Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει περίπτωση τα ράμματα να αφήσουν κάποια ουλή , η στην δικιά μου περίπτωση κάποιο εξόγκωμα ? 

Επειδή έχω κάνει και επέμβαση αφαίρεσης σκωληκοειδης απόφυσης ξέρω πως είναι τα κακά ράμματα

Έχουν περάσει 4 μέρες από την επέμβαση και το εξόγκωμα στα ράμματα δεν λέει να φύγει . Τα ράμματα υπάρχουν ακόμα δεν έχουν απορροφηθεί , αλλά το θέμα είναι ότι κατά την πορεία των ραμμάτων ( περίπου 5 ) μόνο στην περιοχή της βαλάνου υπάρχει αυτό το θέμα ενώ στο υπόλοιπο ραμμένο κομμάτι του μορίου είναι κανονικά - σχεδόν επιπεδο-.

• Like 1
Δημοσ.

Τι να κάνω ρε φίλε , με αυτό το θέμα δεν παίζεις ... Επίσης γιατί Μ δίνει μόνο 5 απαντήσεις , ούτε γεια δεν προλαβαίνω να πω 

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Dr Michael είπε

Τι να κάνω ρε φίλε , με αυτό το θέμα δεν παίζεις ...

Όταν γίνεις καλα, θα μπορέσεις ομως :)

• Like 1
Δημοσ.

Αν στο έκανε με λειζερ δε θα έχεις κανένα σημάδι. Αν στο έκανε με νυστέρι δεν ξέρω αλλά από ότι διάβαζα πάλι μικρή πιθανότητα να έχεις visible σημάδι. Καταλαβαίνω το άγχος είναι μεγάλο με το μαραφέτι μετά πως θα παίρνει πίπα η άλλη χωρίς να τρομάξει, μην ανησυχείς δε θα φαίνεται τίποτα εκτός αν βγεις με χειρούργο που ξέρει από αυτά και έχει γερακίσιο μάτι.

Δημοσ.

Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι το νυστέρι ειναι καλύτερη λύση γιατί παρότι έχει χειρότερη μετεγχειρητική περίοδο κάνει μικρότερη ζημιά μιας και παραμένουν τουλάχιστον κάποιες απο τις αρχικές νευρικές απολήξεις (που σου δίνουν αίσθηση κατα την διάρκεια του σεξ) του χαλινού ενώ το laser καυτηριάζει όλο το χαλινό και ότι νευρικές απολήξεις υπήρχαν γίνονται "κάρβουνο" 

Δημοσ.

Τι να πω , το μόνο θέμα είναι αυτό . Όχι μόνο για αισθητικούς λόγους αλλά και για λειτουργικούς ... Αν έχεις εξόγκωμα εκεί πάνω καηκες , αν ήταν στο χέρι μου δεν θα έδινα σημασία , αλλά είναι ευαίσθητο το θέμα ( και το σημείο ) 

Δημοσ.

Και ένα τελευταίο γιατί κούρασα , σε περίπτωση που έχει γίνει λάθος ραφή και μείνει κάποια ανωμαλία υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης ; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, Dr Michael είπε

Υπάρχει περίπτωση τα ράμματα να αφήσουν κάποια ουλή , η στην δικιά μου περίπτωση κάποιο εξόγκωμα ? 

Επειδή έχω κάνει και επέμβαση αφαίρεσης σκωληκοειδης απόφυσης ξέρω πως είναι τα κακά ράμματα

Έχουν περάσει 4 μέρες από την επέμβαση και το εξόγκωμα στα ράμματα δεν λέει να φύγει . Τα ράμματα υπάρχουν ακόμα δεν έχουν απορροφηθεί , αλλά το θέμα είναι ότι κατά την πορεία των ραμμάτων ( περίπου 5 ) μόνο στην περιοχή της βαλάνου υπάρχει αυτό το θέμα ενώ στο υπόλοιπο ραμμένο κομμάτι του μορίου είναι κανονικά - σχεδόν επιπεδο-.

1) Αν κατάλαβα καλά, έκανες διατομή χαλινού.  2) Τα ράμματα δεν έχουν ακόμη απορροφηθεί, άρα δεν έχεις εικόνα του τελικού αποτελέσματος. 3) Εχεις κάνει επέμβαση αφαίρεσης σκωληκοειδούς απόφυσης, άρα ξέρεις ότι οποιοδήποτε χειρουργείο αφήνει σημάδια.  Το συμπέρασμα των 1,  2 και 3 είναι ότι ναι, θα έχεις σημάδια και ναι, δίνεις υπερβολική σημασία στο θέμα.

Επεξ/σία από Dagobert
Δημοσ.

Αδελφέ, πριν από 12 χρόνια έκανα διατομη χαλινου και περιτομή λόγω ψευδοφιμωσης... Ότι καλύτερο έχω κάνει στην ζωή μου! Από τότε και ύστερα απολαμβάνω το σεξ , τον αυνανισμό και ότι άλλο περιλαμβάνει την περιοχή... ΜΗΝ αγχώνεσαι , προφανώς για να κάνεις χαλινο είχες προβλήματα  οπότε όλα θα λυθούν τώρα, άραξε περίμενε να απορροφηθεί το οίδημα και τα ράμματα και όλα καλά

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα, για να σας προλάβω έχω ήδη ρωτήσει σε γιατρό του νοσοκομείου, οι ιδιώτες λείπουν σε διακοπές και επειδή αλλιώς τα βλέπει ο γιατρός και αλλιώς ο ασθενής θα ήθελα να ρωτήσω εσάς. Καλύτερα νυστέρι και ράμματα ή λαζερ; Όταν κάτι έχει μεταβαλλομενο μέγεθος τα ράμματα δεν πονάνε; δεν σκίζονται; Αν πάω σε νυστέρι ο γιατρός μου είπε τουλάχιστον 20 μέρες για τα ράμματα, στο λαζερ διάβασα πως βγαίνεις από το χειρουργείο και είναι σαν να μην είχες χαλινό. Ακόμα να ρωτήσω, μιας και μπαίνω χειρουργείο μήπως να κάνω και περιτομή για προληπτικούς λόγους ή δεν αξίζει; Τέλος ξέρετε αν κάποιο νοσοκομείο κυρίως βόρεια Ελλάδα μπορεί να κάνει την εγχείρηση με λάζερ και πόσο κοστίζουν τέτοιες εγχειρήσεις σε ιδιωτικές κλινικές; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 2/7/2018 στις 7:04 ΜΜ, Dr Michael είπε

Τι να κάνω ρε φίλε , με αυτό το θέμα δεν παίζεις ...

Σωστα. Γι αυτο ρωταμε σε (τεχνολογικα) forums αντι να ρωτησουμε τον, ακουσον ακουσον, αρμοδιο γιατρο...

Επεξ/σία από tritonas00
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...