή δεν ξέρω τι παίζει με το καράβι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, phanispal είπε

Όχι, θα πρέπει να συναντηθούμε για να γίνει μεταφορά παιδικού καθίσματος, καροτσιού και αποσκευών απ' το αυτοκίνητο εκείνου στο δικό μου, και τα άτομα θα είναι μάνα με μωρό, οπότε δε νομίζω ότι έχει νόημα να ταλαιπωρηθούν τόσο. Γενικά δεν είναι άσχημη ιδέα όμως, δεν το είχα σκεφτεί καθόλου επειδή δεν ξέρω τι παίζει με το καράβι.

Αν δεν εχει αλλαξει κατι τοσο τραγικα,μεχρι και πριν δυο χρονια που περνουσα, ηταν 6 ή 6.5ευρω η μεταφορα αυτοκινητου απεναντι (ασχετως ατομων,φορτιου).

Επεξ/σία από chsam

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...